Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lucescu gittiğinde hepimiz sevinmiştik valla. Hiç gidişine üzülen oldugunu hatırlamıyorum.
Takim içerisindeki disiplinsizlik had safhadaydı, futbolcuların çoğu birbirleriyle gruplasmis bir haldeydi.
Aynı durum Beşiktaş'ta da devam etti. 100. yıl şampiyonluğunu aldıktan sonra ikinci sezonunda futbolcular arasındaki huzursuzluk patladi ve Beşiktaş tepe taklak çakıldı.
Sonra badem gözlü oldu tutununca Ukrayna'da
Siz kimsiniz?
-Tapatalk-
2002 yilindaki Galatasaray taraftarları.
Bir Allahın kulunun bile lucescu niye gönderiliyor dediğini hatırlamıyorum hiçbir yerde.
Ne zaman Ukrayna'da dikiş tutturdu, keske gitmeseydi ayakları o zaman başladı.
Lucescu Türkiye'de istikrarli bir şekilde başarılı olacak bir hoca değil. Turk futbolculara eli masalı bir teknik direktör gerekli.
Senin bu dediğine göre Yılmaz Vural gelse Galatasaray'a ligi domine eder. Geçelim bunları
-Tapatalk-
2002 yilindaki Galatasaray taraftarları.
Bir Allahın kulunun bile lucescu niye gönderiliyor dediğini hatırlamıyorum hiçbir yerde.
Ne zaman Ukrayna'da dikiş tutturdu, keske gitmeseydi ayakları o zaman başladı.
Lucescu Türkiye'de istikrarli bir şekilde başarılı olacak bir hoca değil. Turk futbolculara eli masalı bir teknik direktör gerekli.
2002 yılında çevirmeli ağda sesimizi çıkarmaya çalışsak telekom çökerdi.
Luce tartismasiz cok büyük bir hoca, ancak Rusya ligi Ukrayna´ya benzemedigini ifade etmistim. Rekabet acisindan cok daha zor, orada direk basari gelebildi, ama burada cok daha fazla nüyük bütce ve imkanli kulüp var. Shaktar ile Kiev arasindaki finansal fark cok büyük idi.
Ranieri´nin Lucescu´dan daha iyi bir hoca oldugunu da düsünmüyorum. Ancak bu Luce´yi düsünen türk takimlari icin iyi bir firsat olur. Kisa vede icin olsada, Lucescu Türkiye icin Lucescu getirebilecek en iyi hocalardan bir tanesi dünyad.
Fenerbahce kocamani düsünüyor, eger biz Tudor´u gönderirsek, muhtemelen luce gelir.
Lucescu'yu istiyoruz galiba renktaş.
Valla bende hayır demem, ama öncelik olarak sportif direktör olarak gelsin , Tudora şans tanımak gerekli önümüzdeki sezon ilk yarısında. Kendi kadro ve anlayışını aşılasın bakıldı olmuyor sportif direktörlükten as takım antrenörlüğüne getirilir Luce