Miroslav Stoch Fenerbahçe'de

Cevap: Miroslav Stoch Fenerbahçe'de

Hiç maçını izlememiştim,sadece tvlerden gördüğüm kadarıyla.Sol kanata Stochmu? Arda mı? derseniz sabaha kadar Arda derim.

Her sene yuzlerce milyon euro harcayan Manchester City'deki, hoca tarafindan istenmeyen 28 yasinda bir oyuncu icin pazarlik yapmak cok daha kolay. Eredivisie'de oynayan futbolcularin fiyati bizim ligimizdekinden cok daha yuksek. Chelsea'de 20 yasinda, o lig'deki yildizi parlayan oyuncu icin City'nin Elano transferinde davrandigi gibi davranacaginimi saniyorsun ? Oyleyse, bravo :tiphat::yenieek:

Davranır neden davranmasın Chelsea bizim vereceğimiz 2-3 milyonla zengin olmaz sonuçta. kendisinin ihtiyacı olmayan sıradan bir avrupa oyuncusu. hıı fazlasını verirse neden satmasın ama kimse talip olmazsa mecbur verirlerdi. 2 senedir "bize de Haldun lazım" dedirttik millete. bi transferlemi kötü yönetici başarısızlık oldu...

Senin futboldan anlayışın, bastır parayı al mantığı mı? Çok değil Ekim-Kasım ayında Şükrü Saraçoğlun'da Stoch yuhalanırken yüzün kızaracak mı? Veya yarın Ballack veya onun tarzında bir adam alınırsa ki, orta saha transferi mi önemli yoksa kanat transferi mi önemli şuan önce onu biliyor musun? Hedef şaşırtmadığımızı nerden biliyorsun? Anlıyorum seni gayet net, ama yönetime çingene, fenere para babası imajını yaptırtmam kimseye. Guiza alınırkende aynı yorumlar yapılıyordu, adamlar yine gittiler yıldız aldılar diyodu bizim taraftar, ne oldu???

BUnlar benim yakistirmam degil ortaya cikan goruntu bu . Yonetimin cingene pazarligi yapmadigini soylemek herhalde komik olurdu Ribery, Gokhan GOnul vs onumuzde ornekler cok. Onemli olan yuhalanip yuhalanmamasi degil ben sirf fener aldi diye cekememezlikten cark edilmesini anlamiyorum ve yuzum elbette kizarmaz ancak bu takima genc ve yetenekli bir kanat oyuncusu sart, kabul etsek de etmesek de adamlar her transfer sezonunda prestijlerini katliyorlar. Buyuk takim olma iddaasindaysan eger hem medyada hem transfer piyasasinda guclu olacaksin , prestijin olacak bu da ne yazikki bu tur gosteris misali kapismalardan galip cikmaktir. Bu olay seni beni fenerli yapmaz ama bu durumun devamli 10 yildir devam etmesi genc nesli fenerbahceye yoneltiyor biz istedigimiz kadar gelenekmis UEFA ymis konusalim adamlar aldi baslarini gidiyor

Değerinin 2 katına almak tamamen komedi...

2 Stoch parası vermişler 1 tane Stoch almışlar...

" Stoch'çuğum sen oynadığında senden bir tane daha oynuyormuş gibi ek para vericez. 4 sene hem de..."

Neredesin medya...

Senin futboldan anlayışın, bastır parayı al mantığı mı? Çok değil Ekim-Kasım ayında Şükrü Saraçoğlun'da Stoch yuhalanırken yüzün kızaracak mı? Veya yarın Ballack veya onun tarzında bir adam alınırsa ki, orta saha transferi mi önemli yoksa kanat transferi mi önemli şuan önce onu biliyor musun? Hedef şaşırtmadığımızı nerden biliyorsun? Anlıyorum seni gayet net, ama yönetime çingene, fenere para babası imajını yaptırtmam kimseye. Guiza alınırkende aynı yorumlar yapılıyordu, adamlar yine gittiler yıldız aldılar diyodu bizim taraftar, ne oldu???

Ya yuhalanmayıp alkışlanırsa senin yüzün kızaracak mı? Ballack alınırsa çok mu yararlı olacak? 33 yaşında son 2 yılını da futbolla geçirmek isteyen birisi için hem de? Yönetim çingene transferi yapmaya yeltenmiş ve başaramamıştır bu kadar basit.... Hedef şaşırtmış olsalar medyada biz bu adamı istiyoruz diye basbas bağırırlar mı? Bizim yönetim FB yönetimi gibi ikiyüzlü değil, yalanlayıp sonra yalanladığını yapacak kadar.... Guiza kötü futbolcu değil, Guiza'yı GS'ye koysana bu söylenenler yine söylenecek mi? Bütün bu sorularıma cevap ver lütfen merak ediyorum.....

Gazetelerin gazına gelmeyin.

Yok asrın çalımıymış, yok bilmem neymiş.

Bi kere burası Türkiye Ligi. İsmail Güldüren karşısında görelim herşeyden önce Stoch'u. Sonra Hürriyet falan var sırada.

Velhasıl Fener'de başarılı olsun da isterim. Ligin kalitesi yükselsin azcık. Onların da sakatlanabilecek yıldız oyuncuları olsun ki hakemlerin sertliğe izin vermemeleri yönünde bir kamuoyu oluşsun.

Bizim kanat oyuncusuna ihtiyacımız yok. Caner'i tutalım elde yeter. 2 orta saha, bir stoper, bir kaleci, bir forvet. Bu transferleri yaparız ondan sonra sıra kanada gelir. Ama onda da soldan önce sağ kanada gelir. Çünkü sol kanatta Arda oynamalı. Onu ordan kesebilecek tek adam gözümde Cristiano Ronaldo'dur. Ama o da her iki kanatta oynayabildiğinden olan Keita'ya olur. Ama beraberinde Messi'yi de alırsak o zaman Arda orta sahaya kaydırılır.

Ha bir de şunu ekleyelim. Hollanda Ligi sert ve iyi defans yapılan bir lig değil. Yani burda Stoch için her şey farklı olucak.

Ayrıca hani Fener aldı diye demiyorum bunları. Talip olduğumuz ilk andan beri yazdığım şeyler aynı.

Sol açığa golcü, ters ayaklı adam mı lazım? Tuncay için uğraşsınlar. Hırslı, pres yapar, minimum 15 golü 10 asisti var. Uzaktan, yakından, kafayla... her yerden gol atar. Hem de Türk pasaportu taşıyor. Yabancı hakkımızı harcamayız.

Brezilya milli takiminin sol dinamosu Santos ile geceleri cok iyi mac yapicak, o kesin.

Ama bizim taraftarinda hakkini yememek gerek. Prim yapma pesinde olanlara cok iyi prim yaptirdilar, hala da yaptiriyolar. Bravo millet doldurun burayi.

yuhh konuya bak ziyaretçi rekoru kırıyor ne yaparsanız yapın bu seneki ezikliğinizi kapatamazsınız

32 macta 4 asiist 10 gol ve hollanda liginde zaten 10 gol atmayan kanat adamını dövüyorlar amma abarttınız

Vur ensesine al ekmeğini bravo Fenerbahçeye bizim 1 ay uğrasıp alamadığımız adamı 2 dk'da aldılar helal olsun.Kimse kendini avutmasın Stoch Arda'yı ikiye katlar.

Bence sen kendini git boğaz köprüsünden felan at..Harcadığın oksijene yazık..

BUnlar benim yakistirmam degil ortaya cikan goruntu bu . Yonetimin cingene pazarligi yapmadigini soylemek herhalde komik olurdu Ribery, Gokhan GOnul vs onumuzde ornekler cok. Onemli olan yuhalanip yuhalanmamasi degil ben sirf fener aldi diye cekememezlikten cark edilmesini anlamiyorum ve yuzum elbette kizarmaz ancak bu takima genc ve yetenekli bir kanat oyuncusu sart, kabul etsek de etmesek de adamlar her transfer sezonunda prestijlerini katliyorlar. Buyuk takim olma iddaasindaysan eger hem medyada hem transfer piyasasinda guclu olacaksin , prestijin olacak bu da ne yazikki bu tur gosteris misali kapismalardan galip cikmaktir. Bu olay seni beni fenerli yapmaz ama bu durumun devamli 10 yildir devam etmesi genc nesli fenerbahceye yoneltiyor biz istedigimiz kadar gelenekmis UEFA ymis konusalim adamlar aldi baslarini gidiyor

Geçen sene büyük isimler gelirken ''in Haldun we trust'', şimdi uygun bir fiyata alabileceğimiz bir adamı 2 katı fiyata fener alınca çingene pazarlığı oldu demek...Bravo..İkiyüzlülüğün kitabını yazmışsın gerçekten..

Ya yuhalanmayıp alkışlanırsa senin yüzün kızaracak mı? Ballack alınırsa çok mu yararlı olacak? 33 yaşında son 2 yılını da futbolla geçirmek isteyen birisi için hem de? Yönetim çingene transferi yapmaya yeltenmiş ve başaramamıştır bu kadar basit.... Hedef şaşırtmış olsalar medyada biz bu adamı istiyoruz diye basbas bağırırlar mı? Bizim yönetim FB yönetimi gibi ikiyüzlü değil, yalanlayıp sonra yalanladığını yapacak kadar.... Guiza kötü futbolcu değil, Guiza'yı GS'ye koysana bu söylenenler yine söylenecek mi? Bütün bu sorularıma cevap ver lütfen merak ediyorum.....

BAllack alınırsa evet çok yararlı olacak..Yaşına rağmen çok çok iyi bir oyuncu ve çok iyi performans gösterebilir..Sonuçta İngiltere ligi şampiyonu Chelsea'nin oynadığı 26 maçta ilk 11 oynadı ve toplamda ligde 32 maça çıkmış bir oyuncu..Burada oynadığı takıma sınıf atlattırır..Guiza'yı değil Galatasaray'a, en oturmuş sistemi olan Barcaya koysan adamlar ligde 4. felan olur, taraftarları kanser olur..Ve bu söylenenlerin en az 10 katı söylenir..Bütün sorularına cevap verdim sanıyorum..

Bence sen kendini git boğaz köprüsünden felan at..Harcadığın oksijene yazık..

Geçen sene büyük isimler gelirken ''in Haldun we trust'', şimdi uygun bir fiyata alabileceğimiz bir adamı 2 katı fiyata fener alınca çingene pazarlığı oldu demek...Bravo..İkiyüzlülüğün kitabını yazmışsın gerçekten..

BAllack alınırsa evet çok yararlı olacak..Yaşına rağmen çok çok iyi bir oyuncu ve çok iyi performans gösterebilir..Sonuçta İngiltere ligi şampiyonu Chelsea'nin oynadığı 26 maçta ilk 11 oynadı ve toplamda ligde 32 maça çıkmış bir oyuncu..Burada oynadığı takıma sınıf atlattırır..Guiza'yı değil Galatasaray'a, en oturmuş sistemi olan Barcaya koysan adamlar ligde 4. felan olur, taraftarları kanser olur..Ve bu söylenenlerin en az 10 katı söylenir..Bütün sorularına cevap verdim sanıyorum..

Hocam boşver, laf anlatamazsın :rolleyes:

aaa bizim messi vardı dimi serdar ya ne cabuk unutmusum onu olsun iyi çalımda atıyor ya

Lan mal fb liler. Bizimle dalga geçeceğinize kendinize bakın ilk önce. Ligin son haftasında 2 dakikalığına şampiyon gibi sevinen olan babamdı di mi?

29306_393722522219_726237219_3911309_6254481_n.jpg

Lan biraz objektif olun.Adamlar on numara transfer yaptılar.Futbolcunun kalitesini demiyorum,köpek gibi kovaladık adamlar hal etti.

Bu konuda her zaman şu eşitsizlik doğru oluyor. :o

Ziyaretçi sayısı ≥ Üye sayısı

Ziyaretçiler konu başlığına iyi bakın,bizim dengimiz olmadığımız ordan anlaşılıyor zaten,bizde sizin gibi yapsak stoch f5,de stoch f7,de yazabilirdik ama yazmıyoruz.Hadi konu içindeki mesajlarda anlarımda sizde konu başlıklarıda çoluk çocuk seviyesinde kusura bakmayın:asd:

eski sportif direktör yeni teknik traktör

stoch un sitesinden

Team coach is a former sports director and Fenerbahce also the best scorer in club history Aykut Kocaman which Stochove performance and traceability of the individual.

hani devrimdi? sizinki devrim değil evrim oldu böyle... yaptığınız her şeyi (stadınız dahil) yıkmaya devam... eziledur... :animation: :coffee:

Lan biraz objektif olun.Adamlar on numara transfer yaptılar.Futbolcunun kalitesini demiyorum,köpek gibi kovaladık adamlar hal etti.

Bu transferi sadece salaklık olarak adlandırabilirim. Biz istedik, onlar aldı belki ancak böylesi daha iyi. 9 milyon €'ya kimleri alabilirdi onlar haberleri yok. Stoch'a kaldılar.

Başarısızlıklarını örtelemek için alel acele bir hamle yaptılar sadece.2 katı para verip almanın neresi ticari kazanç orasını anlayamadım:asd:

Geri
Üst Alt