# Miroslav Stoch

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Miroslav Stoch

Adnan Polat ın açıklamaları bende bu transferin büyük oranda bittiğini hissini yaratıyor ya da elde daha büyük bi bomba var plase stoch

Dün de dedigim gibi bu sabah Hamburg'a gittim ve görüstüm o menejerle. Dediki iki takim da anlasti, yani Stoch isi bitti dedi bana.

Adnan Polat da bu haberi dogruladi bugün. fenerbahce istedigi kadar ugrassin, Tolga Erol'un dedigi gibi, kesin Ballack icin gitmislerdir.

Eger doğruysa cok iyi oldu bu haber bu bilgileri veren şahıs diger transferlerin bildigini söyledin inşallah bunda da yanılmaz

Dün de dedigim gibi bu sabah Hamburg'a gittim ve görüstüm o menejerle. Dediki iki takim da anlasti, yani Stoch isi bitti dedi bana.

Adnan Polat da bu haberi dogruladi bugün. fenerbahce istedigi kadar ugrassin, Tolga Erol'un dedigi gibi, kesin Ballack icin gitmislerdir.

Madem futbolcuyla klüple anlaşıldı neden açıklanmıyor transfer.

Bu haberin çıkmasına çok sevindim :) şuan angutta yeni transferimiz olan stoch'u öven yazılar havada uçuşuyor ve ben onları kaydetiyom :asd:, stoch transferini açıklıdğımızda angutların 180 derece dönüşünü angutdaki yazıları yayınlayarak gösterecem :lol::lol::lol:

Yarınki son dakika haberi petrov ve stoch galatasarayla 3 er yıllık sözleşme imzaladı.Nasıl olur?

Bu haberin çıkmasına çok sevindim :) şuan angutta yeni transferimiz olan stoch'u öven yazılar havada uçuşuyor ve ben onları kaydetiyom :asd:, stoch transferini açıklıdğımızda angutların 180 derece dönüşünü angutdaki yazıları yayınlayarak gösterecem :lol::lol::lol:

süper bir fikir.caps al mutlaka.

29 kişi GSCimbom'un kayıtlı üyesi, 49 ziyaretçi henüz GSCimbom üyesi değil.

Selam 49 Fenevbahceliler...

Yarınki son dakika haberi petrov ve stoch galatasarayla 3 er yıllık sözleşme imzaladı.Nasıl olur?

Abzürdce.Ama tabi diziliş şöyle kurarsak çok iyi olur:

---------Kaleci

Sağ bek--Stoper---Sol bek

-----------------Sol açık

*----------------Sol açık

e14d5370.jpg

3101e.jpg

Koymuyorum diyorum toplanmışlar gene :D

bizi izleyen 49 fenerbahçeli arkadaşa sevgiler saygılar..işiniz gücünüz mü yok lan sizin..

Kardeş kesinlikle al capsları sonra bizim transfer acıklanınca video şiklinde yap youtubeye koyalım :D

1 hafta önce Fazıl Ünverdi demişti ezikler devreye girdi diye adama Fazıl Balon diyenler vardı:D Şimdi Ntvspor alt yazı geçti diye herkes inanmış:D

Radyospor'dan geçen alt yazıya güveniyorlar hep;o yüzden başlarına böyle işler geliyor. :D Ah antu,vah antu!

Kardeş kesinlikle al capsları sonra bizim transfer acıklanınca video şiklinde yap youtubeye koyalım :D

ayarlarız videoyu :asd::asd:

Neyine panik yapıyorsunuz anlamış değilim ?? bunlar ne zaman avrupa'dan adam gibi adam aldıki stoch'u alacaklar ! adamların daha tdleri belli değil şampiyonlar ligi diyorsanız adam twente'de kalırdı şampiyonlar ligi için !!! , gecen sezon gibi olur elano içinde bjk devreye girmişti yada haldun üstünel öyle istemişti heyecan olsun diye ve biz almıştık :asd::asd: stoch içinde üstünel'in böyle bi planı olabilir :asd::asd: Zaten adnan polat stoch haberlerini doğruladıysa bu transfer bitmiştir !!!

28 mayıs 29 mayıs 9haziran antu yorumları(stochla ilgili) duruyor not defterinde... hele bi gelsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt