Miroslav Stoch Fenerbahçe'de

Cevap: Miroslav Stoch Fenerbahçe'de

Ben basindan beri dedim, bizim ligimizde oynayamaz, Galatasaray'a faydali olamaz. Ama o baslikta super oyuncu, ribery, gokhan gonulu felc etti, ligin tozunu attirir, fenev'i perisan eder vsvs diyenler bu baslikta hangi yuzle bu oyuncuya b.k atiyor merak ediyorum.

Fenerbahce'ye tebriker. Transfer boyle yapilir. Yonetim 1-2 ders alsin.

Fenerin bizimle sidik yaristirip transfer ettigi futbolcularin kactanesi, Takimda tutunmus sampiyonluklar yasamis soylermisiniz.

Acikcasi pek fazla dusunmedim bilemiyorum, Ama cogunun takimda tutunamadigina eminim diyebilirim.

Gercek su olabilir. Bu transfer politikasiyla belki psikolojik acidan ustunluk kurmus olabilirler, Fakat gerisi koca bir yalan ve yanlistir.

Ben basindan beri dedim, bizim ligimizde oynayamaz, Galatasaray'a faydali olamaz. Ama o baslikta super oyuncu, ribery, gokhan gonulu felc etti, ligin tozunu attirir, fenev'i perisan eder vsvs diyenler bu baslikta hangi yuzle bu oyuncuya b.k atiyor merak ediyorum.

Galatasaray'ın alması gereken öncelikli mevki hangisi sence? Arda ve Keita varken stoch yedek kalmazmı?

Sen Fenerbahçe'ninkine transfer başarısı mı diyorsun ? Birinin verdiği paranın yerine 2 katı versek,başarılı mı olacağız ?

Vur ensesine al ekmeğini bravo Fenerbahçeye bizim 1 ay uğrasıp alamadığımız adamı 2 dk'da aldılar helal olsun.Kimse kendini avutmasın Stoch Arda'yı ikiye katlar.

Hayırlı olsun söylenecek başka bir şey yok...

Stoch,Arda'yı ikiye katlar diyen insanın beyin kıvrımlarını incelemek isterim.

Galatasaray'ın alması gereken öncelikli mevki hangisi sence? Arda ve Keita varken stoch yedek kalmazmı?

Zaten gelmesine gerek yok. Bu Stoch Arda'nin tirnagi etmez. Hic video'larina bakinca gormuyormusunuz, adam herzaman ayni hareketi yapiyor. Sag ayagina cekip iceri kat ediyor. Bunu yapan oyuncu cok tabii. Messi bile yapiyor, Robben yapiyor, Babel yapiyor. Bircok oyuncu yapiyor. Ama bunu yapacaksan teknik kapasitenin yuksek olmasi gerek, top hakimiyetin iyi olmasi gerek. Stoch sadece suratli, ve bir cuce oldugundan dolayi hizi'da cok abartiliyor. Bu adamla Guiza'ya 100 metre kostur Guiza Stoch'a fark atar.

Bence sol bek, stoper, box to box orta saha oyuncusu yeterli. Kanata oyuncu almak isterlerse Sezer Ozturk'u tek gecerim. Stoch'dan cok daha iyi bir oyuncu, bundan suphe olmasin.

Sen Fenerbahçe'ninkine transfer başarısı mı diyorsun ? Birinin verdiği paranın yerine 2 katı versek,başarılı mı olacağız ?

GS yonetiminin 1 ayda yapamadigi transferi 2dk'da hallederlerse iyi is yapmis olurlar. :yenieek: Ha, oyuncunun kalitesi tartisilir. Ben asla ve asla beyenmiyorum, Hollanda'da bircok macini izledim ve Fenerbahce'nin verdigi para cok fazla. Ama hemen bitirdiler isini.

GS yonetiminin 1 ayda yapamadigi transferi 2dk'da hallederlerse iyi is yapmis olurlar. :yenieek: Ha, oyuncunun kalitesi tartisilir. Ben asla ve asla beyenmiyorum, Hollanda'da bircok macini izledim ve Fenerbahce'nin verdigi para cok fazla. Ama hemen bitirdiler isini.

Hocam, Chelsea'nin istediği parayı verirsen alırsın zaten.Bunun nesi başarı ?

Neden hayırlı olsun.

Eğer biz almadıysak bize de hayırsız olsun demek düşer.=)

Çünkü beni ilgilendiren tek olgu Galatasaray.Kimin ne yaptığı umrumda bile değil bunun kıskançlık krizlerine girmek bir Galatasaray'lı olarak bana yakışmaz.Benim isteğim Galatasaray'ın bu yıl işini kimsenin performansının düşme ihtimaline bırakmadan kendi halletmesidir.Biz iyi oynayalım adam gibi futbol oynayıp puanları toplayalım ve gerçekten sportif anlamda başarıyı yakalayalım da Stoch Fenerbahçe'de neler yapmış,kaç gol atmış kaç asist yapmış umrumda bile değil.

kaç senedir transfer şampiyonu biziz de ne oldu Bırakın alsınlar. Hollanda ligi gol kralını aldılar da ne oldu (ispanya kralına bişey demiyorum zaten) sanki ortada Stoch dan başka oyuncu yokta millet yönetime laf söylüyor bi durun daha yeni başladı. 2-3 sezondur yaptığımız transferleri ağzı açık izlediler nerdeyse Üstünel' i öldüreceklerdi nefretlerinden şimdi ne oldu da beceriksiz yönetim olundu. Boşverin fazla takılmayın biz önce eksik yerlerimizi dolduralım..

Bizim Aydın Yılmaz'ın stoch'dan yetenek olarak bir eksigi oldugunu düsünmüyorum . Yeter ki aydın kafasını top oynamaya versin . Bu sezon sol acıkta ki acıgımızı kapatabilir , Oraya alternatif Serdar Eyilikte olabilirdi ama sanırım kiralandı , diger bir alternatifte 1-2 sene icinde takımımızın banko oyuncusu olacak Berkin Kamil Arslanda olabilir .

On libero, orta saha ve sol bek gibi acil ihtiyaclar varken bu apaciyi almak olmazdi.

Haldun Ustunel bence giderayak en faydali transferini yapmis oldu. :ask:

Çünkü beni ilgilendiren tek olgu Galatasaray.Kimin ne yaptığı umrumda bile değil bunun kıskançlık krizlerine girmek bir Galatasaray'lı olarak bana yakışmaz.Benim isteğim Galatasaray'ın bu yıl işini kimsenin performansının düşme ihtimaline bırakmadan kendi halletmesidir.Biz iyi oynayalım adam gibi futbol oynayıp puanları toplayalım ve gerçekten sportif anlamda başarıyı yakalayalım da Stoch Fenerbahçe'de neler yapmış,kaç gol atmış kaç asist yapmış umrumda bile değil.

Bizim başarılı olmamız birazda rakiplerimizden daha iyi olmamıza bağlı aslında.Rakiplerimiz bir yerlerde hata yapacakki,başarı gelsin.

Benden sizlere bir soru Fb-Twente maçlarından önce bu adamı tanıyan kaç kişi vardı ? Ben ondan sonra duydum ismini...

Bu sorum adamı aşağılamak için değil..Stoch gayette iyi görünüyor.Ama ben hiç izlemedim.

Bizim başarılı olmamız birazda rakiplerimizden daha iyi olmamıza bağlı aslında.Rakiplerimiz bir yerlerde hata yapacakki,başarı gelsin.

Tamam ama eğer bu dediğin sadece Stoch'un başarısına endeksliyse hiç başarılı olmayalım zaten.Bir adam bizi devirecekse başarıdan söz etmeye gerek yok.Onlar Stoch'u aldıysa biz de gider başka birisini alırız.Onlara ister hayırlı olur ister hayırsız.Zaten Fenerbahçe'ye Alex ve Lugano dışında hangi yabancı hayırlı oldu ki ?

Kezman

Güiza

Maldonado

Josico

Edu

Bilica

Anelka

vs.vs.vs....

Geri
Üst Alt