Mircea Lucescu Sinerji Başlığı

T.D: Mircea Lucescu

Gelenler

Hakan Çalhanoğlu-Hamburg

Alex-Paris Saint Germain/ Darijo Srna-S.Donetsk

Gökhan Töre-Rubin Kazan

Mevlüt Erdinç (St.Etienne)

Yabancı Santrafor

Gidenler

Burak Yılmaz

Izet Hajrovic-kiralık

Lucas Ontivero-kiralık

Chedjou

Dany

Burdisso

6+2 gelirse

Yabancılar 11: Muslera-Telles-Stoper/Sağ bek-Melo-Sneijder-Santrafor

5+0+3

Gelirse

Burak maalesef kalır.

5+3+0

gelirse Bruma-Amrabat-genç transfer

Lucescu, Gerets bu ikisi dışında yabancı teknik adam yine kumar olur.

destek veriyorum

+905

Yabancı hoca alacaksak, Lucescu

İlla yerli deniliyorsa, M. Denizli

Bunların dışında her hoca risktir.

lucenin takımda kalmasını istediği gençler kimler olur acaba...umut gündoğan ve oğuzhanı kadroda tutar inşallah.ki umut gündoğanın stilini sevecek bence.

Avatarım nasıl olmuş abiler? İyice havaya girdim.Lucescu'nun zamanı geldi artık.

İnşallah gelir o olmadı bielsa.

Luce gelir bizi şampiyon da yapar ama en fazla iki sene çalıştırır takımı. Ondan sonra ne yapıcaz? Hala günü kurtarmaya çalışıyoruz.

Çok kişi deginmemis ama Lucescu taktiksel anlamda çok iyi olduğu gibi transfer anlamında da çok iyidir. Elindeki oyunculardan da maksimum verim alır.

Öyle zannedidildigi gibi defansif oyun yanlısı değildir. Akıllı oyunu tercih eder. Gerektiğinde takım çok iyi hücum yapar.

Benim Luceyle ilgili tek korkum oyuncu yönetimi + ülke şartları. Bjk de iken o meşhur samsun maçı sonrasını çok kötü yönetmişti mesela. Bunun haricinde gayet iyi hocadir.

Şayet Luce gelirse, Elimizdeki tüm yerlilerin tam kapasite oynayabildiği bir takım olabiliriz. Düşünün ki Emre Çolak gibi birisinin Türkiye'nin sayılı orta sahalarından birisi olduğunu.

Adamın en büyük artısı budur. Elindeki oyuncuyu potansiyelinin en üst noktasında oynatabilmesi. Bizim gibi yabancı sınırının olduğu bir ülkede gerçekten olması gereken de işte budur.

Allahım sen bizi efsanemizle kavuştur yarım kalan işini tamamlamak için ölmeden geri gönder kupalarla ve şampiyonluklarla muvaffak eyle amin

Hesap Makinesi

Bu kadar basit diyorsun yani :D O zaman Yılmaz Vural hayırlı olsun diyebilir miyiz? Öyle ya adam 60 yaşında ve diğerlerinden daha genç :D

Rahmetli Aragones aynı şartlarda bizim milli takımın başına geçseydi tozu dumana katardık diyorsun :D

Heynckes dediğin adama hem Barca, hem de Real servet önerdi ama adam "benden bu kadar" dedi. Yani Real ve Barca'yı yönetenler malak diyorsun :D

Ayrıca Ferguson'un şu an Galatasaray'ın başına geçmesini istemem de diyorsun :D

Bırak allasen :D

:):) Güzel yazmissin kardes, ama tek tek cevap vermeyim, vaktini almayayim ;)

Benim dedigim sadece Lucescu'nun teknik direktör hayati fazla uzun sürmez... Simdi 1/2 yil mi? 1 yil 2 yil mi? bilinmez... Risk almayalim diyom sadece. Günlük basariyi degil uzun vadeli basari istedigimden, ve denenmisi tekrar denemeyi uygun görmedigimden... Degilse Lucescu yu hocadan saymadigimdan degil.

Geri
Üst Alt