Kaan Caglar
Parçalı Üye
- 27 Kasım 2009
- 3.963
- 0
- 1.146
Cevap: # Miroslav Stoch
Buralarda mısın kontrol ettim.
Bu ne? Kafan mı iyi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu ne? Kafan mı iyi?
Arkadaslar,
beklentiler cok yuksek !!
Hollandada yasayan biri olarak
Stoch ilk yarida cok iyidi muhtesemdi
ama ligin 2nci yarisinda bir vardi bir yoktu keitanin depaslan maclari gibiydi
Gelsin gelmesin degilde. Arda ve Keita kalirsa bence yedek olarak gelecek. Ki oyle tahmin ediyorum.
Ardanin yedegi yada arda "10" olacak Elano nun yerinde oynuyacak.

Fazıl Ünverdi ultrAslan forumundan alıntıdır.
Umarım Fazıl Ünverdi'nin dedikleri alınır. Grella, Stoch ve Veli mutlaka gelsin. Elano ve Barış da kalmalı. Galatasaray tarihinin en başarısız sezonunu yaşamak istiyorsak, bu hamleler mutlaka yapılmalı.
looooo geldingmiii?
ahmet cakar: serhat kim? serhat in futbol bilgisi turk dostu daum un turkcesi gibidir

Kim ne derse desin, Elano kalmali, birisi 15 Mio verirse, ozaman ancak satabiliriz !
Umarım Fazıl Ünverdi'nin dedikleri alınır. Grella, Stoch ve Veli mutlaka gelsin. Elano ve Barış da kalmalı. Galatasaray tarihinin en başarısız sezonunu yaşamak istiyorsak, bu hamleler mutlaka yapılmalı.
Arda'nın sol taraftaki performansı 10 numaradakine göre çok çok yüksek. O sebeple Stoch muhtemelen bu sene için rotasyon elemanı gelecek sene içinse Arda'nın yerine geçecek isim olacaktır.
Ayrıca Veli ve Yasin de bir hayli yetenelkli isimler, kadroya katılmaları yararlı olur. Arkadaşın dediği gibi Barış'tan çok daha fazla katkı sağlayacaklardır...
Academy Lion: Transfer Kazanı # Miroslav Stoch
Academy Lion: Transfer Kazanı # Veli Kavlak
Academy Lion: Transfer Kazanı # Yasin Pehlivan
Elano Dünya Kupasindan sonra rahatlar. Arkasinda iki tane tecavüzcü azman oynarsa cok faydali olacagini düsünüyorum bende. Süper bi teklif gelir, orasini bilemem.
Elano'nun arkasında oynarlarsa,Elano'nun işi yaş

Bu forum'a, herşeye muhalefet olması gereken kişiler de lazım.Serhat'ın kıymetini bilin.
Bu forum'a, herşeye muhalefet olması gereken kişiler de lazım.Serhat'ın kıymetini bilin.
niye? o olmaz, baska birsi cikar =)