Miroslav Stoch Fenerbahçe'de

Cevap: Miroslav Stoch Fenerbahçe'de

Transfer böyle mi yapılır?Biz bari komik olmayalım arkadaşlar.Rakibe inat adam mı alınır?

Rakibe inat demek pek doğru değil. Krasiç gelse Stoch'u almazdık, Krasiç gelmeyince Stoch'a yöneldik. 1 kanat oyuncusu daha alıcaz, o da Dzsudzsak olur büyük ihtimal.

bundan sonra DHA kaynaklı haber görürsem inanmıcam hani stoch'un menajeri açıklama yapmıştı türkiyeden başka takımda oynamayacaktı

Kardeş onun yalan olduğu gün gibi ortadaydı bugün Fener haberi çıktı hemen ardından böyle bir haber çıkması çok normal.Adamlar haber üretiyolar orta da olan birşey olmasa bile.

Ne demek misilleme için Dzudsak'ı alalım demek arkadaşlar?Biz gerizekalımıyız adamlar ilgileniyor diye oyuncu alalım?Bize orta saha lazım orta saha.Takımın diğer kısımları çok iyi zaten.

Aziz Yıldırım bu sene şampiyon olmak için her şeyi yapacaktır.Bu da böyle bilinsin.

Gerekirse bir oyuncuya 25 milyon euro para verecektir,gerekirse rakiplerinin transfer gündemindeki oyuncuları alacaktır ama en flaş transferleri yapacaktır.Sonuçta ne olacağı sadece sezon sonu belli olur..

Rakibe inat demek pek doğru değil. Krasiç gelse Stoch'u almazdık, Krasiç gelmeyince Stoch'a yöneldik. 1 kanat oyuncusu daha alıcaz, o da Dzsudzsak olur büyük ihtimal.

Krasic ve Stoch ne kadar farklı oyuncular biliyor musun sen?

Harry Kewell ile Keita arasındaki fark gibi.

Tabii sizin için fark etmez.

Siz alabilseniz T. Henry'i alır sol açık oynatırsınız.

Gidin serdar özkan getirin bize.

transferi turkspor.net bildi hayret:D

ezikler iste bizim istedigimiz adama daha cok para verip aliyorlar akli sira kendilerini tatmin ediyorlar

chelsea de iyi kaziklamis bunlari 9 milyon euro

Arkadaşlar bizim kanayan yaramız orta saha ve ön libero,bu mevkilere kaliteli adam alınmazsa Stoch değil C. Ronaldo'yu getirseler kıymeti yok.Biz defanstan oyun kuramıyoruz,kendi sahamızdan çıkarken saçmalıyoruz,bize kanat oyuncusu lazım değil!Keita ve Arda Türkiye'nin en iyi iki kanat oyuncusudur,çoğunuz hesaba katmasanızda ben Serdar Özkan ile çok iyi bir alternatifimizin olduğunada inanıyorum kanatlarda ayrıca.

Bizim Keita ve Arda'nın olduğu kanatlara Stoch gibi gelecek vaadeden ama milyon euroların havalarda uçuşacağı transferlere ihtiyacımızda yok o kadar parayı kanat oyuncusuna bağlayacak lüksümüzde!!!

Bu transferin bizim yönetimin sonu olma ihtimali var beyler.2 senedir bu kadar transfere rağmen şampiyonluk yok ve üstüne hüsranlık var.

Eğer ki Stoch tutarsa Fener de iş yapar Fener de şampiyon olursa bu taraftar bu yönetimi affetmez.

Komik. Krasici alacaklarmışta gelmmemişte, stoch u almışlar. İyi futbolcumu iyi ama 9 milyon edecek kalitesi yok. Ama inat işte Topuz gibi olacak buda.

Adamlar 2 aydır peşinde koştuğumuz adamı 1 günde gidip aldılar! resmen komedi...Adnan polat yönetimi kan kaybetmeye devam ediyor...H.üstünel gibi adamı devre dışı bırakıp adnan sezgin efendiyi futbolun başına geçirirsen daha çok böyle şoklar yaşarsın! Bu gidişle bu senede başlamadan biter...

Arkadaşlar oyuncuyu beğeniyorsanız ve rakibiniz alıyorsa kendi yönetimize kızabilirsiniz,fakat rakibe kızmak neden?Mademki beğeniyorsunuz ve rakibiniz aldı,sizlere yakışan tebrik etmektir.

Futbol adına birşeyler konuşmak için yazıyorum fakat fenev diyeni de oluyor, 2-2 diye hala bir espriyi zamansız ve yersiz kullananı da, azize diyeni de..

Ben sizin başkanınıza hakaret etmiyorum, desteklediğiniz spor kulübünün adını da değiştirmiyorum.Birbirimize saygı duyabilmeliyiz.Unutmayalım farklı renklere gönül versekte bizler insanız.Ailelerinizde hiç mi yok başka takım taraftarı olan?Onlara da mı böyle yapıyorsunuz?Spor bu mudur?

Gidin serdar özkanı getirin bize

P282888f7_stosik.jpg

ezikler iste bizim istedigimiz adama daha cok para verip aliyorlar akli sira kendilerini tatmin ediyorlar

chelsea de iyi kaziklamis bunlari 9 milyon euro

chelsea şimdi gider fenerin 12 m euroya alamadığı psv'li oyuncu 9 m euroya alır:lol:

Elma ile armutu karıştırıyorsun Tugay kardeş.

Yabancı sınırlaması ortada, sağ kanada yerli alman lazım,alınabilecek gözün kapalı ilk 11'e direk koyabileceğin tek yerli var.Rakibin ile bu transferde çekişiyorsun.

Gözün kapalı koyacağın derken, alınabilecekler arasından en çok güveneceğin oyuncu anlamında..En azından almadan önce güvendiğin..

Kısacası Anadoludan alınabilecek en önemli yerli oyuncu,yabancı sınırlaması ortada,rakibin ile çekişiyorsun..Ozaman konu ayrı..

Ki verilen paraya Gökhan'ı katmadıysan o para okadar da değil..

Yabancı transferi farklı.

Dünya da başka adam mı kalmadı da sırf Gs ilgileniyor diye o oyuncu ile ilgilensin Fenerbahçe?

Emin olun izlenip beğenilmese böyle bir transfer yapılmazdı.

Türkiye'nin güzide kulüpleri olan 2 büyük takımı bukadar da küçük görmemek lazım.

arkadasim birakicaksiniz bu agizlari sizin iki senedir transferi gundeminizi belirleyen tek adam dentinho denen denyo....yediginiz kaziklar burdan cine yol oldu eger biz ilgilenmesek stoch diye bir adamin varligini kiroyum ama para bendeci azize nerden bilsin ?

siz aparayi verirrsiniz o brazilyali menajer size getirir josicolari bilmem kimleri

ha son nokta bundan sonra sakin tum turkiye fenerden neden nefret ediyor diye sorgulamayin sakin

cunku en kibar haliyle soyluyorum baskaninizin annesinin meslegi belli ama buraya yazilmaz azizede cocugu iste aola bundan ibaret

Arkadaşlar oyuncuyu beğeniyorsanız ve rakibiniz alıyorsa kendi yönetimize kızabilirsiniz,fakat rakibe kızmak neden?Mademki beğeniyorsunuz ve rakibiniz aldı,sizlere yakışan tebrik etmektir.

Futbol adına birşeyler konuşmak için yazıyorum fakat fenev diyeni de oluyor, 2-2 diye hala bir espriyi zamansız ve yersiz kullananı da, azize diyeni de..

Ben sizin başkanınıza hakaret etmiyorum, desteklediğiniz spor kulübünün adını da değiştirmiyorum.Birbirimize saygı duyabilmeliyiz.Unutmayalım farklı renklere gönül versekte bizler insanız.Ailelerinizde hiç mi yok başka takım taraftarı olan?Onlara da mı böyle yapıyorsunuz?Spor bu mudur?

Köstebek :asd:

Geri
Üst Alt