Mirallas'a Onay Çıktı!

Sergen Zeren

Transfer Aşığı
Büyük Üstad
Kadroya forvet takviyesini şart koşan Terim’in, yönetim tarafından kendisine önerilen Kevin Mirallas’ın transferine onay verdiği öğrenildi.

5242799.jpg

Galatasaray’da Kevin Mirallas harekatı başlıyor... Teknik patron Fatih Terim, kadroya 1 forvet takviyesi yapılmasını istedi.

Hem kanatta hem de ileri uçta görev yapabilen Mirallas, yönetim tarafından tecrübeli hocaya önerildi. Sarı-Kırmızılılar’ın, Belçikalı forveti bir süredir takip ettiği ve Terim’in göreve gelmesiyle yeniden gündeme aldığı öğrenildi.

Terim’in de ekibiyle yaptığı görüşmenin ardından Mirallas ismine onay verdiği ifade ediliyor. İngiltere’de Everton forması 30 yaşındaki futbolcu, bu sezon Premier Lig’de sadece 5 maçta 136 dakika şans bulabildi ve takımdan ayrılmayı düşünüyor.

fanatik

Tam aradığımız futbolcu, kanatlarda ve forvet oynayabilen, sprinter, son vuruşları ve hava toplarında iyi, freekick de kullanıyor. Fazla forma şansı bulamamış olması handikap ama Fatih hoca dokunursa faydalı olabilir. İnşallah alırlar.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tarz olarak sevdiğim bir oyuncu.

Son düzenleme:
mirallasa niyet niasseye kısmet olur gibime geliyor

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ben arfa yı tercih ederim.

Bize topu tutacak heyecan katacak ve rakibi rencide edebilecek birisi gerekli. Bu mirallas iyi oyuncu ama düz stili var. Kuşlara kaptırmadan araya girmek gerekir bence

https://youtu.be/oAVBO9wJn4A

Cenkten 2 gömlek iyi topçu umarım bu kekoluğu yaparlar ve bırakırlar

Mirallas-Gomis-Feghouli

İçeride her maç 5 olur.Deplasmanda biri bile oynasa çözeriz maçları.

Mirallas eskisi gibi değil.Hayal kırıklığı olur fikrimce.

Konoplyanka type oyuncu gerekiyor bize.

Ben afra ihtiyacimiz olan adam feghouli var zaten mirallas daha yaslisi bana gore

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mirallas çok kıyak topçu ama aklı futboldadır umarım. Aslında Chadli'yi de alabilsek müthiş olur.

Geri
Üst Alt