- 16 Haziran 2010
- 192.765
- 136.347
- 6.478
Eskilerden gidiyorsak bari Shaqiri'yi aldirsa.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mirallası olympiakos döneminden beri takip ediyorum zaten.
İyi oyuncu zaten ama ben arfa top diye oynar onunla top çambazlık konusunda.
Nice ile bizimle oynadıkları hazırlık maçı bile yeterli. Adam tek başına bizi rencide etmişti o maçta hatırlıyorsan
Ben arfa kanat da oynuyor genellikle.mirallas kanat ben arfa 10nr kiyas etmek yanlis olur
Oda olur. Ama Mirallas hem kanat hem forvet hemde iq olarak daha yüksek bir oyuncu liderlik yapabilir. Niasse gelirse üzülmem yine söylüyorummirallasa niyet niasseye kısmet olur gibime geliyor
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
hiçkimse de maliyet falan yazmıyo,bedavaya m geliyo??
Örnek?İmparator ile eski günlerine dönecektir kuşkusuz hocamız böyle bitik denilen adamları eski performansına döndürür.Buyursun gelsin süper olur
Örnek?
Gün yüzü görme DURSUN!
1 sene sonra baytari yine kendi bitirdi.engin baytar necati ates johan elmander colin kazım felipe melo...uzar gider bu liste
arda'da 40 milyonluk adamdı ona bakarsak.1 sene sonra baytari yine kendi bitirdi.
Elmander belli standarti vardı.Her zaman mücadeleciydi bizde de zaten çok fazla gol atmadı.
Kazımdan milli takımda faydalandı.
Melo zaten 20 milyon euro'luk adamdı.
Necati ise hep koşan biriydi
Gün yüzü görme DURSUN!
1 sene sonra baytari yine kendi bitirdi.
Elmander belli standarti vardı.Her zaman mücadeleciydi bizde de zaten çok fazla gol atmadı.
Kazımdan milli takımda faydalandı.
Melo zaten 20 milyon euro'luk adamdı.
Necati ise hep koşan biriydi
Gün yüzü görme DURSUN!
Zaten terimin , amrabattan sonra bize attığı en büyük kazık hamit.Riera
Ujfalusi
Eboue
Semih
Emre Çolak
Hepsi küfür kıyamet yollandı takımlarından ya da bizden. Yaşlı, çöp vs diye. Hamit’ten bile en çok verimi aldı bitik hali ile.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Zaten terimin , amrabattan sonra bize attığı en büyük kazık hamit.
2 maç oynadı diye 40 trilyon götürdü.
Terim sağolsun.
Sırada yeni kaziklar var.
Boşuna gelmedi.
Gün yüzü görme DURSUN!