Miroslav Stoch Fenerbahçe'de

Cevap: Miroslav Stoch Fenerbahçe'de

sen scouta filan inanırsan böyle olur... ipini koparan hafiyelik yapıo...

hayatın çalımını yedik fenerden. alsınlar tepe tepe kullansınlar. artık o da bir ezik oldu. nasıl kandırdılarsa artık herifi. :asd:

Iyi oldu iyi.

Arkadaslar Hollanda liginin 2'i yarisinda ayakta duramyan birinden bahsediyoruz. Hem orda alem yapiyorsa , burda ne yapar siz dusunun.

Grella'dada pürüz çikmis sevindim açikçasi. Hem bu apaçi fenev'in sistemine uymayan biri.:f50::f50:

+Fazil Ünverdiye özurumuzu dileriz.

Stoch anlatılan kadarıyla iyi futbolcu. Hiç izlemedim. Türkiye Ligi'nde de başarılı olabilir mi bilmiyorum. Ama Fenerbahçe'nin 2 tane iyi kanat oyuncusuna ihtiyacı vardı. Kadrolarında büyük bir eksiği kapadılar.

Bizimse ihtiyacımız olan son mevki kanattır. Caner'i elimizde tutup kalan transfer haklarımızdan 2 tanesini orta saha 1 tanesini de defansa kullanmamız gerekiyor. Adı geçen kanat oyuncularının ne kadar iyi olduğunun bir önemi yok. Bir kanatta Keita bir kanatta Arda ile zaten o bölgede dünya standardının üzerindeyiz. Eğer Stoch transferini yapan biz olsaydık Fener için çok faydalı olacak bu transfer bizim açımızdan lüks ve fazla da faydalı olmayacaktı.

Bu takımın acilen Baptista, Miguel Veloso, Moutinho gibi isimlere ihtiyacı var. Umarım bu sezon kanat oyuncusu transfer etmeyiz.

Yahu mantığınızı bir çalıştırın, alacak olsak fenerden önce başladık görüşmeye, Chelsea hemen geldi diye fenere verir mi? Biz almayacağız dedik ki fener aldı. Yani bizim almadığımız adamı aldılar. Elimizden fln alınmadı. Bakkaldan sakız mı alınıyor sanıyorsunuz. Çocukca yorumlar yapıp 270 tane gerizekalıyı güldürmeyin şurda susun susun.....!!!!!

Şökteyim abi bu ne ? Allah kahretsin. İyi adamdı. Şimdi 3. ligden bi adam getiririz. :mad: :sopa:

F.Bahçe bonservisine 9 milyon euro vermiş hem de yarısı peşin

Bu akşam blogda yönetime bir yazı yazacağım resmi açıklama yapacaklar hakkımda o derece sert şeyler yazacağım !

Olum bi kendinize gelin lan.Adamlar yıldız adayı aldı.Bizde KEİTA,GİO,ARDA,SERDAR ÖZKAN GİBİ ADAMLAR VAR KANATTA.KEWELL'ı da saymadım daha bakın.

9 milyon euroya almışlar :eek: :D

ohaaa okdri fazla

ben hollandada yasiyorum..

kabul stoch ilk yarida cok ii isler cikarti ligin ilk devresinde cok ii oynadi

ama 2nci yarisinda yoktu burdada yazmistim ...

twente taraftari bile fazla titremiyor ustunde ,,

asil isi Ruiz yapti twentede

harry-kewell-4.jpg

:animation:

Geri
Üst Alt