Milliyet'e Girme Alışkanlığı

tüpcüyü düsün yeter ciddiyim.

bende eskiden milliyet i takip ederdim. tüpçü satın alınca bu alışkanlıktan kurtulmak zor oldu ama başardım tüpçü hit almasın diye. artık hurriyet ve sözücüyü takip ediyorum. aynı şey sporx için de geçerli. her gün defalarca tık yaptığım siteye tahir kumun masa başı haberleri kasetlerden ortaya çıkınca takip etmemeye başladım. en son ne zaman girdim o siteye hatırlamıyorum.

tüpçüyü düşün.

Gir yahu ne olacak, bende birşey oldu sandım aman kalbime iniyordu..

Hayatım boyunca bir kere bile girmedim, ciddiyim. Bunu nasıl başardığımı 10 bitcoin karşılığı anlatırım. 5'i peşin 5'i iş bitince.

siteyi yasaklı siteler bölümüne taşı bir süre sonra alışırsın heralde

Hayatım boyunca bir kere bile girmedim, ciddiyim. Bunu nasıl başardığımı 10 bitcoin karşılığı anlatırım. 5'i peşin 5'i iş bitince.

post-28820-Patrick-Star-cat-gif-suprised-140G.gif

Benim de bazen milliyet-hürriyet ve fanatik sitelerine elim kaymıyo değil

habertürk(sadece haber spor haberlerine girmiyorum full yalan)posta galeri :p ve haber ardından sporx ve twitterla sabah haber turumu kapatıyorum foruma giriyorum :asd:

O milliyet'in hali nedir öyle ya haber gazetesi değil erotik site mübarek.

Milliyet tam lesh ama bende giriyorum açikcasi. Skorer tv diye birsey yapmislar, oradaki dombili sunucu da fenerli, sokak roportjllarinda çogunlukla fenerlilerle konusuyor tulum.

ulen resmen milliyetin reklamını yaptınız gireyim bakayım ne varmış

abarttığınız gibi bir durum yok habertürk ve posta daha ileride milliyette neredeyse hiç yok gibi

Bendede var buna benzer alışkanlık ama sıkıntı etmiyorum :D

Bende direk google'ye haber yazıp tek tek tüm sitelere girip haberleri okuyorum :D

Antivürüs programındaki karantina kısmına girmek istemediğini site varsa adresi kopyalayıp yapıştırın ve o siteyi karantinaya alın. Haliyle girmeye çalıştığınızda site açılmayacak.

Geri
Üst Alt