Miroslav Stoch Fenerbahçe'de

Cevap: Miroslav Stoch Fenerbahçe'de

Seneye yine yakar bunlar stadı sanırım avrupadan duymayan kalmasın diye her yerden oyuncu alıyorlar :D

nasıl sessizdi antunun buluşları damga vurdu haftaya adamlar radyosuzluktan rezil oldu alt yazı geçen radyo bile yaptılar.

yuh ulan 96 sayfa yapmışsınız birde antuya bakıp gülüyorduk.Rekora doğru gidiyorsunuz galba.

bonservis 7m euro yıllık 3,2m euro da kendisine imiş haberler ole dio. Neymis bu adam ya 10m euro 2. guiza olursa ne diecekler acaba cok merak ediyorum

Bu adam Guiza'nın yarısı kadar bile yararlı olsun,ben hiç bir şey bilmiyorum demektir.Söylenen rakamlar doğru ise Fenerbahçe bu kazığı çıkartırken çok zorlanır...

Bu adam Guiza'nın yarısı kadar bile yararlı olsun,ben hiç bir şey bilmiyorum demektir.Söylenen rakamlar doğru ise Fenerbahçe bu kazığı çıkartırken çok zorlanır...

3 milyon bonservis diyorlar, herife yillik 3 milyona yakin bir para verirler ama. Yoksa feneri kolay kolay tercih etmezdi.

iyiki almamışız Stoch u, benim sezgilerim yüksektir Türkiyede başarılı olamaz. Hollanda ligi bizim ligimizden daha narin yumuşak bizim lig sert orda süper oynayan burda vasatı aşamaz demedimmi ibrahim dersiniz

bonservisinin 3 milyon olduğu doğruysa yazık bize

transfer falan beklemem ben bu sene

Transfer döneminin son günü olmadı bu olay.O yüzden kaybedilen birşey yok.Daha iyilerini transfer edebiliriz nasıl olsa.Fenerbahçeliler hep böyle erken sevinip sonra hüsran yaşıyorlar. Benzer bir durumu yine yaşayabilirler.Alıştılar zaten.Daha çok gelen giden olur...

Şu yazık, yazıklar olsun laflarını bırakın artık insanı çileden çıkarmayın. Neye yazık, neye yazıklar olsun? Messi'yi elimizden aldılar da haberimiz mi yok? Stoch'un ismini 1 ay önce kaçınız biliyordunuz? Yeter artık bu aşağılık kompleksi yeter...!

Dzsudszak'ı almamaları Stoch'u almaları çok daha olumlu bana kalırsa.

sadece bonservisine ne bakıyorsunuz. alacağı yıllık ücrete bakın tek sorunun bonservis olmadığını ve yıllık ücrettende kazık yediğini göreceksiniz.vermeyiz o yıllık ücreti o oyuncuya.

Yeter Artık Renktaşlar, olan oldu enseyi karartmanın bir anlamı yok. Daha bizim transferler belli olmadan ortalığı yakıp yıkmanın da mantıgı yok. son 2-3 senein transfer şampiyonu bizdik de ne oldu? Galatasarayın en büyük transferi tekrar Takım olmaktır. Bunu başarsınlar gerisi gelir. Arda-Baros-Keita ile zaten Türkiyenin açık ara en iyi ileri üçlüsüne sahibiz. Gerçekten yararlı iki ortasaha transferi yaparsak (yıldız olmalarına gerek yok, saglam ve kazma olmayan takım oyuncusu olsalar yeter) yine Türkiyenin en iyi Kadrosuna sahip oluruz. Başkanın Lig TV deki söyleşinde Kewell hakkında söyledikleride; daha Kewell ile bagların kopmadıgı yönünde. ileri üçlü için alternatif olarak tutulabilecek bir Kewell bize yeter de artar bile. Unutmayalım Galatasaray Türkiye'dir, Galatasaray belli bir kültürün ve Çagdaşlıgın simgesidir. Şımarık zengin bebesi edasıyla, başarısızlıklarını örtmek için ona buna saldıran günü kurtarmaya çalışanların; kıroyum ama para bende tavırlarılarına fazla takılmayınız.

Geri
Üst Alt