Yanlış hatırlamıyorsam Ekin 2007'de Manisaspor-Galatasaray maçı. Eylül 2007 de olabilir. Maçtaydım yine. Hakan Balta o maçta sol bek ya da sol açık oynuyordu. Kalli'nin önünden sürekli yardırıyordu falan

Ben de kapalı alt vip tribündeydim. Sahaya baya yakındım. Kalli'nin üzerinde siyah kot pantalon, siyah yakallı tişört vardı. O kdar net hatırlıyorum yani. Gerçi Kalli ile bizim grubun arasında söz diyaloğu olmuştu, el kol hareketleri falan da neyse girmeyeyim o konuya

Maçtan sonra Kalli'nin yanında o dönemin idari menajeri ve Hakan Balta ile çıkış tüneline girdiğini gördüm. Maçtan sonra foto falan çektirdim işte. Hakan Şükür, Arda, Lincoln ile falan. Sonra eve geçtim. Hakan Balta'yı aldığımızı öğrendim. Hatta bir foto vardı Kalli ile Balta'nın. Stadın kantininde çekilen

Ondan sonra aldık hemen zaten. İyi performans göstermişti o sezon Balta bizde. Ali Sami Yen'de Oftaş'a sağ ayağıyla yaradana sığınarak attığı golü, kaleci Recep'in şaşkın bakışını ve tribündeki hamile eşine koşuşunu unutamam.