Milli Takım'ın Kötü Performansının En Büyük Sorumlusu Kim?

MT'nin kötü performasının en büyük sorumlusu?

• Kullanılan toplam oy
    37
8 sene önce olmadı diye hâlâ mı olmamalı? Olay bu mu yani?

Herkes gelişiyor bir biz yerimizde sayıyoruz. Aynen bu zihniyet yüzünden işte.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Olm ne zihniyetinden bahsediyonuz siz ya sahaya çıkan futbolcunun hangisi hangi sistemde oynar yahu bir açıklasanıza ? Adamlar 35 yaşına kadar bu zihniyetle gelmiş siz adamlara total futbol oynayalım mı diyeceksiniz o iş bu milli takımla olmaz nasıl geldilerse kupaya kadar öyle devam etti işte. Kendinizi kandırmayın.

Bence 3. seçenek olarak taraftarı ekleyelim. Hem de Fatih hocamız ülke olarak bu turnuvaya iyi hazırlanmadığımızı belirtmişken vatandaş olarak yerine getirmedğimiz vazifelerden ötürü, üstelik tek misyonumuz onları desteklemek iken eleştirmek gibi bir edepsizlik içine düşmüşken şüphesiz en büyük suçlu muhakkak bizden başkası olamaz.

Hocanın hatası var da Oğuzhan Çalhan ve ot kafalı Cenk gibi topçuların vasat performansı başarısızlığın en büyük sebeplerinden birisi bence. GG ve Caner de formsuz. Arda ne olduğu belirsiz.

Şimdi şu oyuncu veya bu oyuncu alınsaydı diyebilirsiniz ama o kadar oyuncu formsuz olunca hocanin fazla yapacağı şey kalmıyor.

Stoper sıkıntısı çektik Darmstadtdaki elemanı denemeliydi. Denemedi

Emre Morı oynatmamasi normal zira daha gencecik çocuk. Kadroya alınması bile küçük mucize zira bu yaşta Euro'da oynayan kaç tane oyuncular var

Son düzenleme:
Bu seviyeler böyle diyen adam bizzat kendisi bu seviyenin hocası değil.

Oyuncularını bu seviyeye hazırlayamıyorsan sende bu seviyede olmamalısın.

%80 Terim. %20 oyuncular yüzünden bu duruma geldi iş.

Bundan sonrası için tek temennim Hocanın bize geri gelmemesidir. Bulunduğu yerde devam etsin

tabiki futbolcular esas suclu terim onlara cıkıp koşmayın mücadele etmeyinmi diyor sanki

bırakın herşeyde hocayı suclamayı

adam kendisi söyledi takım için sorunlar var hoca boktan bile olsa koşamazmıydı bizim paragöz topcular kıllarını bile kıpırdatmadılar suçlu terimmi

tabiki futbolcular esas suclu terim onlara cıkıp koşmayın mücadele etmeyinmi diyor sanki

bırakın herşeyde hocayı suclamayı

adam kendisi söyledi takım için sorunlar var hoca boktan bile olsa koşamazmıydı bizim paragöz topcular kıllarını bile kıpırdatmadılar suçlu terimmi
Takıma koşmasını ben de söylerim mesele koşmasını sağlamak zaten. Ayrıca Sinan gibi biri varken Olcay denen barzoyu kadroya alması onun ezberci anlayışının özeti ve dün o maçta Olcay yerine Sinan girmiş olsaydı biz dün akşam tur atlardık zaten en basitinden.

bence en büyük sebebi milli takım marşı yapan şarkıcılardır. futbolcular 3. maçta anca uyanabildi o işkencelerden dolayı

Hocanın yerine olsaydım kesinlikle bazı tercihleri daha farklı yapardım fakat bu grupta İspanya ve Hırvatistan'dan ne yapsak puan alamazdık gibi geliyor.

Peki Çekleri 4-0 yenebilir miydik ben hâlâ orada kaldım. Resmen sinirden elim ayağım birbirine girdi.

4-0 kolay değildi ama 3 yapabilirdik. Pozisyonlar geldi. Gerçi yine işe yaramayacaktı sanırım.

Öte yandan ben de çok üzüldüm ama yapacak bir şey yok malesef. Özellikle İrlanda karşı karşıya kaçırınca olacak herhalde bu iş dedim ama dönen hücumda golü attılar ve iş bitti. Bir daha ki sefere kendi işimizi göreceğimiz düzeye geliriz inşallah ne diyelim. :)

Geri
Üst Alt