Miroslav Stoch Fenerbahçe'de

Cevap: Miroslav Stoch Fenerbahçe'de

baskan kendiside soyledi misilleme olucak gibime geliyor

Kim o merak ettim :) Hayır daha iyisi vardı da ne diye 1 aydır peşindeydiniz?;) neresinden baksan çelişki ;)

Hocam neyin peşindesin ? Amacın konuyu nereye getirmekse söyle bilelim.

Stoch'u istediğimizi 1 aydır peşinde olduğumuzu biliyorsun.Yeteneğine laf ettiğimiz yok,tabi beğenmeyenler olabilir onlar zaten başından beri istemeyenlerdendi.Stoch'u alamadığımız için oturup ağlayacak halimiz yok,ki daha transfer sezonunun başındayız.

Emin ol bu forumda Gio'nun daha iyi olduğunu söyleyen epey insan vardı,belkide forumun yarısından fazlası bunu diyordu.Gio'nun uçuk maaliyeti sebebiyle zordu o iş,bizde ondan daha ucuz olan Stoch'a yöneldik.Ama olmadı yani,bunda garip bir durum yokki.Garip olan x'lik adama 2x'lik fiyat verip almak bana kalırsa.

ama bu fb nin yaptigida komedi yaaaa

ulan dunyada topcumu yok yahuuuu:)

Bizim verdiğimizin 2 katı verip almaları tam bir barzoluk.

Kim o merak ettim :) Hayır daha iyisi vardı da ne diye 1 aydır peşindeydiniz?;)

emre b. gibi ayak kırmaktan başka işi olmayan anti-futbolcular sakatlarsa diye ARDA ya yedek olarak alacaktık... YEDEK olarak gelecekti.

Türk milli takımına iyi bak orda ARDA yı göreceksin. Arda varken ancak messi yada c.Ronaldo as oyuncu olabilir...

heryer kanat oyuncusu dolu

bizimkiler de takımı kanat adamlarıyla doldurdu sağolsunlar

şimdi de gitmişler marifet gibi ilk iş olarak yine kanat oyuncusu almaya çalışıyolar

kardeşim sen bi git şu takımın ortasahasına bi revizyon yap

ama dimi ortasaha oyuncuları pahalı ve az

siz wingerlarla taraftarı etkilemekle uğraşın...

ya iki kati falani gectim ayni parayi verselerde hatta daha ucuza alsalarda gene komedi

tekrar soruyorum alacak kimseyi bulamadinizmi

hadi bonservisi elinde olsa derimki bi derece

ulen bonservisiyle alinabilecek sol acik kalmadimi futbol mundial da

Ben hiç seyretmedim ama dedikleri gibi iyi bir oyuncu olduğunu farzetsek bile mevkisi itibarıyla biz neden almaya çalıstık anlamıyorum. Keita ve Arda varken 11 e koyamazsın yedek için lüks olurdu. Serdar falanda alternatıf olarak alındı.

İsyan eden arkadasların mantığını anlamıyorum. Sırf fener aldı dıyeyse bence iyilik bile yaptılar. O kadar eksik mevkimiz varken gerçekten boşa bir transfer olurdu.

Aynen katılıyorum .:animation:

Stoch dan daha iyi olan Dzsudzsak alsak misilleme yaparızda gerek yok orta saha koyalım 2 tane kanatta arda-baroş-keita yeter yedek içinde öle bi oyuncu almak saçma olurdu zaten.

emre b. gibi ayak kırmaktan başka işi olmayan anti-futbolcular sakatlarsa diye ARDA ya yedek olarak alacaktık... YEDEK olarak gelecekti.

Türk milli takımına iyi bak orda ARDA yı göreceksin. Arda varken ancak messi yada c.Ronaldo as oyuncu olabilir...

hmm yedek alacaktınız yani. Tamam o zaman. Bunu bilmiyodum ben o yüzden sordum ''madem daha iyisi var neden peşindeydiniz'' diye. Konu anlaşılmıştır.

keitam var ardam var stoch hiç te üzmedi çok da tınnnnnnnnn :D

Geçmiş mesajlarda bir renktaşın dediği gibi en güzel misilleme şampiyon olmak bencede.

ya iki kati falani gectim ayni parayi verselerde hatta daha ucuza alsalarda gene komedi

tekrar soruyorum alacak kimseyi bulamadinizmi

hadi bonservisi elinde olsa derimki bi derece

ulen bonservisiyle alinabilecek sol acik kalmadimi futbol mundial da

hocam bunlar avrupa pazarından anlamıyo

avrupadan transfer yapmayı beceremiyolar

güizaya verdikleri para belli

josico denen bi adamı bile aldı bunlar

yeni yöntemleri de bu heralde

bizden isim araklamak

tek dileğim grellayı da alsınlar...

Fener bize Bir kanat oyuncusu daha aldırmayarak iyilik yaptı. (bknz. gio dos santos) farkındamısınız?

gittim geldim hala buradasınız bir dağılın hava alın...

Vay arkadaş :) 102 sayfa olmuş :D

Geri
Üst Alt