Miroslav Stoch Fenerbahçe'de

Cevap: Miroslav Stoch Fenerbahçe'de

Hayırlı olsun.

Umarım bize katkı verir.

Sol kanat için ben daha çok Dzudsak'ı istiyordum.

Stoch'un alınmasına rağmen bir de Dzudsak'ı alırsak çok büyük iş yapmış oluruz.

Vazgeçtiğimiz Krasic çok pahalı ve bize lüx kaçacak bir transfer olacaktı.

O paraya hem Dzudsak hem Stoch alınabilir ve fişek gibi kanatlar olur.

Stoch'un transferinin ne denli doğru hamle olup/olmadığını diğer transferleri gördükten sonra anlayacağız.Maliyeti de önemli tabi.

ulan ne vizyonsuz bi takım ya bu fener:D bi de niye bizden nefret ediyo millet diye dert yanıyolar...yemin ediyorum kıroyum ama para bende mantığında bi mal topluluk bunlar.sorsan stoch bu yıl kaç maç oynamış onu bile bilmiyolardır.''aaa gs ilgileniyo sorun paraymış gerizekalı takımımızı izlemeye okadar para veren guizanın frmasını alan mal taraftarımızın parasıyla alırız biz bunu:D '' alın bu da elinizde patlar inşallah

320 Ziyaretçi noluyor ? Bursadan gol haberi mi var :D

İlgineniyo yazıyor.Kesin anlaşma yok daha.

Chelsea ile olan sözleşmesi sezon sonunda biten Joe Cole, birçok talibi arasından Arsenal’i seçti.

İngiltere Milli Takımı’nda yer alan başarılı orta saha oyuncusu, Güney Afrika’ya hareket etmeden önce Londra temsilcisiyle 3 yıllık bir sözleşme imzaladı.

Haftada 80.000 £ kazanacak olan İngiliz oyuncu, kaptan Cesc Fabregas’tan sonra kulübün en çok maaş alan oyuncusu olacak.

Geçen hafta milli takım kampında yapılan sağlık testleri sonrasında Joe Cole’un transferi engelleyecek bir sağlık sorunu olmadığına kanaat getiren Arsenal Menajeri Arsene Wenger, transfere onay verdi.

Joe Cole için Manchester City, Tottenham, Mancheste United, Liverpool gibi Premier Lif devleri transfer çalışmaları yürütüyordu.

Londra temsilcisi benzer bir yöntemle 2001 yılında Sol Campbell’i Tottenham’dan transfer etmişti.

Başarılı oyuncu Castrol Rankings'te 832. sırada yer alıyor.

Dzudsak hem bizim sisteme uymaz hemde gelmez. Arda Keita Baros 3'lüsü bozmayalım orta saha ve stoper transferlerini yapalım yeter.

3 milyonluk herife 9 verirsen real madridin elindende alırsın

biz 7 ye keita yı getirdik 9 a kimi getiririz hayal edemiyorum :D

Chelsea 8 milyon istiyor transfer görüşmesine oturmadan evel, sende hele bir görüşelim diyorsun. Sen pazarlık yapıp 6'ya düşürüyorsun ama 5 vermek için diretiyorsun. Bir haftadır da ha bitti ha bitecek diye bekletiyorsun, birde üzerine 5 milyondan da aşağıya çekip bonservis için 4.5 milyon euro vermeye çalışıyorsun. Bunun adına çingene pazarlığı bile denmez, çok öte birşey bu. 3 gün içersinde Fenerbahçe gelip transfer masasına oturuyor, Chelsea 8 isterken 5 milyon eurosu peşin olarak 9 milyon euroya Stoch'u alıyor. Vallahi helal olsun, başka birşey söylemeye gerek yok. Tebrikler Adnan Sezgin, teşekkürler. Bildiklerimizi bir kez daha doğruladığın ve ne kadar beceriksiz olduğunu kanıtladığın için. İstifa ettiğin gün Şampiyonlar Ligi'ni almış kadar sevineceğim, hatta adağım olsun bir kurban keseceğim.

Fenerbahçe'ye ve Türk futboluna Miroslav Stoch'un hayırlı olması dileğiyle..

Fossa gaza gelmiş.

Hayırlı olsun.

Umarım bize katkı verir.

Stoch'un transferinin ne denli doğru hamle olup/olmadığını diğer transferleri gördükten sonra anlayacağız.Maliyeti de önemli tabi.

guzelde mehmet topuz ve ozer icinde ayni seyleri soyluyordunuz gecen sene :asd: birakin bu ayaklari artik :D

Hayırlı olsun.

Umarım bize katkı verir.

İyi transfer hayırlı olsun / 9 milyon euro mu :eek: Geçmiş Olsun :)

Beyler 9m Euro'nun kaynağı ne? Biri atıyor ortaya sonra konuşuyoruz saatlerce. Kim demiş 9m diye? Sonra 3-5'e aldıklarını öğrenip bir kez daha hayal kırıklığıan uğramayın. Kazık resimleri falan koyuyorsunuz. Tuhaf tuhaf hareketler.

Fossa çok doğru konuşmuş.Adnan Sezgin bu kulüp için talihsizliktir.

Fossa fos fos konuşuyor..9 milyon verip almak ne kadar mantıklı 4.5 luk bir adamı bana bir açıklarlarsa sevineceğim..

Hayırlı olsun.

Umarım bize katkı verir.

Sizin sistemde Stoch sağ açıkta oynar bence.

sirf rakibine inat olsun diye böyle paralari havaya sacip oyuncu alan bir camiadan bir bok olmaz

iyiki varsin azize

Chelsea ile olan sözleşmesi sezon sonunda biten Joe Cole, birçok talibi arasından Arsenal’i seçti.

İngiltere Milli Takımı’nda yer alan başarılı orta saha oyuncusu, Güney Afrika’ya hareket etmeden önce Londra temsilcisiyle 3 yıllık bir sözleşme imzaladı.

Haftada 80.000 £ kazanacak olan İngiliz oyuncu, kaptan Cesc Fabregas’tan sonra kulübün en çok maaş alan oyuncusu olacak.

Geçen hafta milli takım kampında yapılan sağlık testleri sonrasında Joe Cole’un transferi engelleyecek bir sağlık sorunu olmadığına kanaat getiren Arsenal Menajeri Arsene Wenger, transfere onay verdi.

Joe Cole için Manchester City, Tottenham, Mancheste United, Liverpool gibi Premier Lif devleri transfer çalışmaları yürütüyordu.

Londra temsilcisi benzer bir yöntemle 2001 yılında Sol Campbell’i Tottenham’dan transfer etmişti.

Başarılı oyuncu Castrol Rankings'te 832. sırada yer alıyor.

evet şimdi ikna oldum.milliyet comda arsenal talip filan yazıyoduda ondan.demekki almış arsenal.Ozaman babeli almak lazım liverdan stoch tan çok daha iyi bir oyuncu.

9 milyona çıkan fiyat için A.Sezgin'e bahane bulmaya gerek yok bizi aşar sol açık için

haldun abi kazma biriyle falan ilgilende fener gidip 10-20milyon € verip alsın

Beyler 9m Euro'nun kaynağı ne? Biri atıyor ortaya sonra konuşuyoruz saatlerce. Kim demiş 9m diye? Sonra 3-5'e aldıklarını öğrenip bir kez daha hayal kırıklığıan uğramayın. Kazık resimleri falan koyuyorsunuz. Tuhaf tuhaf hareketler.

Mehmet Şenol twitterda yazmış.

Geri
Üst Alt