# Miroslav Stoch

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Miroslav Stoch

ne kadar raht dusunuyorsunuz

yok kardesim iskembeden sallama fikirlerle 30 kere gelen adma neden tahammul edecekmisim ben

neden forumun ahnginin bozulmasina seyirci kalacakmisim

istemiyorum kardesim hadi gel tartisalim

ne biliyorsun ne okudun spor hakkinda

iki mac seyredincemi ogrendin futbolu?

herhangi bir spor takimi calistirdinmi?

personal coach luk yaptinmi?

insanlarin senin clear cut yorumlarina sessiz kalmak icin dislerini sIkmasina yol acmaya ne hakkin var?

anlat bekliyorum

ozelden mesaj atip saldirma sakin ha kopyalarim buraya

hadi bekliyorum

neymis bu vur kac yorumlar gorelim

noldu iskembe dolaptan cikti guneste kaldi bozuldumu

soyluyorum sana senin spor bilgini minimum 5 le katlayacak hem tecrube hem bilgim var

milletin sinirini neden bozuyorsun acikla

stoch transferi olursa parami kaybedeceksin?:)

Serhat'ı rahat bırakın lan 1231232132131. tek dalınır mı? :D

ne kadar raht dusunuyorsunuz

yok kardesim iskembeden sallama fikirlerle 30 kere gelen adma neden tahammul edecekmisim ben

neden forumun ahnginin bozulmasina seyirci kalacakmisim

istemiyorum kardesim hadi gel tartisalim

ne biliyorsun ne okudun spor hakkinda

iki mac seyredincemi ogrendin futbolu?

herhangi bir spor takimi calistirdinmi?

personal coach luk yaptinmi?

insanlarin senin clear cut yorumlarina sessiz kalmak icin dislerini sIkmasina yol acmaya ne hakkin var?

anlat bekliyorum

ozelden mesaj atip saldirma sakin ha kopyalarim buraya

hadi bekliyorum

neymis bu vur kac yorumlar gorelim

noldu iskembe dolaptan cikti guneste kaldi bozuldumu

soyluyorum sana senin spor bilgini minimum 5 le katlayacak hem tecrube hem bilgim var

milletin sinirini neden bozuyorsun acikla

stoch transferi olursa parami kaybedeceksin?:)

Boşver renktaş işkembeden sallıyor ! 2-3 maç izleyerek yorum yapılıyorsa biz profesör olmuştuk :asd::asd:

Bu arada çok sapıyor konular.Bize transfer lazım anca düzeliyoruz. :)

Of of Stoch dışında her şey var konuda.

o kadar transfere ihtiyacimiz oldugunu dusunmedigim icin cok transfer yorumu yapmiyorum

takimin ahengi azcik var onuda kaybedecegiz 10 adam alip lig baslarken son hafta

1 saglam orta saha alsak yeter bide su yasin veli falan

yavas yavas takimi gelistirmek lazim galacticos olmaya gerek yok 1 senede

Konu dağılmasın, Stoch'u konuşalım. Fikrimi özet geçmem gerekirse, sıradan bir adam olduğunu düşünüyorum. Teknik ve mental olarak ortalama bir adam. Süratli ve çevik olması avantajı. Ancak o çevikliği sağlayan kısa boyu ve size'ı dezavantajı. Ayrıca golcü de değil. Galatasaray'da iş yapmayacağını düşünüyorum.

Konu dağılmasın, Stoch'u konuşalım. Fikrimi özet geçmem gerekirse, sıradan bir adam olduğunu düşünüyorum. Teknik ve mental olarak ortalama bir adam. Süratli ve çevik olması avantajı. Ancak o çevikliği sağlayan kısa boyu ve size'ı dezavantajı. Ayrıca golcü de değil. Galatasaray'da iş yapmayacağını düşünüyorum.

Hala burdamı bu çocuk :mad::mad:

serhat kardesim boyle yazarak zorlama kendini kimsenin sana garezi yok

renkli bir renkdasimizsin, surekli buradasin

Allahini seviyosan sinirlendirme milleti

yukaridaki gibi renksiz kendini yansitmayan yorumlar yap demiyorumki

yeni oyunculari falan taniyorsun ilgileniyorsun hepimiz biliyoruz

allah rizasi icin iticilikle renkli kisilik arasindaki cizgiyi bul kendin

biri shirinlerdeki sinirli smurfe benzetmisti seni kahkahaya bogulmustum:) onu ornek al iste o da grubun vazgecilmez parcasidir ama yanindakilerin sinirini bozup forumdan sogutmaz

surekli burada olanlar icin sorun yok ama yeni gelenlerin hosgoru gostermesi sart degil onlar bakip cikabilirler o da Abdullah abinin gunlerce yillarca ugrastigi ise comak sokmak olur degil mi?

Transferde saglikli fikir belirtebilmek icin oyuncuyu sezon genelinde izlemis olmamiz gerekir. Stoch´u Hollanda da yasayanlar haric sezon genelinde izleyen olmamistir. Birkac videoya bakip, vücut yapisina bakip, hissi yorumlar yapmak cok dogru degil. Fenerbahce maclari disinda Twente´nin maclarini izlemedigim icin Stoch hakkinda pek yorum yapmadim. Ama transfer politikasi acisindan böyle transferlere hep sicak bakmisimdir. Rijkaard alinmasini sart kostuysa ne yapip edip alinmalidir. Pahali, genc, tecrübesiz gibi mazeretlerle Stoch´u veto etmek vizyonumuzla uyusmaz. Rijkaard´in neden alindigini sorgularim o zaman. Harcayacagin paran yoksa Rijkaard´in bu takimda isi ne, sorarim.

Transferde saglikli fikir belirtebilmek icin oyuncuyu sezon genelinde izlemis olmamiz gerekir. Stoch´u Hollanda da yasayanlar haric sezon genelinde izleyen olmamistir. Birkac videoya bakip, vücut yapisina bakip, hissi yorumlar yapmak cok dogru degil. Fenerbahce maclari disinda Twente´nin maclarini izlemedigim icin Stoch hakkinda pek yorum yapmadim. Ama transfer politikasi acisindan böyle transferlere hep sicak bakmisimdir. Rijkaard alinmasini sart kostuysa ne yapip edip alinmalidir. Pahali, genc, tecrübesiz gibi mazeretlerle Stoch´u veto etmek vizyonumuzla uyusmaz. Rijkaard´in neden alindigini sorgularim o zaman. Harcayacagin paran yoksa Rijkaard´in bu takimda isi ne, sorarim.

bende seni alkışlarım:tiphat:

Radyospor'da, Hürriyet gazetesi muhabiri Ali Naci Küçük ile bir telefon bağlantısı oldu...

Kısaca şunları söyledi ;

Grella mutlu sonla bitmiş.

Stoch için ise 1 haftalık bir süre gerekiyormuş.

Haldun Üstünel, şuanda İstanbul'da.

Stoch için haftaya gidecekmiş...

Veli Kavlak, sorunu devam ediyor.

Bir belirsizlik söz konusu dedi.

Halil Altıntop’u yalanlamamışız.

İlgilendiğimiz kesinmiş

:rolleyes:

Hız:18

Çabukluk:19

Teknik:17

Top Sürme:18

Denge:16

Adam Eksiltme:18

Şut:17

Son Vuruş:17

Oyun Zekası:17

Tempo:18

Böyle bir adamı kaçırmamak lazım.

Evet bende çok begeniyorm..Avrupadaki takımların hangisinin forumuna girsem Gala olarak biliniyoruz..Gala diye yazıyorlar:)

Az önce yaziyi okurken hemen dikkatimi cekmisti bu olay.

Bugün okudugum 2. inglizce haber ve her ikisinde de Gala diye yazmislar ))

Benimde hosuma giden birsey.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt