Miroslav Stoch Fenerbahçe'de

Cevap: Miroslav Stoch Fenerbahçe'de

Ziyarteçi sayısı düştü sanki. :D (89)

Angutlar sizleri çok güzel günler bekliyor bu sezon, izleyin görün tamam mı?

Stoch zerre umrumda değil ama bir taraf yalan söylüyor. Fenerbahçe resmi siteden 5.5 milyon euro ödeyeceklerini ve 2 taksitle öceyeceklerini duyurdu. Allah aşkına Galatasaray Stoch'a ne kadar teklif etti? Göz göre göre rezil mi olundu? Stoch'un en kötü piyasası 4 milyon euro, bu adama küfür eder gibi 2.5 3 milyon mu teklif edildi? Polat ise "iki katı teklif ettiler" diyor. Hangisi haklı? Fenerbahçe 1 gün önce Stoch'u yalanladı. Bu 5.5 olayı yalansa vergi kaçırmaya girer. Haldun Üstünel'in son teklifi kamuoyuyla paylaşması gerek. :mad::mad:

Stoch'un canı cehenneme, Cihan Kamer gibi başbakan yalaması dalkavukların resimlerini boy boy görüyoruz. Sinirim ona:mad:

5.5 milyon euroya almıssa ezikler iyi iş çıkarmıslar.ne kasdar doğrudur bilemem.

Bizi izleyen ziyaretçilere söylüyorum

Daniel Guiza KALMALIDIR

Lütfen örgütlenin destek verin bizde destek olacağız .:D

Böyle renkli bi kişiliği kaybedemeyiz :( nolur

Ya bizim kanatla manatla işimiz yok.kaliteli bir önlibero artı oyunu çift yönlü oynayabilen bir orta saha ve neilin yanına yabancı hızlı bir stoper öncelikli almamız gereken futbolcular.

dakika 61 Guiza soldan gelen muz ortaya yaptığı muz kafa vuruşuyla topu ortayı açan vedersona geri gönderdi :D ve bu pozisyon sonrası bir kaç fblinin hali

ama dünkü stoch haberi de scout'culara kapak olsun... türkspor'a laf diyruz ama adam gelmeyecek dedi...

Bu konuyu toplam 72 kişi okuyor. ( 12 kişi GSCimbom'un kayıtlı üyesi, 60 ziyaretçi henüz GSCimbom üyesi değil.)

Allah akıl fikir versin. :)

Adamı beğenenler şimdi adama b.k atmaya başlamasın,ben kendisini beğenmediğimi çok çok öncelerden yazmıştım

Rijkaard çok istiyor kendisini.

Benim için kendisi biraz soru işareti keza bizim ligimizde Galatasaray takımı olarak her zaman dar alanda futbol oynayan takımız,dar alanda ne kadar etkili olabilir onu eğer alırsak sezon içinde göreceğiz

Onun için ben b.k atabilirim :D

Fenerli arkadaşlar! Stoch size fazla katkı sağlayamayacak,özellikle puan almanız gereken deplasmanlarda hiç bir katkı yapamayacak. :)

Bizim Gio gibi bir oyuncu.

Geniş alanda oynar.

Adamı beğenenler şimdi adama b.k atmaya başlamasın,ben kendisini beğenmediğimi çok çok öncelerden yazmıştım

Onun için ben b.k atabilirim :D

Fenerli arkadaşlar! Stoch size fazla katkı sağlayamayacak,özellikle puan almanız gereken deplasmanlarda hiç bir katkı yapamayacak. :)

Bizim Gio gibi bir oyuncu.

Geniş alanda oynar.

Gio'nun mental üstünlüğünü ve tekniği de ekle üstüne.

Geri
Üst Alt