Mircea Lucescu Sinerji Başlığı

Ozan Puki

İmparatore
Berlin Panteri
Gönüllerin hocası yarım kalan işini tamamlamaya gelicek..

Elazığ maçından sonra buralar panayır olucak x)

Hesap Makinesi

birazdan mancınıyı istemiş olan tipler doluşup başka hoca önermeye başlarlar...

Beni cagirmislar buraya bende yazayim dedim. Su takimin gelecegini belirleyecek olan 4 transfer yapilirsa kim basimizda olursa olsun sampiyon oluruz.

Kadromuzda okadar kötü adamlar var ki, tüm sezon degismeli degismeli oynattik hepsini ve biz zararli ciktik bu durumdan.

Hepsi de birbirine yakin kalitede adamlar. Mancini'ye verilecek 9 milyondan ziyade bu 9 milyonun Sagna, Stoper, Jeremy Menez ve forvet transferine yatirilmasi gerektigini düsünüyorum.

3. yıldızı taktığı gibi 4. yıldızı da luce takacak. Gel buraya gerçek efsane.

bu takıma lucescunun yanına niculescu bratu mutu ve lutu lazım gelir

Mevcut kadro bile Lucescu´ya yeter. Bu mesele biraz da sinerji meselesi, güven meselesi.

Mancini camiaya da, oyunculara da bu güven duygusunu veremedi maalesef.

Kadromuz hepsinden de iyiydi. Biz yetersiz görebiliriz, ya rakipler ne yapsin? Onlardan cok iyiydik biz. Yazik oldu.

Tatava yapmaya gerek yok. Lucescu´yu getirmek zorundalar. 2-3 de transfer yapti mi, kaldigimiz yerden devam ederiz.

Yanına Önder Ozen gibi futboldan anlayan adam lazım. Adam transferi çok iyi yapıyor.

# tapatalk #

Mancini ile lucescu arasinda ne fark var ki lucescu isteniyor. Ikiside defansif futbol oynatmayi seven tipler. Benzer yönleri cok fazla. Ikisininde deplasmanda kazanamama fobisi var mesela. Ya da çok az kazanma diyelim. ikisininde macları genelde alt biter. Kasımpaşadan 4 yedik. Lucescu varken bursadan 5 yemiştik. Benzerlikleri uzatabiliriz. Tek artısı Türkiye ligini bilmesi, ki bana göre Kalırsa Mancini de çözer ligi. Bir Teknik direktör alınacaksa bu hamza hamzaoglu veya şenol güneş olmalıdır.

Mancini ile lucescu arasinda ne fark var ki lucescu isteniyor. Ikiside defansif futbol oynatmayi seven tipler. Benzer yönleri cok fazla. Ikisininde deplasmanda kazanamama fobisi var mesela. Ya da çok az kazanma diyelim. ikisininde macları genelde alt biter. Kasımpaşadan 4 yedik. Lucescu varken bursadan 5 yemiştik. Benzerlikleri uzatabiliriz. Tek artısı Türkiye ligini bilmesi, ki bana göre Kalırsa Mancini de çözer ligi. Bir Teknik direktör alınacaksa bu hamza hamzaoglu veya şenol güneş olmalıdır.

Luce furbolda kanat nedir onu bilir.

Sneijderin forvet arkasi oldugunu bilir.

Bunu bilen her hoca manciniden daha basarili olur

Hamza Hamzaoğlu bize göre değil. Hele hele şimdi asla. En azından Avrupa Ligi'nde mücadele etmeli bir süre o atmosferi görmeli, ayrıca transfer politikamızında kötü olacağını düşünüyorum Hamza hocayla.

Taptap

Lucescu anca günü kurtarmayi hedefleyen bir hamle olur... Ve tutacagina da kimse garanti veremez malesef.

Hatirlatmak isterim ki gelecek sezon basinda, 69 yasinda olacak kendisi.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=_NE7j3TpV6Y[/media]

RADUUUUUUUUUUUUU

Lucescu anca günü kurtarmayi hedefleyen bir hamle olur... Ve tutacagina da kimse garanti veremez malesef.

Hatirlatmak isterim ki gelecek sezon basinda, 69 yasinda olacak kendisi.

Aragones 71 yaşında İspanya milli takımı ile şampiyon olmuştu.

Josef Heynckes 68 yaşında Bayern'i avrupa şampiyonu yaptı.

Alex Ferguson 71 yaşına kadar Manu'nun başındaydı bıraktığında insanlar gitme diye yalvarmıştı.

Bir kaç sene idare edebilir.

çare luce inşAllah gelir takımı temizler yapacağı kaliteli transferler ile kulübü şaha kaldırır

Sunu hatirlatmakta fayda var. Türkiye´de. özellikle Galatasaray icin basariya inanmak önemlidir.

Bu anlamda hoca secimi cok önemlidir. Galatasaray, taraftar ve oyuncular basariya inaninca sampiyon oluyor.

Bizi bu sürecte basariya inandiracak cok hoca yok zaten. Birisi güzel bir oyunla bizi satip gitti, digeri de Luce zaten.

Acikcasi bazi seyleri kabul ederek tartismak daha dogru. Türkiye´nin sartlari her ülkeden farkli. Her anlamda.

Dünyada cok kaliteli hoca var, ama Türkiye´de basarili olabilecek hoca az. Baya bir sansli olmaniz gerekir hocayi tutturmak icin.

Dolayisiyla Mancini gibi bir riske daha girecegimize, Türkiye sartlarina uygun hocalarda yogunlasmakta fayda var.

Ya Lucescu olur, ki camianin %95´i Lucescu´yu istiyor, ya da bir Türk hoca olur. Bana göre baska sans yok.

Aragones 71 yaşında İspanya milli takımı ile şampiyon olmuştu.

Josef Heynckes 68 yaşında Bayern'i avrupa şampiyonu yaptı.

Alex Ferguson 71 yaşına kadar Manu'nun başındaydı bıraktığında insanlar gitme diye yalvarmıştı.

Bir kaç sene idare edebilir.

Aragones: Milli takim calistirmak cok daha az yorucudur. Antrenman sayisi, mac sayisi cok ama cok daha azdir.

Heynckes: Bayern Munich in basina 2011 de gecti (66 yasinda). Tamam 68 yasinda sampiyonlar ligini kazandi ama ondan sonra o bile emekliye ayrildi(68 yasinda).

Ferguson: Evet 71 yasinda birakti, ama 1986 da Manchester United in basina gecti. Systemi adeta o kurdu. United in her seyi idi. Lucescu bizim neyimiz?

Sunu hatirlatmakta fayda var. Türkiye´de. özellikle Galatasaray icin basariya inanmak önemlidir.

Bu anlamda hoca secimi cok önemlidir. Galatasaray, taraftar ve oyuncular basariya inaninca sampiyon oluyor.

Bizi bu sürecte basariya inandiracak cok hoca yok zaten. Birisi güzel bir oyunla bizi satip gitti, digeri de Luce zaten.

Acikcasi bazi seyleri kabul ederek tartismak daha dogru. Türkiye´nin sartlari her ülkeden farkli. Her anlamda.

Dünyada cok kaliteli hoca var, ama Türkiye´de basarili olabilecek hoca az. Baya bir sansli olmaniz gerekir hocayi tutturmak icin.

Dolayisiyla Mancini gibi bir riske daha girecegimize, Türkiye sartlarina uygun hocalarda yogunlasmakta fayda var.

Ya Lucescu olur, ki camianin %95´i Lucescu´yu istiyor, ya da bir Türk hoca olur. Bana göre baska sans yok.

%95 mi?

Sondaj yapak mi :DD

Hazır bu firsat gelmisken

Aysal tulun tayfasida temizlenmeli camiadan 10 yillik mazisi olan birinin bu camiaya başkan olmasi hemde herkesin malumu bir zatta yardimcisi olmasi akıl kari degil

Tulun olduğu surece kim gelirse gelsin hepsinin baş i yenilecek

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt