# Miroslav Klose

Nuri Aslantas

Büyük Kaptan
miroslav-klose-deutschland-australien-wm-2010-514.jpg

Goal Türkiye@goalcomtr 49 Min.Vor 49 Minuten
Klose: Bir problemim yok, sakat da değilim ama neden forma giymediğimi bilmiyorum. Lazio'da kesinlikle mutlu değilim. #Lazio

Devre arasinda Pandevi yollasak, yerine Klose alsak ? (6 Aylik Sözlesme) kesinlike iyi bir hamle olurdu.
Podolski,Huntelaar,Pato gibi birsi gelmezse, Klose 6 Ay icin iyi bir cözüm olurdu. Elimizdeki Forvetlerinden kat kat daha iyi.

Madem ihtiyar bir santrafor alacaz 81 dogumlu Santa Cruz daha iyi olur. Klose'ye oranla daha diri futbolcu, 1.5 yıl cok iyi isler yapabilir bence..

6 ayligine gelmez ayrica yedek de kalmak istemiyor. Aciklamalarindan belli. (Bize aslinda Niasse tipinde atletik ve hizli forvet iyi giderdi)

Klose gibi istiyorsak Huntelaar var hatta daha iyi olur ve daha genc.

6 ayligina gelmeyi kabul ederse soyle max 1.5 milyon euro ya olabilir derim.

6 ayligine gelmez ayrica yedek de kalmak istemiyor. Aciklamalarindan belli. (Bize aslinda Niasse gibi atletik ve hizli forvet iyi giderdi)

Tabiki Huntelaar de olur o da ayni Klose tipinde ve daha genc.

6 ayligina gelmeyi kabul ederse soyle max 1.5 milyon euro ya olabilir derim.

Huntelaar , Schalke ile sozlesme uzatmadan araya dalip Burak'i da karsiliginda vererek anlasmaliyiz

dostum santa cruz oynuyor , bu adam oynamiyor suanda takiminda mutsuz.. neden para sacmak istiyorsun Santa Cruz icin ?

Amrabat Malaga'da. Bonservisine max. 4 m euro birsey verecekler, üstünede Santa Cruz'u istersin.

Ben fizik kuvvetli ve rakip savunma ile savasan santraforların süper ligde daha basarılı olacagını düsünüyorum. Tabi bunlarda tek basına yetmiyor, bunların yanında birde teknik ve bitirici olmalı. Santra Cruz'u nasıl tanımlayayım, Webo'nun daha teknik ve klas versiyonu, yaslı ama su 1.5 senede bence ilaç olabilecek santrafor.

Huntelaar , Schalke ile sozlesme uzatmadan araya dalip Burak'i da karsiliginda vererek anlasmaliyiz

Christmas tatilinden once Huntelaar in menejeri ile masaya oturacak Schalke yonetimi, onlar Huntelaar in Schalke de futbolu birakmasini istiyorlar. Gorusmeler devam edecekmis.
Bence Sneijder araci olsa iyi olur belki aklini celer.

Christmas tatilinden once Huntelaar in menejeri ile masaya oturacak Schalke yonetimi, onlar Huntelaar in Schalke de futbolu birakmasini istiyorlar. Gorusmeler devam edecekmis.
Bence Sneijder araci olsa iyi olur belki aklini celer.

Orasini bilemem .. ama Huntelaar gelir , ve yeni yonetim Bert van Marwijk getirirse sezon sonu .. tadindan yenmz

Buyuk takim hocasi degil. Pardon yanlis soyluyorum, daha dogrusu zor kulublerin hocasi degil. Parasal sikintisi olmayan, elit oyunculara sahip takimlari calistirabilir. Ama bu kriterler bizde mevcut degil, bize daha cok ''people manager'' lazim. Hollandali olacaksa R. Koeman bu durumda one cikar.

Eto'o ismi geçerken Klose neden düşünülmüyor?

Seneye Dembele+tercrübeli bir santrfor olacak sanırım.

Bedavaya daha iyisini bulamayız.

Ligde 1 sezon çok rahat iş yapar.

Yaşına rağmen çalışkan adamdır, öyle yan gelip yatacak bir forvet değil diye düşünüyorum.

Geri
Üst Alt