# Miroslav Stoch

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Miroslav Stoch

bakıyorumda burda bougherrayı küçümseyen arkadaşlar var garantisi benim rahat olun 10 numara defans oyuncusu tabi bize kaptırırlarsa

soryy yanlış olmuş hocam olsun burdakilerinde bilgisi olsun zarar gelmez :D:D stoch da iyidir boyunun dışında tabi

----------Baros-----------

Stoch----------------Keita

------Arda------Guti------

-----------Laas----------

Ordan nasıl görünüyor bilmiyorum.Ama burdan güzel görünüyor.

4-3-3 oynamaya devam edeceksek tam adamı videolardan izledğim kadarıyla, direk ceza sahasına doğru dikine oynuyo, hızıda oldukça iyi pire gibi..

YouTube - FENERBAHCE 1 TWENTE 2

fenerbahçe twente maçının özetinde 1.04 de verdiği pas xavi gibi

----------Baros-----------

Stoch----------------Keita

------Arda------Guti------

-----------Laas----------

Ordan nasıl görünüyor bilmiyorum.Ama burdan güzel görünüyor.

İsimlere bakınca bu nasıl görülüyor...

-----------------------Jo----------------------

Dos Santos---------------------------Keita

----------------Arda--------Elano--------

Bu adam 5m. Haberlerde Bougherra içinde 5-6m diyorlar. Bir orta sahada 5-6 olsa. 3 kaliteli yabancıya 15-16 m veremiceksek niye tartısıyoruz ki burda.

İsimlere bakınca bu nasıl görülüyor...

-----------------------Jo----------------------

Dos Santos---------------------------Keita

----------------Arda--------Elano--------

Ne alakası var İbram.Senin kadroyla bnm kadro bir mi? Guti desen sanırım sözleşmesi bitti bitecek.Tek mantıksız gelen Lassana.Onu da gırgırına koydum.Yoksa ben oraya Hüseyin Çimşir'i koymayı da bilirdim.

Twente forumlarinda Stoch sezonun ilk yarisinda harika performans gösterttigini.

2'i yarida cogu maçta vasat'i asamadigini soyluyorlar. Ama Elia'ninda Hollandada oynarken buna benzer bir sezon ardindan patlama yaptigini soyluyor. Ve Stoch Elia'dan genç. 20 yasinda sanirim. Arda ve Gio/Kewell ikilisinden biri kalirsa Stoch'u almak akilli olmaz gibi.

Twente forumlarinda Stoch sezonun ilk yarisinda harika performans gösterttigini.

2'i yarida cogu maçta vasat'i asamadigini soyluyorlar. Ama Elia'ninda Hollandada oynarken buna benzer bir sezon ardindan patlama yaptigini soyluyor. Ve Stoch Elia'dan genç. 20 yasinda sanirim. Arda ve Gio/Kewell ikilisinden biri kalirsa Stoch'u almak akilli olmaz gibi.

Arda hariç kimse kalmaz merak etme !yöneticiler gio'yu almicaz dedi ve kewell ile yeni sözleşme yapılmicak. Stoch bize çok iyi gider !!

Vallaha bizim ligde iş yapar mı açık söyleyeyim tereddütlüyüm bizim lig biraz fizik güce dayalı,Stoch'un fiziği pek müsait değil.İlk geldiğinde zorluklar yaşayacaktır Gio gibi,ama yetenekli oyuncu kendini gösterebilir.

riberynin fizigi cokmu iyiydi ozman bizdeyken soruorum fizik fizik diosunuz?

Bu cocuk gelecekse, Gio gitsin. Umarim gelir.

Sagda keita, solda Stoch, ortada Arda ve cok iyi iki orta saha daha, süper olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt