Defansif futbol oynamak kötü birsey degildir, yeter ki kazanma arzusunu ortaya koy.

Mancini´yi defansif futbol oynattigi icin elestirmiyoruz ki, takimdaki ruhsuzluk, isteksizlik yüzünden elestiriyoruz.

Kasimpasaspor macindaki komik 11 de patlama noktasi oldu acikcasi.

Lucescu camiaya o kaybettigimiz güven duygusunu geri getirecek bir hoca. Galatasaray camiasi icin bu sinerji hep cok önemli olmustur.

Biz bizi basariya inandiran hocayi severiz. Lucescu da o hoca

bence Lucescu aynı FT'nin 2. döneminde olduğu gibi

tekrar gelmesi durumunda

kısa vadede başarılı olamaz

Seyrediyor musunuz, Shakhtar kupa macinda su anda 2. lig takimiyla oynuyor, dakika 80, tek bir gol pozisyonu yaratamadilar butun mac, Bernard'la, Teixeira'yla, Luiz Adriano'yla, Ukrayna 2. ligi takimina karsi...

Seyrediyor musunuz, Shakhtar kupa macinda su anda 2. lig takimiyla oynuyor, dakika 80, tek bir gol pozisyonu yaratamadilar butun mac, Bernard'la, Teixeira'yla, Luiz Adriano'yla, Ukrayna 2. ligi takimina karsi...

adamlar şampiyon oldular. farkında mısın bilmiyorum ama ülke iç savaş eşiğinde yani sahada kimsenin pek umurunda değildir herhalde.

adamlar şampiyon oldular. farkında mısın bilmiyorum ama ülke iç savaş eşiğinde yani sahada kimsenin pek umurunda değildir herhalde.

Demek ki futbolcular oynamak istemeyince oynamiyor.

Lucescu gelince takim bir anda sahane top oynamaya baslayacak diye bekleyenler var. Ne kadar gercekci bir beklenti onu sorguluyorum sadece.

Derhal vazgeçelim kendisinden.

ne olursun gel..ukrayna'da savaş,sende de kalp var,bizde de hala sana olan aşk var..bu adam bir profesör..Terim kadar değerli..

Demek ki futbolcular oynamak istemeyince oynamiyor.

Lucescu gelince takim bir anda sahane top oynamaya baslayacak diye bekleyenler var. Ne kadar gercekci bir beklenti onu sorguluyorum sadece.

Lucescu insan canlısı bir insan. Oyuncular ile arasında bağ kurabiliyor, Fatih Hoca da bunu yapabiliyordu ama oyuncular ondan korkuyordu. Mesela mancini de bu durum bence yok oyuncular ne seviyor ne de korkuyor nötr olmak adamları ruhsuz yapıyor...

Lucescu'ya Allah muamelesi çekmeyin sonuçta 10 senede 1 sefer cl grubundan çıkardı shaktar'ı hem de o kadar mali güce rağmen ben everton'ın hocasının gelmesini isterim genç,hırslı,başarılı bir hoca.

lucescu.jpg

Geri
Üst Alt