# Miroslav Stoch

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Miroslav Stoch

offff

bunun da mi ne demek oldugunu bilmiyorsun?

ogret ogret nereye kadar

yok beee...

ben demeyecem

ornek verecem.

ne demisti RIJKAARD

takim defansini takim halinda yapmayi ogrenecegiz

anladinmi loo?

Sistem yazmak zor olmasa gerek.

suarez kaç eder bilmiyorum ama 5 milyon da vermiyor galiba kimse ağzı yandı milletin hollanda dan.

Suarez'i ben de sevmem. Çok iyi bir futbolcu olduğunu düşünmüyorum. Ancak Suarez'i yerip, Stoch'u övmek nedir? Stoch'un Suarez'den üstün olduğu tek özelliği var sürati. Suarez'in geri kalan bütün özellikleri daha iyi Stoch'tan. Suarez için "iyi" diyebilirim en fazla. Stoch ise bildiğin vasat adam.

Suarez'i ben de sevmem. Çok iyi bir futbolcu olduğunu düşünmüyorum. Ancak Suarez'i yerip, Stoch'u övmek nedir? Stoch'un Suarez'den üstün olduğu tek özelliği var sürati. Suarez'in geri kalan bütün özellikleri daha iyi Stoch'tan. Suarez için "iyi" diyebilirim en fazla. Stoch ise bildiğin vasat adam.

Suarez'in 5milyonmudur sence değeri?

@Bilal Demir

Baros'ta Fransa'da,İngiltere'de pek fazla gol atamıyordu ama Türkiye gibi takım halinde kapanan takımlara karşı 35 maçta 23 gol 8 asist yaptı.

baros ceklerin gelmis gecmis en iyi oyuncularindandir ve avrupada marka bir isimdir.

asla ve asla suarez, huntelaar gibi hollanda liginda yaptiklariyla kiyaslanmamasi lazim.

baros ve suarezi ayni kefeye koymak futbol adina ihanet.

Katiliyorum diyecektim ama yorumu sen yaptigini görunce, katilmiyorum

abartmayin

sampiyon olan takimin hollandada en kaliteli oyuncularindan biri olan stoch icin 3 milyon euro teklif ediyoruz 5 milyona razi adamlar

suarez 32 gol atiyor hollanda liginde kral ilan ediliyor

huntelaar 33 gol atmisti.

bugun sorsalar GALATASARAYIMIZIN forvetine kimi istiyorsunuz diye

huntlaar mi? baros mu?

suarez ile kiyaslamiyorum cunku avrupa macerasi yok huntelaarin var ve rezillikle bitti macerasi

Bari araştırda ona göre salla. :o

Suarez 32 değil 35 gol attı. Üstüne 17 asist yaptı.

baros ceklerin gelmis gecmis en iyi oyuncularindandir ve avrupada marka bir isimdir.

asla ve asla suarez, huntelaar gibi hollanda liginda yaptiklariyla kiyaslanmamasi lazim.

baros ve suarezi ayni kefeye koymak futbol adina ihanet.

Ben buna kısaca cevaptan kaçmak derim.

Ben buna kısaca cevaptan kaçmak derim.

olm suarez ve baros un neresi birbirine benziyor?

acikla allah askina.

calim desen baros da yok calim

firsatcilik desen baros 1 numara bence tum avrupada.

pozisyon bilgisi desen baros kalite kokuyor

suarezde bunun yuzde 10 u yok.

gol felan değil mevzu guiza dan anladık zaten önemli olan izeyip kaliteyi görmek adebayor da arsenal a gelmeden önce hiç bişey yapaamıştı diye okumuştum bi yerde ama wenger farketmiş kaliteyi yıldız yaptı :)

avrupa liginde niye suarez 8 macta iki gol atabilmis?

baros ise bu yil 2 macta 2 gol atmis avrupa liginde.

on elemeler degil gruplar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt