Miroslav Stoch Fenerbahçe'de

Cevap: Miroslav Stoch Fenerbahçe'de

o kadar paralari varsa krasici alsalardi

hadi onu gectim kici kirik poulsenin pesinden 3 ay kostular yinede alamadilar

Lan biraz objektif olun.Adamlar on numara transfer yaptılar.Futbolcunun kalitesini demiyorum,köpek gibi kovaladık adamlar hal etti.

İki kulüp de aynı parayı verse kimi seçerdi. Tabi ki Galatasaray...

Fiyatinin üzerinde almanın mantıklı olduğu nasıl savunulur anlamış değilim. Medya'nın konuşması gereken asıl konu bu aslında...

Hahahha chelsea ondanmı salıverdi onu geç cl,de oynayacak twente neden ilgilenmedi bu adamla:rolleyes:

Ben tanımıyorum bu adamı hiç izlemedim o yüzden fazla yorum yapmadım. Ama dediğin çok doğru CL de oynayacak bir takım neden ilgilenmedi adı geçmedi çok ilginç aslında.

Adam direkle fotoğraf çekti diye makara yapıyonuzda bu adam bizede gelebilirdi?

Abi 9 milyon Euro ile çok daha iyi adamlar alınır.Fener gerçekten kafayı yemiş durumda.

Resmi açıklama 5.5 milyon 2 senelik ödeme planıyla..

Bugün tarihli bazı gazetelerde İngiliz Premier Ligi takımlarından Chealsea'den transfer ettiğimiz Miroslav Stoch'a ödediğimiz bonservis bedeli hakkında doğru olmayan rakamlar yer almaktadır. Stoch için kulübümüz Chelsea'ye 5.5 milyon euro ödeyecektir ve bu ödeme iki taksit olarak, iki yıllık dönemde tamamlanacaktır.

Fenerbahçe Spor Kulübü

İyi fiyata almışlar.

Güiza da 12 milyonla başlamıştı sonra 14e çıktı sonra öğrenildiki 3 milyonda vergisini ödemişler 17milyon euroya mal olmuş bonservisi.bu da yakında 9 a çıkar..

5.5 ve 2 sene de ödeyeceklerse iyi iş yapmışlar. Bizde de patlar.

1829.jpg

guiza_direk.jpg

böyle daha iyi oldu gibi :animation:

Resmi sitede yapılan açıklama doğru değildir.

Geri
Üst Alt