Lucescu gittiğinde hepimiz sevinmiştik valla. Hiç gidişine üzülen oldugunu hatırlamıyorum.

Takim içerisindeki disiplinsizlik had safhadaydı, futbolcuların çoğu birbirleriyle gruplasmis bir haldeydi.

Aynı durum Beşiktaş'ta da devam etti. 100. yıl şampiyonluğunu aldıktan sonra ikinci sezonunda futbolcular arasındaki huzursuzluk patladi ve Beşiktaş tepe taklak çakıldı.

Sonra badem gözlü oldu tutununca Ukrayna'da

Lucescu gittiğinde hepimiz sevinmiştik valla. Hiç gidişine üzülen oldugunu hatırlamıyorum.

Takim içerisindeki disiplinsizlik had safhadaydı, futbolcuların çoğu birbirleriyle gruplasmis bir haldeydi.

Aynı durum Beşiktaş'ta da devam etti. 100. yıl şampiyonluğunu aldıktan sonra ikinci sezonunda futbolcular arasındaki huzursuzluk patladi ve Beşiktaş tepe taklak çakıldı.

Sonra badem gözlü oldu tutununca Ukrayna'da

Siz kimsiniz?

-Tapatalk-

Siz kimsiniz?

-Tapatalk-

2002 yilindaki Galatasaray taraftarları.

Bir Allahın kulunun bile lucescu niye gönderiliyor dediğini hatırlamıyorum hiçbir yerde.

Ne zaman Ukrayna'da dikiş tutturdu, keske gitmeseydi ayakları o zaman başladı.

Lucescu Türkiye'de istikrarli bir şekilde başarılı olacak bir hoca değil. Turk futbolculara eli masalı bir teknik direktör gerekli.

Son düzenleme:

Bir Allahın kulunun bile lucescu niye gönderiliyor dediğini hatırlamıyorum hiçbir yerde.

Lucescu Türkiye'de istikrarli bir şekilde başarılı olacak bir hoca değil. Turk futbolculara eli masalı bir teknik direktör gerekli.

Senin bu dediğine göre Yılmaz Vural gelse Galatasaray'a ligi domine eder. Geçelim bunları

-Tapatalk-

Senin bu dediğine göre Yılmaz Vural gelse Galatasaray'a ligi domine eder. Geçelim bunları

-Tapatalk-

Valla edebilir, kesin bir şey diyemem. Futbolcularin agzina edecek bir hoca Yilmaz Vural ama bazı davranışları cok profesyonellige aykiri. Neyse,

Lucescu'yu hala sevmiyorum. Deplasmandaki maçlarda kanser oluyorduk hep puan kaybediyorduk. İçerdeki maçları taraftarın ittirmesiyle alıyorduk.

2002 yılında fatih terim gelmeyip de Lucescu ile devam edilseydi Özhan Canaydın dönemi ve Olimpiyat rezilliği gene tam hız devam edecekti. Bu sefer de Lucescu ile devam edildi başarısız olundu, imparator gelse böyle olmaz kesin şampiyon olurduk denecekti.

2002 yılında çevirmeli ağda sesimizi çıkarmaya çalışsak telekom çökerdi.

ben şahsen Lucescu gitti diye 3-4 sene maçları izlemedim üründe almadım

Alcaktor tarafından altı oyulan ulu efsane, büyük td. Bu alt oyma operasyonunda o zamanlar ftorun kankasi olan hincalin payı büyüktür. Hıncal o zamanlar spor medyasında saygi duyulan bir şahsiyetti ve Lucescu için çok büyük bir algı operasyonu yürüttü. Adamı tek başına yolladı desek yeridir. Adamın basin toplantılarındaki hallerini bile bir saat eleştirirdi. Yok köylü, yok bilmem ne, yok defansif oynatıyor vs. Pislik herif. Neyse sonra ftor geldi belamızı bulduk zaten. O donemde canaydinı kafalayıp yaptırdığı 100 tane malca transferle mali durumumuzu bu hallere getirdi. Sadece bizim mali durumumuzu degil canaydininkini de batirdi. Adam o donemde kim bilir kac parasini verdi kulube. Neyse Allahın sopası yok tabi hemen o sene Lucescu ftora iki maçta da çakip sampiyon oldu ve 100 yılın kapağını taktı. Ayni sene bi de fenerden 6 yedik :D

He bi de lucescunun bjkdeki ikinci senesini carpitanlar olmuş. O seneki şampiyonluk bizzat bjk baskani tarafindan fenere verilmistir. Futbol tarihinin en iğrenç en aşağılık sezonudur ı sezon. Sonra Serdar bilgili defolup gitti ortadan kayboldu zaten. Neyse uzun lafin kisasi Lucescu hocam büyük adamdır, ahirette elleri ftor, hıncal ve saftirik kukla canaydinin yakasında olacaktır.

Son düzenleme:
Luce tartismasiz cok büyük bir hoca, ancak Rusya ligi Ukrayna´ya benzemedigini ifade etmistim. Rekabet acisindan cok daha zor, orada direk basari gelebildi, ama burada cok daha fazla nüyük bütce ve imkanli kulüp var. Shaktar ile Kiev arasindaki finansal fark cok büyük idi.

Ranieri´nin Lucescu´dan daha iyi bir hoca oldugunu da düsünmüyorum. Ancak bu Luce´yi düsünen türk takimlari icin iyi bir firsat olur. Kisa vede icin olsada, Lucescu Türkiye icin Lucescu getirebilecek en iyi hocalardan bir tanesi dünyad.

Fenerbahce kocamani düsünüyor, eger biz Tudor´u gönderirsek, muhtemelen luce gelir.

Son düzenleme:
Luce tartismasiz cok büyük bir hoca, ancak Rusya ligi Ukrayna´ya benzemedigini ifade etmistim. Rekabet acisindan cok daha zor, orada direk basari gelebildi, ama burada cok daha fazla nüyük bütce ve imkanli kulüp var. Shaktar ile Kiev arasindaki finansal fark cok büyük idi.

Ranieri´nin Lucescu´dan daha iyi bir hoca oldugunu da düsünmüyorum. Ancak bu Luce´yi düsünen türk takimlari icin iyi bir firsat olur. Kisa vede icin olsada, Lucescu Türkiye icin Lucescu getirebilecek en iyi hocalardan bir tanesi dünyad.

Fenerbahce kocamani düsünüyor, eger biz Tudor´u gönderirsek, muhtemelen luce gelir.

Lucescu'yu istiyoruz galiba renktaş.
Valla bende hayır demem, ama öncelik olarak sportif direktör olarak gelsin , Tudora şans tanımak gerekli önümüzdeki sezon ilk yarısında. Kendi kadro ve anlayışını aşılasın bakıldı olmuyor sportif direktörlükten as takım antrenörlüğüne getirilir Luce

Kusacam yeter

Sent from my iPhone using Tapatalk

Lucescu'yu istiyoruz galiba renktaş.
Valla bende hayır demem, ama öncelik olarak sportif direktör olarak gelsin , Tudora şans tanımak gerekli önümüzdeki sezon ilk yarısında. Kendi kadro ve anlayışını aşılasın bakıldı olmuyor sportif direktörlükten as takım antrenörlüğüne getirilir Luce

Ben Tudor´a güveniyorum, ve onun devam etmesinden yanayin. Ama bizim yönetimlerin nasil calistigini görmeyecek kadar ahmak da degilim. O yüzden bir Lucescu sansi dogdugu an, Tudor elbette ki yollanacaktir. Simdi mucize olur, buradan sampiyon oluruz, o ayri olur.

Lucescu´yu getirmek isteyenler icin de, artik son sans diyebiliriz zaten. Adam 70 yasini ortalayacak, sag kenarindaki heyecan da, öyle böyle birseye benzemez yani.

Umarim Aziz baskan kocamandan vazgecip, getirmez luceyi. Iddiali hale gelirler hic yoktan gelecek sene birden.

Lucescu gelmesin iyi analım aç hoca lazım

:asd22:

C9rFCcxXgAABX5K.jpg

Dön be yapragim. Dön'de aslani uykusundan uyandir.

Geri
Üst Alt