# Miroslav Stoch

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Miroslav Stoch

Marquez:Neill'le beraber berbat bir ikili olur

Guti:Koşmayan bir ortasahaya bir başka koşmayan adam.Güzel öneri:o

Huntelaar:Baros'un olduğu takımda oynayamaz.

Neill'i sag beke cekiceksin eger marquez gelirse . Ortada marquez servet , bu sene barıs ve mustafa sarp kostu ne oldu arkadasım , huntelaar bu ligde baros oynasın oynamasın en az 30 gol yazar .

Forum Şikayet başlığıda kapalı...

Hiç kimse benim Anneme küfür edemez...

Valla hiç çekemem...

Nedir bu terbiyesizlik nedir bu karaktersizlik...?

Neill'i sag beke cekiceksin eger marquez gelirse . Ortada marquez servet , bu sene barıs ve mustafa sarp kostu ne oldu arkadasım , huntelaar bu ligde baros oynasın oynamasın en az 30 gol yazar .

Neill sağ bek Marquez ve Servet stoper:eek:

Huntelaar Baros'tan kaliteli bir oyuncu değil.Ancak yedeği olur.

Aga ne diyon sen ya :o

Hamsik felan uğraşmayalım Rooney'i alalım direkt

Ne abarttınız be ne hamsikmis , ben gazatelerde ismi gectigi icin yazdım bu forumda bile hamsik icin topic acıldı . Burda biz hamsik olabilir dedik . Görcez gitcegi takıma kac paraya gidecek ben en fazla hamsike 15 M euro verirler diyorum . Adam napoli'de oynuyor ayrıca senin begenmeyip gönderdigin de sanctisin takımı !

Neill sağ bek Marquez ve Servet stoper:eek:

Huntelaar Baros'tan kaliteli bir oyuncu değil.Ancak yedeği olur.

Olamaz mı böyle bir defans hattı capone- bülent - popescu oldu da neill-servet marquez mi olmuyor . Sırf muhalefet icin yorum yapma , bence gayet saglıklı bir defans sol taraftada hakan , caglar rotasyonu yeterli . Huntelaar'i sana dünya kupasında izle diyorum sadece ...

Forum Şikayet başlığıda kapalı...

Hiç kimse benim Anneme küfür edemez...

Valla hiç çekemem...

Nedir bu terbiyesizlik nedir bu karaktersizlik...?

Fenerliler basmış orayı onlar yapmıştır diyeceğim ama seni nerden bilsinler.Kendi ismini yazdın mı sen oraya?

Ne abarttınız be ne hamsikmis , ben gazatelerde ismi gectigi icin yazdım bu forumda bile hamsik icin topic acıldı . Burda biz hamsik olabilir dedik . Görcez gitcegi takıma kac paraya gidecek ben en fazla hamsike 15 M euro verirler diyorum . Adam napoli'de oynuyor ayrıca senin begenmeyip gönderdigin de sanctisin takımı !

1. Santis'i sen beğeniyor muydun ?

2.Senin mantıkla Rooney'i almak çok ta zor olmasa gerek

3.En fazla 15 haa :D yani daha aşağı da olabilir yani :D

İyi akşamlar reis :tiphat:

:lol::rolleyes:Tamam kardeşim kendini zorlama

Hamsik mi 15 eder... :D

Bu yazz 30 milyon euroya City aldığı zaman burda olsun bunu söyleyenler.. En az 30... Bu adam geçen yıl yılın 11ine seçildi Avrupada.. Müthiş bir oyuncu.. Arada İtalya Ligini ve Napoliyi izlemek gerek... Ama işkembeden sallamak bedava nasıl olsa..

Hamsik mi 15 eder... :D

Bu yazz 30 milyon euroya City aldığı zaman burda olsun bunu söyleyenler.. En az 30... Bu adam geçen yıl yılın 11ine seçildi Avrupada.. Müthiş bir oyuncu.. Arada İtalya Ligini ve Napoliyi izlemek gerek... Ama işkembeden sallamak bedava nasıl olsa..

:D:asd:

Rijkaard çok istiyor kendisini.

Benim için kendisi biraz soru işareti keza bizim ligimizde Galatasaray takımı olarak her zaman dar alanda futbol oynayan takımız,dar alanda ne kadar etkili olabilir onu eğer alırsak sezon içinde göreceğiz.

Forum ahalisi, alabileceğimiz, "dar alanda" çok etkili kanat oyuncularını sıralayın bakalım.

Yahu benim anlamadığım olay Stoch için kulübüyle niye pazarlık ediliyor? Chealse 3-n 5in lafını edecek bir kulüp mü sanki. Gazetelerin uydurduğu bariz belli. Yok 5 milyondan 3 m na çekmeye çalışıyormuş yöneticilerde bilmem ne. Hem bu Abrahamovic le Polat başkan arkadaş değil mi? Zamanında dememiş miydi Abra sayın Polat'a; "Eğer istediğiniz bir oyuncu olursa bonservisinde kolaylık sağlarız size" diye.

Neyse dur bakalım nolacak

Yahu benim anlamadığım olay Stoch için kulübüyle niye pazarlık ediliyor? Chealse 3-n 5in lafını edecek bir kulüp mü sanki. Gazetelerin uydurduğu bariz belli. Yok 5 milyondan 3 m na çekmeye çalışıyormuş yöneticilerde bilmem ne. Hem bu Abrahamovic le Polat başkan arkadaş değil mi? Zamanında dememiş miydi Abra sayın Polat'a; "Eğer istediğiniz bir oyuncu olursa bonservisinde kolaylık sağlarız size" diye.

Milyar dolarların da olsa 3-5'in pazarlığını yaparsın. İş dünyası böyledir. Bahsettiğin rakamlarda MİLYON euro, az değil.

Laporta´ydi o..Abramovich degil. Laporta da Rijkaard yüzünden öyle demisti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt