# Miroslav Stoch

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Miroslav Stoch

Ahah harbiden ha.Dibi tutmuş pilavdan bıkmışındır Stoch gel sen buraya tarabyada bi balık yiyelim senle.

once yozgatta cesme basinda soguk sulari icecegiz sonra balik keyfi yaparsiniz

Hincal Uluc stayla fulariyla goz dolduruyor.

"Miroslav Stoch: Man or Myth?" diye bir şey yazdım geçen. Anket mi yapsak bu konuda bunu? Moderatörler bir el atsın da, böyle bir anket de açalım konuda.

Beyler beyler beyler,

Herseyini tartistik Miroslav kardesimizin. Sitesini bastik, futbolunu evirip cevirdik, evini bile degerlendiren r'taslarimiz oldu..

Fakat sunu nasil atladik yahu?

0,,10268~5283152,00.jpg

Stoch kardesimizin DOUBLE APACYUS STAYLA saci var!!! Hem arkadan serbestce sallanan bir tutam sac, hem de iki tarafta Mahsun_55 stayla cizikler.

Bunu nasil atladik? :sad007:

ben bunu atlamadımki hjund söyledim ben bunun barısla uzaktan akraba oldugunu

Chelsea kadrosunda barınamamasının sebeplerinden biri olabilir mi?

Şimdi karanlık tarafa geçiyoruz. Stoch herkesin umduğu, sisteme uygun olan adam kesinlikle değil. Kanatta gol yükünü kaldırabilecek bir adam değil çünkü. Tekniği ve gol vuruşları vasat. Kewell'ınki gibi vuruşlar falan beklemeyin. Arda kadar bile skora katkı veremez Stoch. Arda kadar skora katkı verse bile, Arda'nın yarısı kadar oyun zekası yoktur. Bizim Servet kadar falan bile yoktur oyun zekası. Topu alıp koşan adamlardan Stoch. Ayrıca fiziği oldukça kötü. TSL kasaplarına karşı mümkün değil tutunamaz. Hepsinden önemlisi karakter olarak kötü durumda. Alemci Stoch diye adı çıkar bize geldikten 2 gün sonra. Zaten Twenteliler de bu konudan oldukça şikayetçiydi. Toparlayacak olursak, bize katkısı çok fazla olmaz bu adamın. Mümkünse uzak dursun. Hele bütçe kısıtlıyken ve 5 tane orta saha ihtiyacı varken, Stoch'a para vermek oldukça gereksiz bir hareket olur.

Bunu Serhat yazmis. Daling.

Yok saka bir yana iyi topcu ama ihtiyacimiz olan adam degil gibi. Orta saha lazim onu gectim, kanatta bildigin gol atacak adam lazim. Ya da en azindan asist yapacak. Keita stayla.

Mahallenin sarısı bu. Şşt sarı diye çağırır artık Rijkaard.

Öyle bir tipi var ki Neeskens kızarsa ağzını burnunu kırar bunun.

Bizim çinçinin torbacıları gibi. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt