Cevap: Mircea Lucescu

ah be ah be...adam bizde ilk senesinde çift kupa ayrıca çeyrek finale gitmemize rağmen terime bokuna gitti.yazık oldu...şimdi bu adamı bu yıllara kadar çalışsa neler olurdu..salak bir yönetim varmış..aptallar.

Nasil olurda böyle bir hata yaptilar, inanilir gibi degil.

çok kral adamdı vesselam. Kıymetini bilemedi yönetim .Lan nerde görülmüş şampiyon takımın td sinin kovulduğu.

Dünyada takımına üstün etkisi olduğuna inandığım birkaç teknik direktörden biri.

Gönderilmesi skandaldı zaten..

victorialarla pereslerle adam avrupayı inletti. 7 kişi fenerle başabaş mücadele ettik kadıköyde. Büyük TD vesselam.:005::016::bid:

Yav bırakın berkantları,adam at'çı Sergen'i adam etti ya.Ne oynamıştı Sergen o zaman.Sonra bjk ye gitti sergen ile beraber.Orda da Sergen şampiyon yaptı takımı

Bizim en büyük hatamız buydu zaten. Gittiği her takımda başarılı oldu. Bizden hiç ayrılmasaydı şu ana kadar en az 5 şampiyonluk daha yaşardık.

Değeri bilinmeyen adam. Fatih Terim'i onun yerine getirmek büyük bir hataydı. Şampiyonluğu kaybetmemize ve istikrarsızlığa yol açtı. Lucescu bizi Avrupa'da başarıya da taşıyabilirdi o mütevazi kadroyla.

eğer lucescu şu ana kadar bizde olsaydı inanın bana şampiyonlar ligi şampiyonu dahi olmuştuk. adam resmen yoktan takım yaratıyodu ve biz elimizdeki bu değeri hiç yere kaybettik.

Luce Dobi Sinanla birlikte çalışırken bile şampiyon oldu... Bu bile ne kadar iyi hoca olduğunun kanıtıdır..

Dünya'Da sayabileceğim 5 kurt hocadan biri.Keşke geri gelse.

Rijkaard'ı da seviyorum ama sen başkasın be hocam.Daha yapacak çok işlerimiz vardı senle.Geri dön...

Elindeki malzemeyle en iyisini yapardı.Böyle bir adam lazım bize.Geri dönene kadar bu topiği boş bırakmayacağım.

Luce emekli olur yeni takım çalıştırmaz bence.Ülkemize gelen en iyi 2.hocadır gözümdede o derece severim

1.hocada Derwall dir bu arada

70 e kadar yolu var filozofun biz isteyelim yeterki koşa koşa gelir büyük işlerede imza attar

Geri
Üst Alt