Miroslav Stoch Fenerbahçe'de

Cevap: Miroslav Stoch Fenerbahçe'de

bu arada okcu'dan haber var.. tatilini costa del sol'da geciren efsane golcu seneye gollerimle firtinalar estirecem dedi.. simdiden kendimi cok zinde hissediyorum ve stress atiyorum diyen okcu objektifimize poz verdi.. :asd::asd:

r8yo20.jpg

Kızıp üzülecek bir durum yok ortada. Ayrıca feneride eleştirmeye ve kendimizce (9m euro ya aldılar!) diye eğlence yaratmakta son derece saçma olur. Güzel transfer yaptılar gerçekler nedir bilinmez, fiyat pahalı olabilir vs vs ama bir gerçek var kumaşı iyi olan bir oyuncu. Gio için ise o kadar para vermek yine mantıksızlık olur. 7-8m Euro çok para bu oyuncu içinde. Dünya kupasında da önemli işler yapmayacaktır benim izlediğim gördüğüm Gio (asist dışında). Yani fiyatı falanda artmaz.

Özet olarak, fenerin parası mentalitesi onlara kalsın. Dışardan bakınca gayet güzel transfer. Yönetimimizin alternatifleri elbet vardır ama Kewell-Gio'dan biri kalıcaksa eğer daha acil bölgemiz olan orta sahaya gerekirse paraya kıyıp adam gibi bir oyuncu alınmasıdır. Grella falan geçsinler bunları.

Forvetlerinde hala gülizar var.Kmsede almaz o emrahı yedikleri kazık 30 milyon euro gülizarın alcağıda dahil.Kanada robbeni alsalar bısey değişmez gulizar nasılsa atamaz o golleri.Hayattaki tek büyük eğlence f5 tir benim gözümde hala ts f5 macına bakıp bakıp gülüyorum.:D:D:D

Başlığı niye kapayalım? Kalsın işte, iyi transfer yaptılar ama kazığı yediler.

Kapatmaya hiç gerek yok. Antulular şunu da okusun bi zahmet. Galatasarayla adı geçerken bile forumda "ah şu oyuncu gelse, keşke alsak, çok iyi oyuncu" demedim. (Geçmiş mesajlarımı araştırabilirsiniz.)

Şimdi de Fener'e gitti diye vah vah elimizden kaçırdık diye üzülmüyorum. Ne idüğü belirsiz, gelecekte ne olacağı belirsiz genç bir oyuncuya Allah bilir kaç para verdiler. Stoch bize çok acil gerekli olan bir oyuncu değildi. O yüzden nereye gittiği hiç umrumda değil. Bizim acil ihtiyacımız olan stoper, kaleci, orta saha gibi bölgelere transfer ihtiyacımız var.

Arkadaş,Stoch'a vereceğin parayı al,sonra Grealla'ya vereceğin parayı da al en kralından 1-2 orta saha al şu takıma. Al yani,solda Arda var,sağda Keita var,orta sahayı toplayalım önce,lütfen...

Bu arada Aykut Kocaman çok uzun süredir istiyorduk Stoch'u demiş. 2 gün onlar için gerçekten çok ama çok uzun olsa gerek. Şampiyonluğu bile 2 dakika yaşıyorlar:lol:

Bunlar ilgileniyordu.Medya gizledi çalım desin insanlar diye.Stoch ve Galatasaray haberleri planlı yapılıyordu bence.

Arkadaşlar stoch fenerbahçeye gitti diye içim 2 kere yandı 1 stocha hiç gençken fbye gidilir mi 2 bize gelse iyi olurdu

Sazanlar aldı diye b.k atacak halimiz iyi stoch'a ama eğer rakam doğruysa 9 milyon euro çok büyük bir para stoch için.

Foruma yeni kayıt olup, Galatasaray'lı gibi yorum yapan insanlar varya; en çok ona gülüyorum :asd:

Yeni üyelerin konuya ilgisine maşallah diyorum :asd:

Haa Burda belkide yazilan cizilenlerden zevk alan Kuslara duyurulur..!!

Okadar Zavallisinizki, Her sene aldiginiz basarisiz sonuclari Baskaniniz olacak o herif 1-2 Transferler ile kapatip sizleri uyutuyor...

Hemen unuttunuz onca giden Milyonlari, Kötü sonuclari..

Cok zavallisiniz..

Çokta fifi yahu... Giovanni Dos Santos gibi bir adam elimizdeyken neye üzülüyorsunuz?

varya sırf gıcıklığına yaptı bjk ye de 2 kez aynısını yapmıştı bi Colin Kazım bide Mehmet Topuz heralde bunlar transfer politikasını Galatasaray ve Bjk ye dayanarak kuruyo :SS: sevinenler hiç sevinmeyin İYİ adam aldılar ;)

eğer gerçekten 9 a aldılarsa gülerim sadece :asd:

o paraya şu form düzeyiyle ronadinho bile getirilir walla :D

Giovani Dos Santos için bir girişimimiz olmucak.

Geri
Üst Alt