Miroslav Stoch Fenerbahçe'de

Cevap: Miroslav Stoch Fenerbahçe'de

Fenerbahçe ile transfer yarışına girmeyeceksin. Girdiğin zaman onlar illegal yollardan da olsa alıyor. Örneği yakın zamanda yaşandı zaten. Ve böylece TEK büyük oluyorlar. Neden? Çünkü, rakiplerinin alacağı oyuncuları aldıkları için.

Hollanda'dan total futbol altyapısı ile yetişmiş adamları almamız lazım..Şu Gio'yu alsak inan umrumda olmaz Stoch falan..Geçen sene tek yanlışımız Nonda'yı gönderip Jo'yu almaktı..Ben Elano'dan gelecek sene için umutluyum...

Şu ortasahaya kapı gibi 2 tane oyuncu alsalar..Elano'nun da performansının ne kadar arttığını görürüz hep birlikte..Adamın zekasına yetişebilen oyuncumuz yok orta saha da..

Ali Turan bile yeterli gözümde stoper için..Yeterki şu orta sahaya 2 adam alsınlar..sola da Gio'yu..İnşallah paraya kıyarlar..Gerçi Adnan Sezgin orada olduğu sürece işimiz zor..:(

Haklisin senin gibi dusunuyorum.. dedigim gibi cok para harcayip yildiz transfer ettik ama 2 senedir bir sonuc alamadik.. o yuzden yonetimimizin transfer politikasi degismistir ancak stoch olayi farklidir bu fener'in bildigimiz klasik taraftari susturma cabasidir neyse onuda gectim o onlarin sorunu.. Son yapilan baskanlik secimleri ve olayli tuzuk genel kurulundan sonra anlasiliyorki yonetimde bazi dengeler bozulmus yoneticilerimiz arasinda henuz anlayamadigim derecede soguk savaslar var gibi ve bu takima ve transferlere yansiyacak dogal olarak..:(

Parayı veren düdüğü çalar.

Fenerbahçe 7-8 milyon'u taksitle değil cash ödemiştir.

Elanoyu çıplak gözle izledikte ne oldu. Stoch en azından 21 yaşında gelişmeye müsait bir oyuncu. Rijkaard ısrarla istediğine göre sistemine uyan oyuncuydu demek.

Elano'nun en azından ne olduğu belliydi. Kariyer ve oyun yapısı olarak neyse oydu. Stoch'un ise geleceği henüz belli değil. Gerçekten Ribery gibi de olabilir. Kayıp olmuş yüzlerce genç yıldız adaylarından biri de olabilir. Geleceğin yıldızını Türkiye'de bir takıma kaptıracaklarına inanmıyorum. Elano ile herhangi bir şekilde kıyaslanmasını da doğru bulmuyorum.

inşallah hayırsız olur diyelim,9 milyon çok para umarım o paraları boşa gider çarçur olur.

Hollanda'dan total futbol altyapısı ile yetişmiş adamları almamız lazım..Şu Gio'yu alsak inan umrumda olmaz Stoch falan..Geçen sene tek yanlışımız Nonda'yı gönderip Jo'yu almaktı..Ben Elano'dan gelecek sene için umutluyum...

Şu ortasahaya kapı gibi 2 tane oyuncu alsalar..Elano'nun da performansının ne kadar arttığını görürüz hep birlikte..Adamın zekasına yetişebilen oyuncumuz yok orta saha da..

Ali Turan bile yeterli gözümde stoper için..Yeterki şu orta sahaya 2 adam alsınlar..sola da Gio'yu..İnşallah paraya kıyarlar..Gerçi Adnan Sezgin orada olduğu sürece işimiz zor..:(

Bende ortasahaya 2 oyuncu alınmasını çok istiyorum,bizim sol kanada ihtiyacımız yok arda orda patır patır oynar yeterki ortasahamıza adam gibi 2 isim alalım.

Giovaniyi supporter oynatıp Arda'yı sola çekersek, sağda da Keita olursa bomba olur.

stoch transferi olmayacaktı zaten belliydi medya izlediler gittler vs.. bir şeyler salladı fenere gitti :D bomba dediler balon 1 patladı. 1-2 sene sonra kaçar zaten. geleceği olmayan futbolcuya bir dünya para.

Mevcut yönetim başarılı diyemiyorum. Bizi seneye yine bir hüsran bekliyor. Grellar'lar falan uğraşırız 35 yaşında adamlarla. Adnan Polat ve ekibi gitmedikçe Galatasaray'a huzur yok. Avrupa'yı özledik, lig şampiyonluklarını özledik....

Keitalar, Elano'lar, Baroslar'lar, Neill'lar, Arda'lar, Mehmet'ler, Santos'lar şöyle dursun, biz İliçler'le, Tomas'lar la, İnamotolar' la, Carrusca'lar la, Barrusso'lar la tarih yazmış takımız.

sol da arda, sag da keita oynar, basalim 15-20 miliyon alalim orta sahaya fistik gibi 2 adam, baska hicbirsey istemiyorum. Stoper falan da istemiyorum.

su orta sahaya adam gibi 2 topcu alinsinlar Allah askina.

solda arda arda gibi oynarsa transfere gerek yok.

sagda keita var zaten.

Mevcut yönetim başarılı diyemiyorum. Bizi seneye yine bir hüsran bekliyor. Grellar'lar falan uğraşırız 35 yaşında adamlarla. Adnan Polat ve ekibi gitmedikçe Galatasaray'a huzur yok. Avrupa'yı özledik, lig şampiyonluklarını özledik....

Keitalar, Elano'lar, Baroslar'lar, Neill'lar, Arda'lar, Mehmet'ler, Santos'lar şöyle dursun, biz İliçler'le, Tomas'lar la, İnamotolar' la, Carrusca'lar la, Barrusso'lar la tarih yazmış takımız.

Grella'dan vazgecildi kardesim.. ligtv'nin yalancisiyim..

eger gio kalacaksa gerçekten bizim adımıza gereksiz bi transfer olacaktı..

bu şu anlama gelebilir..gio rijkard için takımda tutulacaktır ki tutulmalıda bence stoch a 10 basacak bi isin gio..

yönetimse gionun dünya kupasında gösterecegi performansı bekliyo olabilir..nasıl olsa ilk opsiyon bizde biz istemiyoruz dersek başka bi kulüple irtibata geçebilir tothenam.

gio bizde kalmalı gitmemeli bi yere..

dip not:adnan sezgin defol git boyundan büyük işlere kalkışma haldunun işlerine hiç karışma..

Grella'dan vazgecildi kardesim.. ligtv'nin yalancisiyim..

Farketmez. Buluruz "Sözleşmem elimdee!" diyen adamları. Transfer bütçemiz nasılsa 5 Milyon Euro. "Bu takıma çok bile" dercesine. Malzemeden çalmaya devam ettikçe bu takım her sene sükseye uğrayacaktır. Yazık.

imzami atarim ama Sezgin olayini abartiyoruz bence

Valla hocam sadece üstünel ilgileniyor olsaydı umudum olurdu..Ama işte Adnan Sezgin ne kadar da futbolu bilse bize hangi ünlü oyuncu geldi onun sorumlu olduğu zamanlarda..Bıraksalardı Haldun Üstünel'i kimsenin haberi olmazdı bile..Geçen sene yaşadık hep birlikte..Adnan Bey geldi kimle ilgileniyorsak çarşaf çarşaf gazetelerde..Sadece burada bile transfer politikamızın ne kadar gevşek olduğunu görebiliriz geçmiş yıllara kıyasla..

Haklisin senin gibi dusunuyorum.. dedigim gibi cok para harcayip yildiz transfer ettik ama 2 senedir bir sonuc alamadik.. o yuzden yonetimimizin transfer politikasi degismistir ancak stoch olayi farklidir bu fener'in bildigimiz klasik taraftari susturma cabasidir neyse onuda gectim o onlarin sorunu.. Son yapilan baskanlik secimleri ve olayli tuzuk genel kurulundan sonra anlasiliyorki yonetimde bazi dengeler bozulmus yoneticilerimiz arasinda henuz anlayamadigim derecede soguk savaslar var gibi ve bu takima ve transferlere yansiyacak dogal olarak..:(

Evet Liseliler sağolsun Galatasaray üniversitesi'nden bile üye alınmasını istemiyorlar..Tozlu anayasımızı kurtlar yedi bizimkiler hala kavga dövüş peşinde..Haldun Üstünel'in yetkileri de azaltılmış..İnşallah beni utandırırlar da şu 3 oyuncuyu alırlar..Yoksa bu yıl cidden işimiz zor..TSL 2002 'deki gibi hiç değil..Kayseri Bursa Antep Eskişehir İbb Kasımpaşa şu takımlardan hiçbirinden 3 puan alacağımızın garantisi yok artık..Herkes canla başla top oynuyor..

Neyse hakkımıza hayırlısı olsun..:o

Para yok demekki arkadaşlar halden anlayız biraz. İlla anne bana oyuncak al denmez... Çamurda oynayacağız bir süre sanırım.

yok yahu, gio dan birsey olmaz.

cocugun kendine güveni yok, sifir.

isi cok zor valla.

benim umudum yok o cocuktan.

topcu dedigin, hele 20-21 yasinda isen hayvan gibi olacaksin.

Gio kiz gibi.

Farketmez. Buluruz "Sözleşmem elimdee!" diyen adamları. Transfer bütçemiz nasılsa 5 Milyon Euro. "Bu takıma çok bile" dercesine. Malzemeden çalmaya devam ettikçe bu takım her sene sükseye uğrayacaktır. Yazık.

stoch olayi belki bi $ok etkisi yaratabilir yonetimde eger Rijkaard'ta rest cekerse gio alinabilir bir sekilde bekleyip gorucez..

Evet Liseliler sağolsun Galatasaray üniversitesi'nden bile üye alınmasını istemiyorlar..Tozlu anayasımızı kurtlar yedi bizimkiler hala kavga dövüş peşinde..Haldun Üstünel'in yetkileri de azaltılmış..İnşallah beni utandırırlar da şu 3 oyuncuyu alırlar..Yoksa bu yıl cidden işimiz zor..TSL 2002 'deki gibi hiç değil..Kayseri Bursa Antep Eskişehir İbb Kasımpaşa şu takımlardan hiçbirinden 3 puan alacağımızın garantisi yok artık..Herkes canla başla top oynuyor..

Neyse hakkımıza hayırlısı olsun..:o

hayirlisi olsun dedigin gibi bakalim neler olacak daha?

yok yahu, gio dan birsey olmaz.

cocugun kendine güveni yok, sifir.

isi cok zor valla.

benim umudum yok o cocuktan.

topcu dedigin, hele 20-21 yasinda isen hayvan gibi olacaksin.

Gio kiz gibi.

Nerden varıyonuz böyle kanılara.Boyuna bakıp konuşuyosanız,UEFAyı alan kadronun orta sahası okan,emre,suat,hakan ünsal vardı.çokmu çaplıydı bu adamlar

Ayeıca önemli olan Rijkaard'ı getirip devrim yapcaz demek değildir.Rijkaard'ın dediklerini yapmaktır.Adamın istediği herkesi almaktır.Eğer alamazsak adam sallar işini.Seneyede gider.

Geri
Üst Alt