Milliyet'e Girme Alışkanlığı

A. Cem Karataş

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
Bi kiz bul.

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Ben de Brezilya Dünya Kupası yazacağım zaman sürekli kendimi başka bir sitede buluyorum 400 € su faturası geldi ne olur yardım edin.

Ben de Brezilya Dünya Kupası yazacağım zaman sürekli kendimi başka bir sitede buluyorum 400 € su faturası geldi ne olur yardım edin.

Bir gündem yapayım diye düşününce hiç sevmediğim halde hemen Habertürk'e gidiyor elim . Sonra niye açtım ben burayı diye tek habere bakmadan küfrederek çıkıyorum .

@Kaan Özer :D

Geyik yok beyler bu gazeteyi sevmiyorum nedeni sırf tıklansın diye atmayacağı başlık yok ve türkçe bilmeyen biri erotik site sanır her yanı yarı çıplak hatun resimleri neyse asıl konu..

chrome açılır arama butonuna çat diye gsc yazılır zaten direk çıktığı için sayfa girilir ama nerden elime bulaştıysa bu milliyete girdiğimi farkettim refleks dışı şekilde birden sitenin içinde buluyorum kendimi acaba hatun resmi göreyim diye mi yoksa basit teması mı diğer haber sitelerine göre daha çok mu etkiliyor bilemedim.

sizde de var mı böyle birşey ?

nasıl kurtulabilirim bu illetten ?

Bende seninle tamamen aynı durumdayım.

Blocklayabiliyorsun siteyi renktaş ayarlardan bildiğim kadarı ile.

nedendir bilinmez canim skilir fanatigi acarim bende

masaüstüne tüp resmi koy gerekli çağrışımı yapar sanırım.

Aynı sıkıntı bendede var ama milliyet değil ensonhaber diye bir site her açışımda başlıkların yazılış şeklini görünce beynime kan sıçrasada açıyorum sürekli ciddi ciddi nortondan engellemeyi düşünüyorum

SGPT12 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

aynen bende de var bu

Yalan yok bende de var.

Galeri'sine bakıyorum. Alakasız bir şey çıkıyor, 1-2 küfredip çıkıyorum. Bir neden girdim, iki bu haberi tıklattınız ya bana nedenleri ile.

Geyik yok beyler bu gazeteyi sevmiyorum nedeni sırf tıklansın diye atmayacağı başlık yok ve türkçe bilmeyen biri erotik site sanır her yanı yarı çıplak hatun resimleri neyse asıl konu..

chrome açılır arama butonuna çat diye gsc yazılır zaten direk çıktığı için sayfa girilir ama nerden elime bulaştıysa bu milliyete girdiğimi farkettim refleks dışı şekilde birden sitenin içinde buluyorum kendimi acaba hatun resmi göreyim diye mi yoksa basit teması mı diğer haber sitelerine göre daha çok mu etkiliyor bilemedim.

sizde de var mı böyle birşey ?

nasıl kurtulabilirim bu illetten ?

[media]https://www.youtube.com/watch?v=bPsMyfILJ40[/media]

Geri
Üst Alt