- 10 Haziran 2019
- 10.054
- 8.611
- 873
Zarf attım
Ve sapıklar beğenmiş
Mine tugaya ulaşmanın yolu benim ayaklarımı yalamaktan geçiyor olsaydı napardın?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zarf attım
Ve sapıklar beğenmiş
Bu nasıl bir yol mkMine tugaya ulaşmanın yolu benim ayaklarımı yalamaktan geçiyor olsaydı napardın?
Serhan benden uzak dur dostumMine tugaya ulaşmanın yolu benim ayaklarımı yalamaktan geçiyor olsaydı napardın?
Bu nasıl bir yol mk
Nasıl yollan bu büyük ihtimalle dünyadan kopar zaten bunu yapanMine tugaya ulaşmanın yolu benim ayaklarımı yalamaktan geçiyor olsaydı napardın?
sonra kime ulaştıgının önemi neNasıl yollan bu büyük ihtimalle dünyadan kopar zaten bunu yapansonra kime ulaştıgının önemi ne
Foto atDenemeden bilemezsin
yoluna sokimMine tugaya ulaşmanın yolu benim ayaklarımı yalamaktan geçiyor olsaydı napardın?
Foto at
Feramuzlar kapatılsınerkekler kapatılsın cidden ya
erkekler kapatılsın cidden ya
olabilirim bilmiyorumMavi gözlüm, platin sarı mı oldun sen?
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ne anlatıyonolm çok komik şu abuk sabuk resim atıp sacma sapan yazılarla onu desteklemek falan.
bir allahın kulu da demiyor mu sunlara olm siz salak mısınız niye böyle fotoyla böyle seyler yazıyosun diye
bu sosyal medya insanları ciddi salaklastırdı ya.
takip ettiğim ayıp olmasın diye de çıkmadığım bikac kız da aynı, ya arkadas sen ingiliz misin, danmark soylusu musun? ana dilin türkçe, doğduğun yer ağrı iken, takipcilerin arasında ali haydarlar, veliler, ahmetler varken her paylasımı ne zkime ingilizce yazılarla süsleyip paylasıyosun? hayır ingizlizceyi bilmediğine de eminim. mal mısın kızım sen!
kızım sana söylüyom, gelin sen anla artık, severim de seni (fiziken) ama yakısmıyor be mine