Mircea Lucescu Sinerji Başlığı

Fikirlerinize saygılı olmak ile birlikte onu sadece bir şablon olarak değerlendirseniz sevinirim. Türkler dışında yabancı oyuncuların isimleri değişebilir.

Ayrıca bana göre bu lig çok zor bir lig değil.

Fiziği iyi ve liderlik özelliği olan stoperin, fena olmayan bir kalecin, önde basacak kadar agresif bir orta saha ve forvet hattın 2-3 tane de yetenekli adamın varsa her türlü ligde başarılı olursun.

Yeter ki doğru bir yapılanma ve anlayış gelsin takıma.

Karışıklık var şu an. 9 transfer var 1 tane zor çıkarıyoruz 11 düzeyi için ancak.

Ben demiyorum ki bu isimler kesin kes doğrudur.

Onur K.

Tarık Ç. Ömer Toprak Koray Günter Telles

Gökhan İnler Melo

Menez(Douglas Costa) Sneijder Bruma

Michy Batshuayi(Gomis)

Söylediğin kadroda ki oyuncular fena değil ama yeterli de değil.

Bizi ileriye götürmez bana göre.

Bence kurabileceğimiz en güzel kadrolardan biri bu olur.

Muslera'yı bende cok seviyorum ama sınırdan dolayı yapılabilecek bir hamle.

Futbolda duygusallıgın tamamen uzak bir düşünce tarzı olması gerektiğini düşünüyorum.

Satılırsa hem iyi bir maddi gelir elde edilir hem de kontenjan açısından elimiz rahatlar.

Kaleci,Stoper,Sol bek yabancı yaptığımızda ileride kalitesiz türk oyuncularına mecbur kalıyoruz bununda göz önünde bulundurulması lazım bence.

anasını satim adam istanbul aktarmalı gelmiş,heyecan yapmış gene cemaat.lan adam 2 kere s.kt.r edildi buradan,kendisi de diyor her transfer dönemi beni sakız etmeyin ağzınıza diye.sırf hayal ha yeter artık.vallahi emekli olsa da kurtulsak.yoksa her teknik direktörün başında demokles'in kılıcı gibi durmaya devam edecek.

Onur K.

Tarık Ç. Ömer Toprak Koray Günter Telles

Gökhan İnler Melo

Menez(Douglas Costa) Sneijder Bruma

Michy Batshuayi(Gomis)

Söylediğin kadroda ki oyuncular fena değil ama yeterli de değil.

Bizi ileriye götürmez bana göre.

Bence kurabileceğimiz en güzel kadrolardan biri bu olur.

Muslera'yı bende cok seviyorum ama sınırdan dolayı yapılabilecek bir hamle.

Futbolda duygusallıgın tamamen uzak bir düşünce tarzı olması gerektiğini düşünüyorum.

Satılırsa hem iyi bir maddi gelir elde edilir hem de kontenjan açısından elimiz rahatlar.

Kaleci,Stoper,Sol bek yabancı yaptığımızda ileride kalitesiz türk oyuncularına mecbur kalıyoruz bununda göz önünde bulundurulması lazım bence.

Bruma'dan direk çok bir şey beklemek kolay değil. Takımda ki ender potansiyelli adamlardan biri ama o sakatlık çok kötü bir sakatlık bana göre. Oradan dönmek de kolay değil. Bir hata ve bir kere daha benzer sakatlanırsa Allah korusun, İsmail'i gördük 2.5 yıldır dönemedi bir türlü çocuk.

Menez'i son maçta izledim karakter olarak zaten uyumsuz olduğu iddia edilen bir isim ama küçük dağları ben yarattım havasında adeta. Burada daha da ileriye götürür o işi. Bize her yönü ile tartışılmayacak örnek olacak isimler lazım. Yoksa yerliler de hemen ayak uyduruyor böyle olunca.

Gökhan Inler'i severim ama Selçuk'dan çok fazlasını verebileceğine de iu an için inanmıyorum. Buraya bakışı para versinler (3.5-4 Milyon Euro) söğüşleyim sanki der gibi. (Tabi bu basından bana geçen algı, ne kadar doğru tartışılır.)

Tarık Çamdal treni bence kaçtı.

Ömer Toprak-Çamdal-Semih/Koray-Telles

savunması bence sertlikten uzak ve çok tecrübesiz olur.

Onur Kıvrak ise bence gelmez kolay kolay. Ttrabzon ile özdeşleşti adeta.

Benim için kurulabilecek en iyi kadrolar BİRAZ HAYAL GÜCÜ DE KATARAK

Sağ bek veya Stoper : Dani Alves, Daniel Agger, Darijo Srna, Dede, Alex (Katkısı, liderliği tartışılmayacak veya o potansiyelde biri)

Alternatif Orta Saha: Tolgay Arslan, Emrah Başsan veya süpriz başka bir isim (maliyeti fazla olmayacak Selçuk'u yedekleyecek)

Yerli kanat-ofansif orta saha/kanat: Gökhan Töre, Hakan Çalhanoğlu (direk 11 için)

Santafor/Kanat Forvet: Mandzukic(imkansıza yakın) Samir Nasri(çok zor), Santi Cazorla( çok zor) ,Podolski(mümkün), Giroud(mümkün) ,Gomis( çok mümkün) (direk 11 oynayacak kalitesi tartışılmayacak bir kalitede)

Yani 4-5 transfer yeter de artar bile. Önemli olan gitmesi gerekenler gitsin.

yaran_capsler_74d27_800.jpg

Senol hoca diyenler var. O Galatasaraya gelmez. Ya Trabzon ya Milli Takim.

Bu düzende de milli takima hayatta gitmez zaten o adamlarin orada oldugu sürece. Baska sahislar gibi karakter sorunu yok cünkü bu adamin. Hak yiyenin yaninda calismaz.

I am the one who knocks!

Senol hoca diyenler var. O Galatasaraya gelmez. Ya Trabzon ya Milli Takim.

Bu düzende de milli takima hayatta gitmez zaten o adamlarin orada oldugu sürece. Baska sahislar gibi karakter sorunu yok cünkü bu adamin. Hak yiyenin yaninda calismaz.

I am the one who knocks!

Illaki Fatih Terim´e tas atacaksin. :D

Tolga Zengin okadar laf etti sike ve namus konusunda, ve aslinda karakterli bir cocuk. Sonra gitti kücük sikeciye Imza atti. Senol Hoca su an neden gitsin Milli Takim´a ? Adam´lar sampiyonlugunu gasp etmisler. Fatih Terim bize Kupa´lari Demirören´in ellerinden kazandirdi, zaten hep kazanan o oldu. Kavga gürültü olmus olsa ne olur.

Demirören´ler gider Milli Takim yine Milli Takim kalir.

Emin olun Süper Lig'de YILMAZ VURAL gibi bir hoca bile basimizda olsa sampiyon olurduk. Burada 3 milyondan fazla para isteyen menajerleri önermenin bir manasi yok bence. Takimi inandirmak, hucum oynatmak ve ruhsuzluga taviz vermeyecek bir teknik direktör olsa yeter. Ahmet, Mehmet bile olur.. Ama Hamza Hamzaoglu olmaz mesela.

Emin olun Süper Lig'de YILMAZ VURAL gibi bir hoca bile basimizda olsa sampiyon olurduk. Burada 3 milyondan fazla para isteyen menajerleri önermenin bir manasi yok bence. Takimi inandirmak, hucum oynatmak ve ruhsuzluga taviz vermeyecek bir teknik direktör olsa yeter. Ahmet, Mehmet bile olur.. Ama Hamza Hamzaoglu olmaz mesela.

Vizyona bak vizyona! Superlig'de sampiyon olalim yeter, gelsin Yilmaz Vural'lar versinler gazi tamam. Zaten Galatasaray'in tek hedefi Superlig, fazlasini ne yapacagiz? Sampiyonlar Ligi falan bize cok, televizyondan seyrederiz iste. Onemli olan gunu kurtarmak, anlik basarilar, kucuk havuzun buyuk baligi olmak, haddini bilmek.

Lucescu birkaç hafta içerisinde Juventus'a imza atacak.

duyum değil ama gerçekleşmesini istemediğim ön görüm :)

Haydiii luceeeee

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2.olur ve kupayı alırsak Mancini ile devam etme gibi bir düşüncemiz yoktur umarım.Yoksa gelecek seneyi de kaybedeceğiz.

Geri
Üst Alt