Su kulübü taraftar yönetse (tercih, profesyonel kadro vs.), yemin ediyorum cok daha basarili oluruz.

Cogunluk Bielsa´yi istiyordu da, Mancini coktan bitmisti zaten. 2-3 gün tiyatro seyrettik, hepsi bu.

Ancak amatör Türk oyuncular, Bielsa´nin da kuyusunu kazabilirdi. Ilginc bir tip Bielsa.

Kaldi ki bu beyinsizler Bielsa´nin sistemini nasil kavrasin Allah askina?

pscht....seni zaten kimse ciddi almaz. Futbol Profesör gibi konusuyorsun ama senin Futbol Bilgisi= 0.

Bielsa bugün Taktiksel olarak Dünyanin en iyi TD'dan birisi. Tabi kendisi cok cilgin bir Adam ve Karakteri biraz degisik. Ama bizim Takimda is yapar.

Not: Al sana Bielsa,biraz oku sadece bos konusma ile olmaz...

Athletic Bilbao unter Marcelo Bielsa | Spielverlagerung.de

bu da güzel: Europa League: Marcelo Bielsa - Das Taktikgenie zu Gast in Manchester | STERN.DE

Birak beni ciddiye almasinlar. Ama senin gibi daha yazmasini beceremeyen cocugu kim ciddiye aliyor onu sorgula istersen.

Ben elma diyorum bu armut diyor. Okuyanda benim Bielsa taktikten anlamiyor yazdigimi sanacak. Gülerler. Sadece bos sallarsin, Bielsa kimdir, nasil oynatir, felsefesi nedir, kadro planlamasi nasil bilmiyorsun bile.

Bu cevabin cok net onu gösteriyor.

He futbol profesör konusunda haklisin, onur verici cidden. Digerleri ile kiyas yapinca onlarin yaninda futbol profesörü oldugumu iddia etmiyorum. Ama senin yaninda futbol profesörü oldugumu kendin savunuyorsun zaten.

Simdi yol al bakalim. Yazdigindan zaten birsey anlasilmiyor. Alinti yapmanada gerek yok. Forumda cok genc, senin gibi 15-17 yas arasi üyeler var. Ama en azindan adam akilli karsikli tartismaya girebiliyorsun.

Murhan'i biraz örnek al, bende seni ciddiye aliyim. Hadi kendi yoluna.

Mancini yerine şu anda takımın başında Luce olsun isterdim şahsen. Mancini kötü hoca olduğundan falan değil, Luce bize daha uygun olduğundan.

Birak beni ciddiye almasinlar. Ama senin gibi daha yazmasini beceremeyen cocugu kim ciddiye aliyor onu sorgula istersen.

Ben elma diyorum bu armut diyor. Okuyanda benim Bielsa taktikten anlamiyor yazdigimi sanacak. Gülerler. Sadece bos sallarsin, Bielsa kimdir, nasil oynatir, felsefesi nedir, kadro planlamasi nasil bilmiyorsun bile.

Bu cevabin cok net onu gösteriyor.

He futbol profesör konusunda haklisin, onur verici cidden. Digerleri ile kiyas yapinca onlarin yaninda futbol profesörü oldugumu iddia etmiyorum. Ama senin yaninda futbol profesörü oldugumu kendin savunuyorsun zaten.

Simdi yol al bakalim. Yazdigindan zaten birsey anlasilmiyor. Alinti yapmanada gerek yok. Forumda cok genc, senin gibi 15-17 yas arasi üyeler var. Ama en azindan adam akilli karsikli tartismaya girebiliyorsun.

Murhan'i biraz örnek al, bende seni ciddiye aliyim. Hadi kendi yoluna.

Pscht dedim ama hala konuşuyorsun,senin futbol bilgisi 0 Hakan,kendini kandirma. :)

Pscht dedim ama hala konuşuyorsun,senin futbol bilgisi 0 Hakan,kendini kandirma. :)

Seninki eksilerde olursa benimki sifir olabilir aslinda. He dur Sonderschule den cikamadigin icin ne dedigimi dahi anlamadin.

Not: Senin gibi mantiksiz cocuklari ciddiye almak istemedigim icin alinti bekleme bundan sonra.

Lucescu iyi de, Turkiye icin cok efendi bir adam. Futbol direktoru yapsak, Mancini''yi de sevip sayiyor anladigim transferlere falan birlikte karar verseler daha faydali olur sanki.

Mancini'nin transfer konusunda sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum. Yönetimsel olarak bazı sıkıntılar yaşıyor. Şişirilmiş bir kadromuz olsa da, gerek defans hattında, gerek kanatlarda, gerekse de forvette eksiklerimiz var. Rotasyonu da es geçmeyelim tabi. Oyuncu değişikliklerinde ve ilk 11 kadrosu kurmada sıkıntılar yaşadı geldiğinden bu yana. Kısmen yabancı sınırından, kısmen de kadro yetersizliğinden. Türkiye bu, ve bu sisteme ayak uyduramayacağa benziyor. Bu yüzden benim ümidim kırıldı Mancini konusunda. Yerli futbolcu cetesi yine ipi eline aldı malesef.

Acıklamalar yapmıs...

Gerçekleri söyleyelim. Benim adımın Türkiye'de hala anılıyor olması onurumu okşuyor. Hoşuma gidiyor. Unutulmamak iyidir. Demek ki iyi iş yapmışsınızdır. Belki bu sayede gazeteler satış yapıp para kazanıyor ama ben kimseyle görüşmedim. Beni arayan soran ne bir yönetici ne de bir aracı var. Zaten burada da bir senelik kontratım var. Fakat Ukrayna'da durumu biliyorsunuz.. Bazı oyuncular korkup ülkelerine döndüler. Ligin o bölgesinde maçların oynanıp oynanmayacağı belli değil. Ben de durumu takip ediyorum. Kendi durumuma buna göre karar vereceğim. Elbet profesyonelim. Türkiye ile duygusal bağlarım var. Teklif gelirse oturur konuşuruz. Ama söylediğim gibi şu an için hiçbir kulüpten, hiçbir şekilde ne teklif var ne de ben böyle bir istekle kimseyi aradım. Futbolda tek bildiğim asla, asla denmeyeceği. Tüm dostlarıma ve sevenlerime sevgiler yokluyorum..

Acıklamalar yapmıs...

Gerçekleri söyleyelim. Benim adımın Türkiye'de hala anılıyor olması onurumu okşuyor. Hoşuma gidiyor. Unutulmamak iyidir. Demek ki iyi iş yapmışsınızdır. Belki bu sayede gazeteler satış yapıp para kazanıyor ama ben kimseyle görüşmedim. Beni arayan soran ne bir yönetici ne de bir aracı var. Zaten burada da bir senelik kontratım var. Fakat Ukrayna'da durumu biliyorsunuz.. Bazı oyuncular korkup ülkelerine döndüler. Ligin o bölgesinde maçların oynanıp oynanmayacağı belli değil. Ben de durumu takip ediyorum. Kendi durumuma buna göre karar vereceğim. Elbet profesyonelim. Türkiye ile duygusal bağlarım var. Teklif gelirse oturur konuşuruz. Ama söylediğim gibi şu an için hiçbir kulüpten, hiçbir şekilde ne teklif var ne de ben böyle bir istekle kimseyi aradım. Futbolda tek bildiğim asla, asla denmeyeceği. Tüm dostlarıma ve sevenlerime sevgiler yokluyorum..

Eğer Lucescu gelmeyi düşünürse , Ünal Aysal'ın seneye takımı mutlaka ona emanet etmesi lazım.

Acilen gelmesi şart.Önümüzdeki seneyi kurtarmak istiyorsak bunu yapmalıyız.Mancini ile bir yıl daha işkenceden beter geçer.

Şuanki kadroyu şahlandırır Luce.

Lucescu gelse ft in geldigi andaki heyecani yasarim ney..

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Ne kadar doğru bilemem ama Mancini ile yola devam edilmemesi halinde Ünal Aysal'ın yeni bir yönetimli teknik direktör olarak Lucescu yardımcısı olarak Hagi'yi düşündüğünü söyleyenler var. Hagi yardımcılığı kabul etmez bence ama sportif direktör olarak bize yakışan bir isim olur. Transferleri Luce ile yaparlar.

Mancinin tazminatini baskan odesin bize Luce'yi getirsin!Yarim kalan islerimiz var burda hazir Donetsk cokmus ,isgal altindayken hemen temasa gecilmeli.

Terimci tayfa teneke bağlar

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

mancini ile yeni bir sezon felaket olabilir o yüğzden bende çok istiyorum lucescuyu. fakat yardımcısı önemli, öyle bir yardımcı bulmalıyızki 1-2 yıl sonra antrenörümüz o olmalı

Geri
Üst Alt