Mircea Lucescu Resmen Zenit'te!

cska moskovaya başarılar dileriz

russian-flag-animated-2.gif

spaletti hoca ordan kovulmusdu, cskayi yurekden destekliyoruz

italy.gif

Sanmam adamı canaydın denen ****** öyle bir kovduki sen olsan onun yerinde geri gelirmisin.
Gururlu adammış en iyisini yaptı adam bize 3.yıldızı taktı o dar kadro ile cl'de 2 tur oynattı adamı kovdular niye geri gelsin?? O defterleri açmadan şöyle söylemek lazım başında dursun özbek denen adamın yönettiği klübe niye gitsin adam en iyisini yaptı gelmeyerek.

Gelmeyeceğim diye adam gibi söyleyecek o zaman. Sürekli aynı muhabbet. Sürekli pazarı kızıştırma taktikleri. Tüccar herif.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bombalar yavas yavas Dursunun makatinda patlamaya basladi.
Sen daha bir hafta önce Luce ile görüsürüyoruz ve telefon bekliyoruz diye aciklama yap sonra ayni Luce gitsin ruslarla anlasma yapsin.
simdi cikip " ben Lucescu dediysem Mircea demedim, Razvan dedim " diye aciklama yaparsa hic sasirmam bu baskan olacak musmula suratina tükürdügüm.

şunun gibi birtane daha bulamadık arkdaş. zamanında kim önerdi kim teklif etti kim dikkat etti aldı getirdi asıl onu bulup getirmek lazm.

Ona camia icinde kisaca Faruk Suren denir,

Efsane diye anilir!!!

Getirdikleri

Hagi
Taffarel
Popescu
Adrian illie
Filipescu
Capone
Marcio
Hakan Sükur gidince Jardel
FT gidince Lucescu

Iste Efsanenin toplam 5 yillik icraati!!

%100 isabet!!

Bu adama inan kirac denen p......k UEFA kupasi sonrasi GS logosunu acayip bir mahkeme karari ile kullandirtmamis ve GS store a logolu urun koyamamistik!!

Bu baski ile gonderildi efsane.

Biz de taraftar olarak ona arka cikmamanin bedelini Canaydin ve Polat donemi ile agir odedik! :( :(

Simdi ise en beteri geldi, tarihin en beteri !!!

Inan kirac denen ş...iz ne zaman fark atacak olsak devreye girip GS i mahvediyor ! :(

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt