bu adamın kalp sağlığı 15 yıl önce de kötüydü, hala takım çalıştırarak olmayanı oldurdu resmen. allah şifa versin diyecem de 80 yaşında bu kadar seri kalp krizini, oksijensizliği beyin nasıl karşılar tahmin edemiyorum. hakkında hayırlısı olsun.

Niye torun sevmiyor bu adam son 10 yılda anlamadım hiç

Emekliliğinin kralını shaktarda yapmışsın daha ne uğraşıyorsun be adam. fatih terimden feyz al git bodrumdan yazlık al ya da yunan adasından git yaşa orada

Geçmiş olsun da ölüp gidecen halen Türkiye maçı bilmem ne ya savaşta mısın ülke mi kurtarıyorsun. En iyi ben bilirim en iyisini ben yaparım egosu devletleri yıkıyor ama insanlar gereksiz hırslarıyla ölüme yürümeye devam ediyor. Allah akıl fikir versin bu kadar yeter demeyi bilmeyene

Durumunun kötüye gittiğine dair haberler görüyorum her yerde.

Kendisini sevmemek için çok geçerli sebeplerim var özellikle milli takımdayken yabancı sınırını bize iteleyip gitmesi gibi, ama Galatasaray dönemi çocukluğumun da bir parçasıydı. Sanki çocukluğumun bir parçası kopuyormuş gibi hissettim içim buruldu.

Durumunun kötüye gittiğine dair haberler görüyorum her yerde.

Kendisini sevmemek için çok geçerli sebeplerim var özellikle milli takımdayken yabancı sınırını bize iteleyip gitmesi gibi, ama Galatasaray dönemi çocukluğumun da bir parçasıydı. Sanki çocukluğumun bir parçası kopuyormuş gibi hissettim içim buruldu.

Öyle maalesef. Ve bu arada biz bu tarz çok fazla figüre sahibiz. Düşünsene, Hagi'den tut Bülent Korkmaz'a... Muslera'dan Fatih Terim'e.

Yaş ilerledikçe çok üzüleceğimiz günler olacak maalesef.

Ekşi sözlükte gördüm açtım beyler ekstra gs sözlükte de aynısı geçiyordu açtım başlığı

inş düzelir de durumu kötü gibi baya

Maalesef beyin ölümü gerçekleşmiş diyorlar. Bu durumdayken bile yabancı sınırıyla ilgili yok şöyle demiş, yok böyle demiş demek yakışmıyor arkadaşlar. Demişse de demiş. Ne var yani? Ülkeyi mi satmış? Onun da fikri o yöndeydi zamanında. Herkes aynı görüşü savunacak diye bir şey yok. Basit şeylerden kin gütmeyelim lütfen. Lucescu Galatasaray'ımıza hizmetleri olmuş bir adam. Süper kupayı onunla aldık, ŞL'de ilk defa onunla çeyrek finale çıktık. Bu kadar acımasız olmayalım. Çok üzgünüm hocam...

Kendisini çok severim. O kısıtlı, yıldızlarını kaybetmiş kadroda bile çok şey yaptı. Jimnastiğe gidince çok üzülmüştüm. Gerçekten büyük teknik direktör.

1775589544859.webp

20 adet kiralık oyuncuyla şampiyonlar liginde oynattığı top neydi ya. Shakhtar'ı avrupa futboluna soktu sonra gitti Kiev'e kurduğu Shakhtar'ı da yendi. Pasaportu farklı olsa tarihteki 3-5 hocadan biri sayılırdı bence hakkı az verildi hep. Başsağlığı dilerim.

Geri
Üst Alt