Miroslav Stoch Fenerbahçe'de

Cevap: Miroslav Stoch Fenerbahçe'de

P282888f7_stosik.jpg

stoha bişeymi diyorum serdarın ondan aşağı kalır yanı çok mesela yetenegi yaptıkları yapabilecegi kalitesi falan filan

Rakibe inat demek pek doğru değil. Krasiç gelse Stoch'u almazdık, Krasiç gelmeyince Stoch'a yöneldik. 1 kanat oyuncusu daha alıcaz, o da Dzsudzsak olur büyük ihtimal.

bu forumda bir iki fenerlisiniz kötü bişey diyen çıkmadı size bildiğim kadarı ile.ama bizim ilgilenmemizin hiç mi alakası yok sence sizin bu oyuncuya yönelmenizde..9 m a bu oyuncuyu aldınız yani 9 m a türkiyeyi alt üst edecek oyuncular gelebilecekken bu oyuncuyu..15e güizayı..kimi alırsanız alın fenerin bu özelliği sizi az da olsa utandırmıyo mu bu nasıl anlayış yahu demiyosunuz ..paramız var kime ne de diyebilirsin ama sizin misyonunuz eksik amacınız eksik doymuşluğunuz ağırlığınız efendiliğiniz eksik.. sadece paranız var..para kimsenin umrunda değil bu eksiklikler yüzünden nefret ediliyosunuz

Kim ne derse desin iyi bir kapak oldu..Transferde gizliliği hep önplana koyup istediğini koparan yönetim böyle alenen birşeyler yapmaya çalışırsa ve bakkal pazarlığına girişirse ite köpeğe mama vermiş olur...

Herkes güya sevinmiş ayağına yatıyor FB'ye gitti diye..pehhhhhh...

Arkadaşlar bizim kanayan yaramız orta saha ve ön libero,bu mevkilere kaliteli adam alınmazsa Stoch değil C. Ronaldo'yu getirseler kıymeti yok.Biz defanstan oyun kuramıyoruz,kendi sahamızdan çıkarken saçmalıyoruz,bize kanat oyuncusu lazım değil!Keita ve Arda Türkiye'nin en iyi iki kanat oyuncusudur,çoğunuz hesaba katmasanızda ben Serdar Özkan ile çok iyi bir alternatifimizin olduğunada inanıyorum kanatlarda ayrıca.

Bizim Keita ve Arda'nın olduğu kanatlara Stoch gibi gelecek vaadeden ama milyon euroların havalarda uçuşacağı transferlere ihtiyacımızda yok o kadar parayı kanat oyuncusuna bağlayacak lüksümüzde!!!

Aynen renktaş bende bu görüşteyim ama gel gelelim yönetim hala kanat hücumcu peşinde.Senin elinde orta saha yok beeee yok.

Ayhan-Sarp-Barış-Musa bu mudur?

En az 2 tane sağlam adam 1 tane de geleceği olan bir genç lazım.Orta saha kan ağlıyor en zaıf halka takımda ki.

biz alamadık diye futbolcuyu kötülemeye gerek yok.bizim yönetime birseyler derdim de gerek yok simdi

Yönetimin vizyonuna sövenler şaka gibi olanlar.Dön bak istersen yazılanlara.Geçen sezon Elano gelirken,Keita gelirken neredeydiniz?Çıkıp deseydiniz ya çingene pazarlığı yapıyorlar vizyonsuzlar diye?Eksiğimiz winger pozisyonu değilken alacağımız oyuncu için fiyat kırmak istemek ne zamandan beri çengenelik oluyor?Takım ortasaha oyuncusu istiyorum diye ağlarken transfer edilememiş bir winger için çığırtkanlık yapıyorsunuz burada.

Ne alakası var? Geçen seneki transferlerin peşinde aylarca haber çıkarak göstere göstere koştuk mu? Adnan Sezgin kabak gibi adamı izlerken tribünde yakalandı mı? Okuduğunu anlamakta sıkıntın mı var? Pazarlık elbette yapılır ama küçük paraların pazarlığı yapılmaz diyoruz. Bir de bu işler bu kadar uzatılmaz ve medyaya sızdırılmaz diyoruz. Ben yönetimin genel olarak vizyonuna da sövmedim. Tek dediğim transfer yapılmaya çalışırken izlenen metotda yanlışlık var. Adamı rakibe kaptırsan bile kaptırdığını belli etmeyeceksin.

Takımdan Kewell, Caner ve Gio ayrılıken sol forvete ihtiyacımız olmadığını söylemek de komedi kusura bakma. Arda dışında alternatif yok ve o da sol forvet değil. Orta saha lazım o ayrı. Ayrıca Stoch için çığırtkanlık falan yapan da yok. Problem şu; adı ve mevkisi önemli değil, biz bir adamla ilgilendik ancak transferi o kadar kötü yürüttük ki adamı rakibimize kaptırmakla kalmadık, elimizden kapıldığı kabak gibi ortaya çıktı. Eleştirdiğimiz bu!!!!!! Aynı Özer Hurmacı, aynı Gökhan Gönül'de olduğu gibi.

bulmussun 9 milion verecek bir enayi hadi gönderme :D

stoha bişeymi diyorum serdarın ondan aşağı kalır yanı çok mesela yetenegi yaptıkları yapabilecegi kalitesi falan filan

Apaçi diyorsun Uğur. Apaçilikte Stoch'un eline kimse su dökemez alemcilikte Jo ile yarışır :asd: :D

Not: Yeteğine birşey demiyorum bende süper oyuncu Fener iyi iş yaptı.

Adamlar 2 aydır peşinde koştuğumuz adamı 1 günde gidip aldılar! resmen komedi...Adnan polat yönetimi kan kaybetmeye devam ediyor...H.üstünel gibi adamı devre dışı bırakıp adnan sezgin efendiyi futbolun başına geçirirsen daha çok böyle şoklar yaşarsın! Bu gidişle bu senede başlamadan biter...

yorumuna katıcak bi lafım yok :yenieek::yenieek::yenieek::animation::animation::animation:

Misilleme olarak Dzudzcak transferi yapılmaz.

Asıl cevap ; Tuncay Şanlı'dır.

Aynen renktaş bende bu görüşteyim ama gel gelelim yönetim hala kanat hücumcu peşinde.Senin elinde orta saha yok beeee yok.

Ayhan-Sarp-Barış-Musa bu mudur?

En az 2 tane sağlam adam 1 tane de geleceği olan bir genç lazım.Orta saha kan ağlıyor en zaıf halka takımda ki.

Niye Elano'yu saymıyorsunuz anlamıyorum, gitti mi Elano bir yere? Hayır daha gitmedi.

Bakın, ben sadece desteklediğim insanların, destekleme sebebimin dışına taşmaları beni ve bizleri çok üzüyor.

Bizler Adnan Polat'ı ve ekibini (yönetimi) neden destekliyoruz? Neden seviyoruz?

Çünkü önceki yönetimlere göre ve Türkiye'deki diğer klüplere göre, vizyonlarının daha geniş olduğunu, futboldan daha iyi anladıklarını, bu takımı ekonomik anlamda daha iyi yerlere taşıdığını ve 2000'lerdeki Galatasaray'ı tekrar yaratabileceklerine inandığımızdan dolayı bu yönetimi destekliyoruz. Ve hala desteklemeyede devam edeceğiz.

Ancak ne olursa olsun. Bakın ne olursa olsun diyorum. Eğer bu sezonda, orta sahamızda hala ilk 11 oyuncusu olarak Mustafa Sarp vs. oynarsa, kusura bakmayın ama bende ne destek kalır, ne başka bir şey...

Bir yandan da suç bizde aslında.. Günlerdir adamı göndemden indirmedik.. Ben de olsam ben de bakardım; "O kadar konuştular alamadılar, bakalım şimdi ne yazıyorlar" diye..

Bakabilirler benim hiç bir sorunum yok.Adamlar çok güzel bir çalım attılar.Aynı Mehmet Topuz transferinde beşiktaşa yaptıkları gibi.Bu sene şampiyon olmak için ellerinden geleni yapacaklardır.Elimizdeki kadroyu koruyalım derim ben.

Arkadaşlar oyuncuyu beğeniyorsanız ve rakibiniz alıyorsa kendi yönetimize kızabilirsiniz,fakat rakibe kızmak neden?Mademki beğeniyorsunuz ve rakibiniz aldı,sizlere yakışan tebrik etmektir.

Futbol adına birşeyler konuşmak için yazıyorum fakat fenev diyeni de oluyor, 2-2 diye hala bir espriyi zamansız ve yersiz kullananı da, azize diyeni de..

Ben sizin başkanınıza hakaret etmiyorum, desteklediğiniz spor kulübünün adını da değiştirmiyorum.Birbirimize saygı duyabilmeliyiz.Unutmayalım farklı renklere gönül versekte bizler insanız.Ailelerinizde hiç mi yok başka takım taraftarı olan?Onlara da mı böyle yapıyorsunuz?Spor bu mudur?

Birşey derdim sana neyse. 2-2 mi he 2-2 mi ? :D

Adamlar zaten 6 milyon euro ya razıydılar,gerizekalı fener gitti 9 a aldı.Nasıl bir mallıktır bu :D

228 tane ziyaretçi angutumuz var şu anda.1 tanede kayıtlı kuş var.Kendi angut bahçenize gitsenize len kışt kışt

Haldun Üstünel gitti büyük transfer dönemi bitti arkadaşlar en çok üzen bu beni Adnan Sezgin e kaldık

Fenerbahçe'nin yeni transferi Miroslav Stoch, şok bir açıklama yaptı... Stoch;

Turkcell Süper Lig şampiyonuna geldiği için çok mutlu olduğunu söyledi.

O hala şampiyon zannediyor..

Geri
Üst Alt