Mindhunter

Tolga Han Özaslan

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri

FBI eski özel ajanı John E. Douglas'ın anılarını anlattığı "Mind Hunter: Inside FBI’s Elite Serial Crime Unit" isimli kitabından uyarlanmıştır.
1979 yılında geçecek dizide, seri katillerin işlediği ve soruşturmaları devam eden davaları çözmeye çalışan FBI Davranış Bilimleri Birimi özel ajanları Holden Ford (Jonathan Groff) ve Bill Tench'in (Holt McCallany) maceraları konu edilecektir.

1970'lerin sonunda iki FBI ajanı, cinayet psikolojisini araştırarak ve tamamıyla gerçek canilerle endişe verici bir yakınlık kurarak suç biliminde yeni ufuklar açar.

YouTube

İlk 5 bölümü izledim. Mindhunter'da True Detective havası var. Olay değil dialog odaklı. Şimdilik iyi.

Başlıyorum Allah'ın izniyle. Stranger Things sonrası Viking'i beklerkene. In Fincher we trust!

Son düzenleme:
The Mentalist zaten Arka Sokaklar'ın usa şubesi ama ben yine de bir hışımla izleme gafletinde bulundum çok baymadı da izlenecek iş değil cidden.
Sherlock gibi çıkarım yaptığını zannediyor ama bokunu çıkarıyor. Yeni bölümleri çekilse de izleyebilsek Sherlock Holmes'u

Sherlock gibi çıkarım yaptığını zannediyor ama bokunu çıkarıyor. Yeni bölümleri çekilse de izleyebilsek Sherlock Holmes'u
Valla onlar da bokunu çıkartıyor unuttum bile diziyi, çekerlerse bi ara baştan izlerim sanırım.

2. sezon Ağustosta geliyormuş.

2.sezonun tüm bölümlerini bir günde bitirdim. Bu kadar kalitesiz dizi çöplüğünde çok iyi geldi. Netflix boş dizilerle uğraşacağına bunun gibi dizler yapmalı. Özellikle sense8 dizisi de baya kaliteliydi bütçe yetmediği için erken bitirildi. Umarım bu diziyi uzun süre izleriz çünkü inanılmaz bir konu zenginliği var.

Geri
Üst Alt