Miroslav Stoch Fenerbahçe'de

Cevap: Miroslav Stoch Fenerbahçe'de

valla fenerbahceye kizmaya hakkimiz yok,kendi yönetimimizede kizmayalim,

stoch zaten ilk fenerle gündeme gelmisti,zaten ilgileniyorlardi,krasici alsalardi gercekten üzülürdüm,

esas haftalardir stoch kesin galatasarayda diye yaza serefsizlere kizmak lazim,

üstelik stoch okadarda iyi bir futbolcu degil,genc ve yetenekli okadar,sercan olsun,volkan olsun daha yetenekli stochtan

Galatasaray ile ilgisi olduğunu sanmıyorum zira Fenerbahçe taraftarı arasında da istenen biriydi Stoch. Eğer Krasiç gelse almazdık dediğim gibi. 9 milyon bonservis ödeneceğini söyleyen kim bilmiyorum ama o kadar olduğunu tahmin etmiyorum. Olduysa fazla gerçekten. Yine de işin iyi tarafı Stoch'ta 2 sene sonra 15-20 milyona satılabilecek potansiyel olması.

Forumda kötü bir şey diyen çıkmıyor pek gerçekten de, sanırım sizler de tahrik eden biri olmadığımı anladınız artık. Teşekkür ederim...

hayır tahrik etseniz zaten silinir üyeliğiniz size bişey demiyorum.transferinize de daha fazla konuşmamak daha iyi ..ben sizin antuyu da anlamıyorum orda üyeliğin varsa ve karşıysan neden takımların adlarını sürekli g yi 6 olarak bjk yi 8jk olarak en ciddi başlıklarda bile böyle yazıyolar..sorunları ne.? merak ediyorum biz forumumuzda fenerli arkadaşlara bile yer verebilirken renktaşlarındaki bu durumu anlatır mısın bana.mesela antuya üyeliğim var ama hiçbişey yazmıyorum bu antipatiklikleri yüzünden.gerçekten orda tarafsız yazı yazbailen çook az kişi var.burda okuyosun kimse çıldırmıyo kıskanmıyo hayırsız olsun demiyo..bu farkı görebiliyosanız fenerliler olarak ne mutlu size..

anlaşılan bizim yönetim sadece boş BELEŞ oyuncuları alabiliyor.resmen beceriksizliktir bu.çok merak ediyorum bizimkiler 1 aydır uğraşıp alamadı fenerbahçenin görüşmesi acaba 48 saat sürmüş müdür?

Adnan Polat'ı vizyonsuzlukla suçlayanlara da selamlarımı yolluyorum buradan,transfer döneminin bitmesine çok var daha.

Adnan Polat'ı vizyonsuzlukla suçlayanlar yapılacaklara bir baksın : Şirketler birleşiyor, futbol yapısı daha profesyonel oluyor,en önemlisi stad bitiyor...yani gelecek kurtarılıyor...

Yemişim Stoch'u yahu :)

Sana cevap yazan olmadı sen benim mesajımı alıntılayana kadar.Kendinde değilsin heralde.Ben ortaya bir laf söyledim,seninle alakası olmadığı halde atlayan ``Sen şaka mısın?`` diye cevap veren sendin.Hayırlı traşlar sana.:asd: Adnan Polat'ı vizyonsuzlukla suçlayanlara da selamlarımı yolluyorum buradan,transfer döneminin bitmesine çok var daha.

O mesajını demiyoruz kardeşim. Hakikaten anlamıyorsun. Evet, ilk cevabı ben verdim. Ortalığı velveleye verenler dediğin lkişiler arasında ben de vardım ama sen onlara "ne yani 9-10 mu verelim?" demiştin. Ben de "sen şaka mısın? forumda 1 tane daha fazla verelim diyen bulamazsın herhalde, eleştirdiğimiz çok başka birşey" dedim. Sen de onun üzerine bana cevaben yazdığın yazıda "vizyonsuzlukla suçlamayın yönetimi" dedin, oradan itibaren bana hitaben kabul ederim yazdıklarını.

Ayrıca Forum Yönetimi'ne de nacizhane 1-2 birşey söylemek istiyorum.

Transfer Forumunuzun adı " Haldun Üstünel " olarak değişsin mi değişmesin mi şeklinde oylama varken yaptığınızın yanlış olduğunu Haldun Üstünel'in Galatasaray'ın verdiği yetki ve isimle oraya gittiğini ama aynı bizdeki Hakan Bilal Kutlualp olayı gibi yavaş yavaş adının Adnan Polat'ın önüne geçeceğini ve başkanın da bu durumdan illa ki rahatsız olacağını söylemiştim.

Umarım şimdi daha iyi anlamışsınızdır beni Mustafa abi :)

Çoğu kişi maçını izlemeden yorum yaptı çok iyi felan diye ondan böyle oldu yoksa kimsenin birşey kaptığı yok. Gelecek sene fener 4-3-3 oynamazsa Guiza'dan beter olur Stoch.

Piyasada Stoch gibi 100'lerce oyuncu var, niye bu kadar laf yaptınız anlamadım.

Stoch'u kötülemenin hiçbir mantığı yok.

Stoch konusu açıldığından beri yerlere göklere sığdırılamıyordu.

Fenerbahçe iyi bir transfer yaptı.

Transfer sihirbazı Haldun Üstünel belki de elinde olmayan sebeplerden

sınıfta kaldı.

Zaman herşeyin ilacıdır derler ya; hakket doğruymuş.İki saat oncesine kadar bütün fenerbahçelilerin........... istiyordum.Şimdi hiçbirşey istemiyorum.Tek istediğim Giovanni'nin alınabilmesi.Onu da BJK alırsa ne diyim ki.

valla ev arkadsımda senin gibi tartışsa fenerlilerden nefret etmiycem biz tesekkür ederiz...:yenieek:

:ka05:

hayır tahrik etseniz zaten silinir üyeliğiniz size bişey demiyorum.transferinize de daha fazla konuşmamak daha iyi ..ben sizin antuyu da anlamıyorum orda üyeliğin varsa ve karşıysan neden takımların adlarını sürekli g yi 6 olarak bjk yi 8jk olarak en ciddi başlıklarda bile böyle yazıyolar..sorunları ne.? merak ediyorum biz forumumuzda fenerli arkadaşlara bile yer verebilirken renktaşlarındaki bu durumu anlatır mısın bana.mesela antuya üyeliğim var ama hiçbişey yazmıyorum bu antipatiklikleri yüzünden.gerçekten orda tarafsız yazı yazbailen çook az kişi var.burda okuyosun kimse çıldırmıyo kıskanmıyo hayırsız olsun demiyo..bu farkı görebiliyosanız fenerliler olarak ne mutlu size..

antu konusunda söylediklerinize katılıyorum ama ne desem bilmiyorum...

Yıllar önce Önder Turacı olayını hatırladım bugün. Rahmetli Canaydın başkanken uzun süre almaya uğraşmıştık hatta başkan yardımcısı Belçikaya transferi bitirmeye gitmişti ama daha o uçaktayken fener Önderi almıştı. Herkes Elano-Keita-Kewell diyor ama o transferlerin hiçbirinde fenerle rekabete girmedik. Azize son 2-3 yıldır bıraktığı eski politikasına geri döndü. Aslında şuna eminimki fenerde futbol izleme komitesi diye birşey yok. Galatasarayın ilgilendiği yabancı çok iyidir hemde Galatasaraya gol atarız mantığıyla yapılmış bir transfer bu. Ama bu sefer turnayı gözünden vurdular. Bu adamı 1-2 sene sonra 15-20 ye satarlar. Çok yetenekli. Şöyle diyim Giovanninin skora etki edeni ve daha tekniği. Şimdi bizimkiler Grella yı transfer ederler heralde. artık Kewell geri gelsin istiyorum bizi ancak bu paklar.

O mesajını demiyoruz kardeşim. Hakikaten anlamıyorsun. Evet, ilk cevabı ben verdim. Ortalığı velveleye verenler dediğin lkişiler arasında ben de vardım ama sen onlara "ne yani 9-10 mu verelim?" demiştin. Ben de "sen şaka mısın? forumda 1 tane daha fazla verelim diyen bulamazsın herhalde, eleştirdiğimiz çok başka birşey" dedim. Sen de onun üzerine bana cevaben yazdığın yazıda "vizyonsuzlukla suçlamayın yönetimi" dedin, oradan itibaren bana hitaben kabul ederim yazdıklarını.

Benim yazdıklarım en başından beri vizyonsuzluk meselesiyle ilgiliydi.Ortalığı velveleye verenler lafım da bu arkadaşlaraydı.Düşüncen bu olmadığı halde cevap vermeye çalışan sendin hala bana anlamıyorsun diyorsun.:)Bir anlama problemi varsa senden kaynaklanıyor bu.Kıvırmaya gerek yok.Ayrıca anlamadığımı düşünüyorsan cevap yetiştirmeye çalışma arkadaşım,bak dalgana.

Bu kadar abartılacak birşey yok ki zaten Stoch bize lazım olan bir oyuncu değildi gelmediğide iyi oldu ona vereceğimiz paraya orta saha alırız.

Piyasada Stoch gibi 100'lerce oyuncu var, niye bu kadar laf yaptınız anlamadım.

transfer delisi bir taraftar olustu da ondan

bazen diyorumki bu sene yildiz mildiz almayalim sirf insanlarin kafasi degissin diye

alin genc 3 -5 adam biri ikiis tutsa bide CL ye gitsek yeter

anlaşılan bizim yönetim sadece boş BELEŞ oyuncuları alabiliyor.resmen beceriksizliktir bu.çok merak ediyorum bizimkiler 1 aydır uğraşıp alamadı fenerbahçenin görüşmesi acaba 48 saat sürmüş müdür?

alinan bilgiye gore 24 saatten az surmus.. yapmayin arkadasim yaw..

Elano'nun performansının yeteri derecede yüksek olmamasının sebebinin yanındakiler olduğu kabul de. Gitmedi daha bu adam bir yere. Orta saha kadromuzu yazıyorsun ama onu yazmıyorsun. "Bu mudur?" diye sorduğun orta sahada bir isim daha var sonuçta, ben de derim "bu değildir"

Valla renktaş olayı istediği yerinden anla ama herşey orta da.

Sen elindeki en iyi orta saha oyuncusunu sat, sonra elinde kalanların içinden de en iyisi olan Elano yu da satabilirim de.Sonra da 2-3 senedir sakat olan Linderoth dan çok da farklı olmayan Grella denen adamın peşinden haftalardır koş.

Şuan bu takımın en önemli ihtiyacı orta sahanın ortası ve ön libero.Şimdi eldeki oyunculardan hangisine güvenip oynatacaksın renktaş bunu bana söyle sana tamam diyeceğim.Elano(Galatasaray forması altında sergilediği performans)-Barış-Sarp-Ayhan-Musa mı kime güvenip oynatırsın.Barış-Ayhan-Sap deme , Musa nın performansı merak konusu.Elano nun ne olacağı belli değil.

Geri
Üst Alt