Miroslav Stoch Fenerbahçe'de

Cevap: Miroslav Stoch Fenerbahçe'de

İyi futbolcu ama 9 milyon euro etmez.O paraya ne adamlar alınır.Ha iyi oyuncu, Fener'in bizden daha çok ihtiyacı vardı.

Lan bari Gio yu tutun elinizde.

ya forumu niye kapatsınlar ki.bu eziklerin taktiği.

tekrar yazıyorum 9 milyon euroluk adam değil.chelsea 5 e razıyken bunlar balıklama atladı ve 1 günde bu işi bitirdi.adamı 2 katına ezklere gömdüler...

stoch iyi adam da cok ihtiyacımız yoktu bide dedikleriniz doğruysa 9milyon a alınacak adam değil. Fener sistem mi değiştirecek acaba cunku bu adam 4-3-3 te guzel iş yapacak adam.

Hafif üzüldüm yine solda Arda'yı izlemek istemiyorum ben butun sene. Keşke satsak bende rahatlasam. Neyse Serdar kesecek inşallah.

Ortasahaya 2 tane adam gibi yabancı alınsın biri ernst benzeri hatta mümkünse ikisi de box to box baska transfere gerek kalmıcak.

şimdiden stoch samiyene yada aslantepe gelince söylenecek muhtemel sozler aklıma geldide :lol: :lol:

Fener yine genlerindeki enayiligi durduramamis ve Turkiye'de fiyatlari sisirmekle kalmayip, avrupa'da da aynisini yapmis. Ne denilir ki onlara?

Daha geçen yaz M. Topuz ile aynisini yaptilar, sonuç : bursa'dan gol haberi mi var, 2-2 mi bla bla bla...

Biz demiyoruz mu bize karakterli oyuncu lazim diye? 2-3 milyon fazla veriyor diye Fenerbahçe gibi bir kuluple anlasan adamdan ne bekliyorsunuz allasen?

Futbolcu ogutme fabrikasina ve Turkiye'ye hosgeldin Stoch.

Kendisinin yeni bir Guiza olma olasiligi Gokhan Gonul olma olasiligindan daha fazla.

Transferin gerçeklesme sekli sinir bozucu kabul, ama koskoca Galatasaray bir Stoch'a kalmadi yahu, yapmayin. Hemen yonetime sovmeyin, baslamamis sezon için kader biçmeyin, insani deli etmeyin.

Kopru'nun altindan daha ne sular akar ohoo :b5:

Giovanni en güzel cevap olacaktır.eğer alınmazsa işimiz harap.

Stoch'a 9 çok diyenler biliyor mu ki Gio 8 milyon Euro ?

Gio > Stoch

Sen Gio'yu hollanda ligine koy bak bakalim kac gol atacak, bu arada ben hollandada yasiyorum, ve stoch iyi bir oyuncu ama 9 milyon cok ama cok fazla bu oyuncu icin.

Cnbce bile gösteriyor hahaha :D

Balon transfer dövizi patlattı :D

Stoch'a 9 çok diyenler biliyor mu ki Gio 8 milyon Euro ?

dos santos'un daha faydali olacagini dusunuyorum.

stoch sezonun ikinci yarisinda hic yoktu zaten. hollandali arkadaslarim da sasiriyor su anda. 9 milyon euro bence de cok (eger dogruysa), varsin gitsin fenerde oynasin. defansif gucu olmayan bir oyuncuyu almis oldular.

dos santos dunya kupasinda patlama yapacak, maclar baslamadan dos santosu aldik aldik, yoksa fiyati da artar gibime geliyor...

Hiç İzlemedim ama Forumdan takip ettiğim kadar herkesin gelmesini beklediği bir oyuncuydu.

Fener elimizden bu oyuncuyu aldı. Kroyum ama Para Bende dedi ve aldı getirdi.

KOnuyu uzatmanın anlamı yok.

Lig başlayın göreceğiz. Performansı nasıl olacak.

Geri
Üst Alt