Miroslav Stoch Fenerbahçe'de

Cevap: Miroslav Stoch Fenerbahçe'de

Eğer gerçekten 9 a aldılarsa embesilin önde gideni bu fb yönetimi,hala akıllanmamışlar guizadan sonra.

Oha 9 milyon euro mu ? Stoch'un piyasası 5 milyon euroydu.

Herkezi not ediyorum, yarın bu takıma Ballack ve tarzında yıldız oyuncu gelirde şimdi yönetime sövenler o gün sevinirse hepinizin msn adresini alıcam bende hepinizin yüzsüz suratına tüküreceğim.

Bu arada Bursa'dan gol haberi mi var 2-2 mi goraaaaaaaaaaaaaaay

iyi de oldu çok da iyi de oldu taam mı :D:D şimdi stoch iyi topçu gibi gözükebilir ki lakin değildir.Şu stoch hakkında bunu der, o stoch hakkında şunu der,o der.Stoch'dan daha da iyileri de vardır vesselam

:D:D..anlayan anladı :D

Tam bir mal o adam, çok gülmüştüm :D

Meriç bir daha transfer konusuna yazmasın...:p

Mümkünse GSCimbom Haldun Üstünel Transfer bölümüne girmesin...:D

Birileri yonetimi Stoch gs de gibi haberlerle, taftari umutlandirdi(ki stoch ne kdar yapar)

sonra Fb alinca calim yemis oldu.

GALATASARAY YONETIMINE OYUN OYNUYORLAR

BIRILERI YIPRATMAYA CALSIYOR

susun bi

Buyuk yazdigim icin ozur dilerm

Hala anlamadınızmı bazı şeyleri?Yazıklar olsun böyle taraftara lan bizim son 2-3 yılda hangi aldığımız oyuncu basına yansıdı?Yarın birgün bu Stoch tan daha iyisini aldığımızda ne diyeceksiniz?Hiç utanmayacakmısınız?Ama pardon ben bazılarının iyi gün taraftarı olduğunu unutmuştum.Buyurun devam edin sallamaya..

Sercan boşuna yırtınma burda.Ben utanmak lazım filan demedim o kadar da değilde sonuçta çalım yedik bunu herkes biliyor adamda iyi oyuncu boşuna antu da ki angutlar gibi ok atmaya gerek yok benım sinirlendiğim bu kadar almaya çalıştığımız bir oyuncu bir anda kaptırmamız oldu.İlerisi içinde transferde soru işaretleri doğdu kafamda bu olay babelı alırsak silinir gözümde oda imkansız gibi.

Ziyaretçiler Stoch alana Türkiye Kupası bedavaymış koşun Saraçogluna :D

fb 9 milyon € almislar hayirsiz afrikada insallah ayagi kirilir insallahhhhhhhhh

harry-kewell-4.jpg

Onu da BJK falan alır kafamız rahatlar.

Gülüşüne kurban olduğum.

294 kuşu iyi bir kazık yedikleri için tebrik ederim :D

SAKIN HAAA şimdi stoch u kötülemeyin mor ettiler biziiii

Biz ilgilenene kadar kim biliyordu ki bu herifi ? Neden bu kadar sorun ediyorsunuz? Bence asıl problem bu herifin alınamaması değil, transferde kimin yetkili olduğu konusunda bir takım garipliklerin olması.

Şampiyonluk Yarınlara Kaldı.... Gördünmü Fenev. ....

Geri
Üst Alt