#MilliyetBOYKOT

Kim bilir hangi fenerli amigoyu koydular bu gazetenin de spor bölümünün başına. Adamlar uzun yıllardır organize bir şekilde yapıyor bu işleri. Galatasaraylı spor müdürünü siyanürle ara bulamazsın köşe başlarını tutmuşlar.

Cesitli yabanci platformlarda da Fb'nin logosu bes yildizli gorunuyor. Mesela whoscored'te oyleydi en son. Komik olan ise Bjk'nin uc yildizi var, Ali Koc'un yalan dolan hesaplamasina gore dort olmasi gerekirken.

Servetini ve gucunu kullanarak yerli yabanci bircok kurulusa kabul ettirmis. Kendince ortam hazirliyor, en son adim olarak TFF'deki kopeklerini kullanarak resmilestirecek.

Kim bilir hangi fenerli amigoyu koydular bu gazetenin de spor bölümünün başına. Adamlar uzun yıllardır organize bir şekilde yapıyor bu işleri. Galatasaraylı spor müdürünü siyanürle ara bulamazsın köşe başlarını tutmuşlar.

Tayfun bayındır malı başındaymış sanırım.
Şike davasında ilk fark etmiştim bu sevimsiz herifi. Hep koruyordu şikecileri. Nedenini sonradan anladım.

Kulübün akreditasyonları iptal etmesi lazım hatta bundan sonra kullanacak olanların kalıcı olarak iptali gündemde olması lazım.

Nevzort ölür kahrından 🤣

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Nevzat ordan gitmedigi müddetce blacklist mi

Cesitli yabanci platformlarda da Fb'nin logosu bes yildizli gorunuyor. Mesela whoscored'te oyleydi en son. Komik olan ise Bjk'nin uc yildizi var, Ali Koc'un yalan dolan hesaplamasina gore dort olmasi gerekirken.

Servetini ve gucunu kullanarak yerli yabanci bircok kurulusa kabul ettirmis. Kendince ortam hazirliyor, en son adim olarak TFF'deki kopeklerini kullanarak resmilestirecek.
bu iş bu kadar basit olsa rte & nihat özdemir zamanı yapılırdı. devlet her sezon için geçmişe dönük şampiyonluk paylarını tazminatıyla ödemek zorunda kalır.

hayallerle yaşayan fblileri gerçekler ile becerdik.

bu iş bu kadar basit olsa rte & nihat özdemir zamanı yapılırdı. devlet her sezon için geçmişe dönük şampiyonluk paylarını tazminatıyla ödemek zorunda kalır.

hayallerle yaşayan fblileri gerçekler ile becerdik.
Hayati boyunca istedigi herseyi parayla satin almaya alismis simarik 1 ezik. Babasinin tum servetini bile ortaya koysa Galatasaray karsisinda kepaze olmaya devam edecek.

Basta nevzort olmak uzre tum milliyet gazetesi calisanlarin akredise iptal edilmeli

rfyx1gQzt7_V3Ctl.jpg

Bu paçavraların tamamını toplasan 200000 kişi anca alıyordur. Bunları alan organizmalar boykotun kelime anlamını bile bilmiyordur zaten.

Şu çöpleri alan var mı ki hala? En son belediyelerin bütçelerinden finanse ediliyordu yanlış hatırlamıyorsam. Vergilerimizden yani...

Bu angutlar da az akıl olsa okuyucu kitlesini kaybederim deyip bu armutluğu yapmazdı sizin boykotunuzdan mı korkacaklar

Bu 5 yıldız hırsızlığına ortak olan her basın kurumunu mahkemeye vermek lazım aslında, borsaya açık şirketlerin itibarına yönelik illegal faaliyette bulunuyorlar

Beyler, bunlar mal koç'un talimatıyla gündem değiştirme taktiklerinden biri. Hatay maçından sonra gereken cevabı vermeli klüp.

Geri
Üst Alt