mancini hatanda ısrar etme al luceyi en azından adam gitti aldı getirdi ama olmadı deriz herhangi bi başarısızlıkta

ama mancinide böyle bi durum sözkonusu bile olamaz,yarın öbürgün yenik durumda olduğumuzda 90+4 lerde yeni ontiveroları oyuna sokup basın toplantısında bu takımı ben kurmadım atsak kazanıyoduk defansı geliştirmemiz lazım gibi cümleler duymak ve bu herifi gs td olarak görmek istemiyorum

Başkan seni düşünüyor mu acaba gelecek sezon için? Yönetim değişseydi bir umudum vardı ama başkan sanki yönetim ısrarını Mancini ısrarıyla sürdürecek gibi duruyor.

bu fırsat kaçmaz ukrayna karışıkkken ve bizde berbat haldeyken çare luce çak 4 senelik sağlam kontrat gelir biçilmiş kaftan direk çöpleri temizler sağlam takım kurar uzun yıllar ambargo koyar çöp kadro ile bile neler yaptı

bu fırsat kaçmaz ukrayna karışıkkken ve bizde berbat haldeyken çare luce çak 4 senelik sağlam kontrat gelir biçilmiş kaftan direk çöpleri temizler sağlam takım kurar uzun yıllar ambargo koyar çöp kadro ile bile neler yaptı

Benim umudum vardı biraz gelmesi için ama başkanın yönetiminde ısrar etmesi ve 2 yıl sonra bırakacağım demesinden dolayı pek umudum kalmadı açıkçası.

Lucescu geldi diyelim başkan iki sene sonra bıraktığında popülist söylemlerle biri gelir ilk işi Lucescu'yu göndermek olur ve döneriz yine aynı noktaya.

Lucescu'nun en çok sıkıntı yaşadığı ve eleştirdiği durum zaten iki senede bir başkan değişimleri. Galatasaray'da bir dönemde üç başkan gördü ve üçüncü başkan onu başarılı olmasına rağmen kovdu.

Beşiktaş'ta da başkan değişip yerine Yıldırım Demirören geldiğinde başarının daha popüler bir kişiden geleceğini düşünüp , ilk işi Lucescu'yu kovup Del Bosque'yi getirmek oldu. Sonra pişman oldu kaç kere kapısına gitti de geri getiremedi.

Sonuç olarak Lucescu yine aynı şeyleri yaşayacaksa hiç getirmeye uğraşmasınlar adama da yazık. Eğer gelecekse de yaşıyla orantılı en az 3-4 sene kalmalı ve sonrasında sportif direktörümüz olmalı ve sözü geçmeli. Çünkü Lucescu Galatasaray'a birçok Galatasaraylıdan daha bağlı ve daha çok seven bir kişiydi.

İşlerin öyle olmadığını Lucescu , hem bize hem de Fatih Terim'e kanıtlamadı mı? Fatih Terim , Türkiye'deki tüm hocaları kovduruyordu , başarılarıyla. Lucescu da Beşiktaş'ta yaptıklarıyla Fatih Terim'i kovdurmadı mı? Benim dediğim olay şu eğer takımın başında Mourinho'yu görmek istiyorsanız o yapıya en uygun kişi hatta bizim ülkemiz için Mourinho'dan bile uygun olduğunu düşündüğüm Lucescu'dur. Şuan bizi başarıya ulaştırma yolunda en doğru tercih Lucescu olur.

Alakası yok fatih bizi fioya satınca luce geldi daha sonra fatih işsiz kalınca kulis yaptı ve şampiyon luceyi kovdurdu. Ogün bugündür lucenin gidişinin nasıl büyük bir hata oldugunu hep hissetmişizdir(allah büyük fatih o sezon galatasaray tarihinin en kötü futbol,transfer politikasını yaşatmıştır) şimdi metiyeler düzeriz, ama gelsin yine fatih hoca işsiz kalsın görürüm bizim taraftarı biraz aklı varsa gelmez bu klube

Alakası yok fatih bizi fioya satınca luce geldi daha sonra fatih işsiz kalınca kulis yaptı ve şampiyon luceyi kovdurdu. Ogün bugündür lucenin gidişinin nasıl büyük bir hata oldugunu hep hissetmişizdir(allah büyük fatih o sezon galatasaray tarihinin en kötü futbol,transfer politikasını yaşatmıştır) şimdi metiyeler düzeriz, ama gelsin yine fatih hoca işsiz kalsın görürüm bizim taraftarı biraz aklı varsa gelmez bu klube

Dediğimi yanlış anlamışsın. Fatih Hoca ile Lucescu'nun birbirini direk kovdurması değil söylediğim. Gazetelerde haber çıkar hep hatırlarsan Fatih Terim zamanı Fenerbahçe'nin kovduğu hocalar diye. Fatih Terim'in başarılarıyla kovdurttuğu rakip hocalar. Diyorum ki Lucescu da Beşiktaş'ta yakaladığı başarılar ile Fatih Terim'i kovdurdu. Fatih Terim başarısız olunca bıraktı görevi. Yani aynı duruma düştü diye yoksa Fatih Hoca lobiyle kovdurmuştur filan bunların benim dediğimle hiç alakası yok kişisel bir durumdan bahsetmedim.

Dediğimi yanlış anlamışsın. Fatih Hoca ile Lucescu'nun birbirini direk kovdurması değil söylediğim. Gazetelerde haber çıkar hep hatırlarsan Fatih Terim zamanı Fenerbahçe'nin kovduğu hocalar diye. Fatih Terim'in başarılarıyla kovdurttuğu rakip hocalar. Diyorum ki Lucescu da Beşiktaş'ta yakaladığı başarılar ile Fatih Terim'i kovdurdu. Fatih Terim başarısız olunca bıraktı görevi. Yani aynı duruma düştü diye yoksa Fatih Hoca lobiyle kovdurmuştur filan bunların benim dediğimle hiç alakası yok kişisel bir durumdan bahsetmedim.

Şimdi anladım kusura bakma, ne günlerdi az biraz anımsıyorum :)

Ukrayna'nın doğusundaki Donetsk iline bağlı Slavyanskilçesinin etrafının Ukrayna ordusunu tarafından sarıldığı bildirildi.

Ukrayna ordusunun, Rusya yanlısı silahlı gruplarca bazı kamu binaları işgal edilen ilçenin üç tarafını çevirdiği ve giriş-çıkış için yalnızca bir ana yol bıraktığı bildirildi.

Bazı yerel polislerin de desteğini alan silahlı kişilerin teslim olmayı kabul etmediği ifade edildi.

Silahlı grubun, operasyon olasılığına karşılık, bölgede yaşayanlardan ilçeyi boşaltmalarını istediği, çok sayıda kişinin araçlarıyla kenti terk etmeye başladığı belirtiliyor.

Ukrayna'nın geçici Devlet Başkanı Aleksandr Turçinov, Donetsk bölgesinin kuzeyinde terörle mücadele operasyonu başlatılması talimatı vermişti.

LUCE TAM ZAMANI ATLA OTOBÜSE GEL HACI !

luce gelsin ben önümüzde ki 5yılı en az hep çeyrek final oynarız şl de gözüyle bakıyorum

Mevcut düzende Lucescu'nun başarısız olma ihtimali mevcut ,,

Lucesculu Galatasaray her zamankinden daha büyük saldırıya uğrayacaktır TFF, TFF'nin elemanları bunların medyadaki satılık kalemşörleri ve bunların takım içindeki uzantıları tarafından ,

2000-2001 sezonunda takımı satan içerdekilerin zihniyetinin daha berbatı daha kokuşmuşu ve daha çok daha desteklisi şuan da mevcut ,,

Ve Lucescuyu , Lucesculu Galatasaray'ı yıkmak herşeyden daha zevkli olacaktır .

UNUTMAYIN !

Lucesculu Galatasarayi hic bir güç yıkamaz. Iki dev güçlerini birleştirecek ve bütün serefsizleri ezip geçecek.

Ya Lucescu Lucescu diyorsunuz, bu adamin kac yasinda oldugunun farkinda misiniz? Adam neredeyse 70 yasinda, Jupp Heynckes emekli oldu gecen sene bununla ayni yasta. Bir de kalp krizi gecirmisti yanlis hatirlamiyorsam. Hadi 1 yil olsa takimin basinda saglikli bir sekilde 1 sene sonra haydi gene teknik direktor arayisi. Ya sezon ortasinda adama bir sey olsa, kalp malp?

ukrayna karışıkken kapıp almak lazım medyada haber beklediği konuşuluyor bizden

o kara pardüsenle kale arkasında duruşunu özledik reis :(

Mevcut durumda alabileceğimiz en iyi ve en uygun teknik direktör bence. Ayrıca Ünal Aysal , kendisine iki yıl belirlediği içinde başkanımız içinde en doğru tercih bence.

Geri
Üst Alt