# Miroslav Stoch

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Miroslav Stoch

caner sol kanatta oynadığı HER MAÇ iyiydi,haksızlık etmeyin,sol açıkta çok iyi oynar bence,geriye de yardıma gelir,niye almadık anlamıyorum caner i

Caner'de oyun zekası yok. Pas vericeği yerde çalım atıyor, orta açma özürlü, top şişirme uzmanı ve dengesiz.

Caner'de oyun zekası yok. Pas vericeği yerde çalım atıyor, orta açma özürlü, top şişirme uzmanı ve dengesiz.

sol bekte kötü kabul ediyorumda,sol kanatta oynayınca değişiyor resmen başka biri oluyor sanki:D,inanılmaz fark var,anlamış değilim

bence de sol acık olarak arda turan oynamalıdır arda tam bir 10 numara oyuncusu değil orada oynayan oyuncu hem çok iyi şut çekecek hemde cok iyi arapasları atacak arda da bu özellikler pek iyi değil ...

Galatasaray bu adamı almayacak. Sadece bence hedef şaşırtma. Önceki senelerde de çok yapıldı bu tarz haberler. Grella ve Stoch medyayı oyalamak için yapılan transferler.

Haziran ortasından itibaren süpriz transferler açıklanmaya başlanır.

Bu tarz bir transfere hiç ihtiyacımız yok.

Sol açıkta taş gibi Arda var.Gerek yok bu adama,bize Deco kalitesinde orta saha lazım.

İyidir aslında,ben ikinci yarı çok maçlarını izleme fırsatı bulamadım ama ilk devre maçları çok iyiydi.

Potansiyeli var gibi geldi ancak Hollanda'dan yazan arkadaşlara göre o kadar da iyi değil.

Aslında Benayoun gidici gibi,biraz tuzlu olsa da alsak gayet iyi olur.

Arda 4-3-3 sol forveti olamaz ama orta sahasında is görür asistleri ile oyun zekası

miroslavstoch.png

Resmi Sitede görürüz umarım bu resmi . :)

Yapımcı: M.Rasit ÜNVER . :D:tiphat:

Semih için hazırlamıştım . :D Konu kilitlenmiş bende boşuna uğraştık . Bide Miroslav Stoch için yapayım dedim . :asd:

Sizde hemen yediniz ya . :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt