- 10 Haziran 2019
- 10.054
- 8.611
- 873
kimsin ali rızaSayın g. veren, liboşluğun lüzmu yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kimsin ali rızaSayın g. veren, liboşluğun lüzmu yok
ne güzel insansın, ne uğraşıyosun saçma sapan estetiklerkimsin ali rıza
Açıdan dolayı oldugunu düşünüyorum o fotonun. Sen hiç yeni dolgu dudak yapılmış bir kadın gördün mü? 1 hafta ödem yapıyor şişiyorlar. Sen onu 1 ay sonra gör taş gibi hatun taşSalla boşver. Nasıl ama karı kıçıma dönmemiş mi?
ne güzel insansın, ne uğraşıyosun saçma sapan estetikler
Dizlde gördüm. Değişik 500 açıdan. Leş olmuşAçıdan dolayı oldugunu düşünüyorum o fotonun. Sen hiç yeni dolgu dudak yapılmış bir kadın gördün mü? 1 hafta ödem yapıyor şişiyorlar. Sen onu 1 ay sonra gör taş gibi hatun taş
açta götüne leş de pis herif yeter kadına giydirip durma ben sana giydircem yoksaDizlde gördüm. Değişik 500 açıdan. Leş olmuş
Kes lan düdükaçta götüne leş de pis herif yeter kadına giydirip durma ben sana giydircem yoksa
@Alper Altun @Keramettin TANRIVERDİ görüyorsunuz değil mi? Vermediniz modluğu bana, adam güzelim hatuna bir milfe sallıyor, bir de üstüne bana laf ediyor.Kes lan düdük
Keramettincim arkadaştan şikayetçiyim. Türk erkeginin değerlerini yerle bir eden bir kadın için renkdasini hiçe sayan bu anlayışın tam da karşısındayım.@Alper Altun @Keramettin TANRIVERDİ görüyorsunuz değil mi? Vermediniz modluğu bana, adam güzelim hatuna bir milfe sallıyor, bir de üstüne bana laf ediyor.
Yerli değerlerimize laf edilmesinde sizinde emeğiniz var adminler!
Ver yetkiyi gör etkiyi admin! kimse o yaşta 20 liklere taş çıkartan bir milfe laf edemez ister ali rıza olsun ister damyal olsun.Havuz başında viskimi içiyordum, sizinle mi uğraşıcam lan.
@Serhan G. Veren özür dile Rıza’dan kendisi hırbo falan olsa da önemli değerlerimizdendir.
Götümü nerde gördün biraderKeramettincim arkadaştan şikayetçiyim. Türk erkeginin değerlerini yerle bir eden bir kadın için renkdasini hiçe sayan bu anlayışın tam da karşısındayım.
Kadın dünya güzeli iken, bu ozelligi sanki bizlere, türk halkina, kendisine yetmiyormuş gibi, estetik operasyonlara başvurup afedersiniz yüzünü sayın g.verenin kıçına benzeterek resmen bizlerle dalga geçmiştir
lan zaten atılmıştım 3 gün oldu geleli bi karıştırma ortalığıSerhan konudan atılmalı.
Eeeyyy libos. Sayın g.verenin yolundayız. Herkes haddini bilsinSerhan konudan atılmalı.
Bu durumda seni Kıprıs mafyasına teslim etmemiz gerekiyor, bir kaç saate Bodrum sınırlarında olurlar, Rızayla yüz yüze çözersiniz mevzuyu Kıprıs’ta.Ver yetkiyi gör etkiyi admin! kimse o yaşta 20 liklere taş çıkartan bir milfe laf edemez ister ali rıza olsun ister damyal olsun.
Götümü nerde gördün birader
Konunun içine etmişsin ulan normal atılman.lan zaten atılmıştım 3 gün oldu geleli bi karıştırma ortalığı
@Gökhan Sancak @Oğuzhan Sesko destek lazım!
Bu destek beni derinden etkiledi.Eeeyyy libos. Sayın g.verenin yolundayız. Herkes haddini bilsin
Eeeyyy libos. Sayın g.verenin yolundayız. Herkes haddini bilsin
Belli ki kıbrıstasın ama burası türkiye renktaşım burada insanlar hak ettiği değeri göremiyor. Gönlünü çelebildiysem ne mutlu banaBurdan moderasyon kuruluna sesleniyorum. Benim moderatör adayım sayın g.verendir. kendisinin ikna kabiliyeti beni çok etkiledi.
Yapın bu adamı mod. Yapın. Verin yetkiyi. Benim gibi ırz düşmanlarının hakkından sayın g.veren zihniyeti gelir