Milli Takım’da Ufuk Sarıca Dönemi!

Gökhan Sancak

~ Le père de Yağız ~
GalataSarayı Efendileri
fft226_mf4791737.jpeg

A Milli Takım’da Ufuk Sarıca dönemi başladı.

Ergin Ataman ile vedalaşan A Milli Takım’da yeni koç Ufuk Sarıca oldu. Pınar Karşıyaka ile lig şampiyonluğu yaşayan Sarıca şu an ise Beşiktaş Sompo Japan’da baş antrenörlük yapıyor. Sarıca’nın aynı anda hem Milli Takım hem de kulüp takımında görev yapması bekleniyor.

Milli Takım’da Sarıca Donemi | Basket Merkezi

Ergin Ataman'a yasak ama sarica'ya degil öyle mi

Bakalim Aziz ne diyecek bu ise

Ataman dun milli takimla ilgili cok soylenecekler var ama susuyorum dedi ,2017 itibari ile kulup takimi calistirmayan 1 hoca bulacaktir sozde .

Desenize ergin başımıza kaldı.bizim için kötü haber

tapa

Resmen açıklandı.
Hani hem kulüp hem de milli takım çalıştırılmayacaktı.ülkede her iş dalavere.
Aziz efendi bunla ilgili bişey diyebilecek mi acaba

tapa

Azizin sacmalamalari

azizin o lafindan once fb nin tanjevic i milli takim ve fb deydi

aziz o laflari ettiginde GS den ergin ayni sekildeydi

o laflari ettikten sonra da bjk ve ufuk ayni sekilde

burada umursanmayan aziz bence , o dusunsun

Aynı aziz, obradovic milli takimi çalıştırsin minvalinde sözler de söylemişti. Adam deli yav, ciddiye almayın meczupu.

ufuk ,orhun gibi yumusak biri degil , kadro pek ic acici degil ama zorlasak guzel bir ilk 5 cikabilir

fakat eurobasket istanbulda da olsa derece beklemiyorum

Bu adamın ses tonu acayip sert ve otoriter lan.
Ayrıca benim yaş grubumun da efsanelerindendir tüm takım arkadaşları gibi ;)

konu nedir beyler bilen var mı? hocamız böyle bir açıklama yapmış..

Galatasaray Odeabank Başantrenörü Ergin Ataman Anadolu Ajansı’na gündeme dair açıklama yaptı.

Başantrenörümüz Ergin Ataman’ın sözleri şu şekilde:

Kamuoyuna açıklama

Ufuk Sarıca'ya Türk Milli Takımı Başantrenörlüğü görevinde başarılar diliyorum. Bilinmesini isterim ki basketbola emek veren tüm spor insanları olarak milli takımımıza sonsuz desteğimiz sürecektir.

Fakat yöneticilik kariyerinin henüz başında olan genç kardeşlerimize de Ergin Ataman ile ilgili açıklamalarında daha dikkatli olmalarını tavsiye ediyorum. Henüz öğrenme aşamasındaki bu genç arkadaşlarımıza hatırlatmak isterim ki yöneticilikteki temel esas dürüst olmak ve güdümlü olmamaktır.

Hakkımda çıkan haberler ile ilgili olarak yakın zamanda bir basın toplantısı düzenleyeceğim ve tüm gerçekleri kamuoyu ile paylaşacağım.

Ergin Ataman
Galatasaray Odeabank Başantrenörü

Erginin bu hususta ortaligi karistirmamasi gerekiyor , su an milli takimin bir yola girdigi acik , yeni bir federasyon secildi , ataman hem bjk de hem bizde hem de milli takimda guzel sanslar elde etti , basarili oldugu anlar oldu , olamadigi oldu

Milli takimda bir kumar oynadi grupta , onda basarili olamadi , ustune olimpiyat elemelerinde de basarili olamadi , euroleague deki durumumuz meydanda , ligde de sampiyonlugun birinci favorisi filan degiliz

Elbette baskalarina da bu sans gelecek . Ufuk hoca duzgun bir insan , milli takim klup takimi olayi futboldaki gibi degil , milli takim nadiren toplaniyor ve Ufuk da obra ya da ataman gibi sivrilen ve karsi camialarda nefretle karsilanan bir adam degil .

Bunlara ek olarak, Hidayet, Kerem Tunceri , Haluk Yildirim , Omer Onan ve Ufuk Sarica .. Belki daha da vardir , hep basketboldan gelen ve hep efsane isimlerden kurulu bir yonetici, menejer , koc kadrosu kuruldu

Oyuncu kalitemiz dusuk , fakat basketbol ulkemizin tartismasiz en basarili bransi uluslararasi arenada

Ataman bunu kisir tartismalarla baltalamamali . Kendine zarari dokunur .. Bu isimlerin kimisi fb patentli ,kimisi siyasi atamalar , kabul ediyorum ama en azindan basketbolu her noktada basketboldan gelenler yonetiyor

Insallah basarili olurlar . Birilerine cemkirilecek ise basariya degil lisansa gore katilim hakki veren uleb e cemkirilsin , agzinla kus tutsan giremeyecegin bir organizasyonun sorumlusu onlar

Erginin bu hususta ortaligi karistirmamasi gerekiyor , su an milli takimin bir yola girdigi acik , yeni bir federasyon secildi , ataman hem bjk de hem bizde hem de milli takimda guzel sanslar elde etti , basarili oldugu anlar oldu , olamadigi oldu

Milli takimda bir kumar oynadi grupta , onda basarili olamadi , ustune olimpiyat elemelerinde de basarili olamadi , euroleague deki durumumuz meydanda , ligde de sampiyonlugun birinci favorisi filan degiliz

Elbette baskalarina da bu sans gelecek . Ufuk hoca duzgun bir insan , milli takim klup takimi olayi futboldaki gibi degil , milli takim nadiren toplaniyor ve Ufuk da obra ya da ataman gibi sivrilen ve karsi camialarda nefretle karsilanan bir adam degil .

Bunlara ek olarak, Hidayet, Kerem Tunceri , Haluk Yildirim , Omer Onan ve Ufuk Sarica .. Belki daha da vardir , hep basketboldan gelen ve hep efsane isimlerden kurulu bir yonetici, menejer , koc kadrosu kuruldu

Oyuncu kalitemiz dusuk , fakat basketbol ulkemizin tartismasiz en basarili bransi uluslararasi arenada

Ataman bunu kisir tartismalarla baltalamamali . Kendine zarari dokunur .. Bu isimlerin kimisi fb patentli ,kimisi siyasi atamalar , kabul ediyorum ama en azindan basketbolu her noktada basketboldan gelenler yonetiyor

Insallah basarili olurlar . Birilerine cemkirilecek ise basariya degil lisansa gore katilim hakki veren uleb e cemkirilsin , agzinla kus tutsan giremeyecegin bir organizasyonun sorumlusu onlar
F4 biletini aldın mı Ustat

Hayir ama euro basket biletlerini aldim , F4 e belki giderim fakat fazla ilgimi cekmiyor acikcasi

Sabah bir yerde okudum nerede bulamadım şimdi. Ufuk Sarıca'ya sene sonuna kadar süre vermiş federasyon BJK'de çalışması için sonra sadece milli takımı yönetecekmiş. Fiko da kabul etmiş. Adam yalamak için hiç bir şeye itiraz etmiyor.

Geri
Üst Alt