- 26 Aralık 2008
- 9.281
- 10.718
- 2.638
Fatih Hoca kadar hem salon beyefendisi hem de mahalle dayısı olabilen adam azdır.
Her iki büyüğümüze de saygı ve minnetle...
Her iki büyüğümüze de saygı ve minnetle...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ruhu şad olsun
Bunu bilmiyorsan bayagi gencsin demektir. Yas kac, renktas?Demek rahmetli Özhan Bey kovmuş sebepsiz rahmetli Luçe'yi,
neyse demiyorum bir şey.
Bunu bilmiyorsan bayagi gencsin demektir. Yas kac, renktas?![]()
Hatirlamaman/bilmemen uzdu34'e yeni girdim. Gittiği süreci biliyorum ama "Özhan Canaydın geldi, kovdu Terim'i getirdi" olarak hatırlamıyordum.
Hincal beyin elestirmedigi bir donem var miydi ki? Adam bunun icin yaratilmisti zaten.Büyük cimbomlu rahmetli H. Uluç ağabeyin yüzünden olmuştu
Her hafta korkak futbol diye diye Luceyi Cimbomlular nezdinde itibarsızlaştırdı
Kalması fevkalade mühim olurdu
GS medyasının Sadri Baykam'ıydı.Büyük cimbomlu rahmetli H. Uluç ağabeyin yüzünden olmuştu
Her hafta korkak futbol diye diye Luceyi Cimbomlular nezdinde itibarsızlaştırdı
Kalması fevkalade mühim olurdu
Canaydın bizi bitirdi ya her alanda ezildik uzun süreler ardından gelen adnan polat da iyice tüy dikmiştiRahmetli Canaydin'i beyefendiliginden ve Galatasaray'a olan bagliligindan dolayi cok severim ama yaptigi su hareket bizi bitirmisti. O konuda hala affedemedim Fatih Hoca'yi cok cok sevmeme ragmen. Neyse ki mucizevi Gerets sampiyonlugu gelmisti de isleri biraz tersine cevirmistik. Yoksa cok kara bir donem olarak anilacakti.
Hıncal ftyi eleştire eleştire uefayı aldırmışGS medyasının Sadri Baykam'ıydı.
Mart sonu seçildiVallahi hafızam yanıltmıyorsa gerçek değil.
Bizim seçim Mart ayında olmadı mı veya belki Nisan?
Zaten rahmetli Özhan Başkan, gönüllerdeki teknik direktörü getireceğim demedi mi? O gazla ve vaat ile seçilmedi mi? Neredeyse herkes istiyordu. Luce bile gideceğini biliyordu. Seçim belki Nisan belki Mayıs ayında olmuştur ama " gönüllerdeki teknik direktörü getireceğim " sözü epey önce söylenmişti. Hatta şimdi düşününce galiba Samsun maçının olduğu gün seçilmişti. Rumen oyuncunun son dakika attığı gol olan maç.
Ama Canaydin iyi niyetli ve iyi bir Galatasarayli baskandi. Allah tekrar rahmet eylesin. O konuda diyecek bir seyim yok. Baskanlik yetileri acisindan dusuk seviyedeydi.Canaydın bizi bitirdi ya her alanda ezildik uzun süreler ardından gelen adnan polat da iyice tüy dikmişti
Neyseki ünal başganım geldi her şeyi terse çevirdi
Ftyi idmanda paketledikten sonra mancini yerine keşke luceyi getirseydi kalkınırdık
Evet canaydının seçim vaadiydi gönüllerin hocasını getireceğiz demişti.Vallahi hafızam yanıltmıyorsa gerçek değil.
Bizim seçim Mart ayında olmadı mı veya belki Nisan?
Zaten rahmetli Özhan Başkan, gönüllerdeki teknik direktörü getireceğim demedi mi? O gazla ve vaat ile seçilmedi mi? Neredeyse herkes istiyordu. Luce bile gideceğini biliyordu. Seçim belki Nisan belki Mayıs ayında olmuştur ama " gönüllerdeki teknik direktörü getireceğim " sözü epey önce söylenmişti. Hatta şimdi düşününce galiba Samsun maçının olduğu gün seçilmişti. Rumen oyuncunun son dakika attığı gol olan maç.