# Miroslav Stoch

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Miroslav Stoch

Maraton da, Fanatik'den esinlenmiş.

Faydalı olacağını düşünüyorum ben de Stoch'un.

Giovani'nin de bonservisi alınırsa,bazı maçlarda kanatlarda Stoch-Giovani süper olur. :)

yahuu bu adamın G.Saraya gelmesi İmakansız gibi birsey.. hatta Chelsea Zaten Bu adamı Bu Cıkısı yaptıktan sonra istesede satamaz... 2. cisi ise haber de yazıdığı gibi adamın degeri 5 mil. Euro değil... 14 milyon Euro...

yahuu bu adamın G.Saraya geLmesi İmakansız gibi birsey.. hatta cehaLsea Zaten Bu adamı Bu Cıkısı yaptıktan sonra istesede satamaz... 2. cisi ise haber de yazıdığı gibi adamın degeri 5 miL. Euro deiL... 14 miLyon Euro...

Genç adam; şu msn konuşmasından vazgeç.Anadiline sahip çıkmayı dene.Cidden güzel birşey.Yoksa sonu kötü olacak.GSCimbom sitesi bu tür durumlara izin vermez; ceza alırsın.

yahuu bu adamın G.Saraya geLmesi İmakansız gibi birsey.. hatta cehaLsea Zaten Bu adamı Bu Cıkısı yaptıktan sonra istesede satamaz... 2. cisi ise haber de yazıdığı gibi adamın degeri 5 miL. Euro deiL... 14 miLyon Euro...

Seni daha öncede uyarmıştım,ceza verecekler düzgün yaz.

14 eder mi bilmem ama 5 milyonun çok az olduğu kesin.

Çok kaliteli bir oyuncu.Fakat 5 milyon euro ya imkansız bir transfer.

Galatasaray 5 milyon euro ya bu transferi gerçekleştirsin,bir Fenerbahçeli olarak havaalanına gider hem yöneticileri hem oyuncuyu ayakta alkışlarım.

Ligimizde de görmek isterim bu oyuncuyu.

Lige renk katar.Türkiye de kendisini canlı izleme fırsatımız olur umarım.

Gio da gidiyor gibi.Bir de kanat oyuncusu gelecek.Ortasahaya transfer lazım.Stoper de alınması muhtemel.Son yılların en hareketli transfer dönemi olacak sanırım bizim için.

Gökhan gönülü mahfetmişti baya :D

Bu arada şimdi ultraslanda fazıl ünverdi bu soruyu sordu

Miroslav Stoch nasıl arkadaşlar? Bilgisi olan var mı?

:D

Fazıl Ünverdi ile bende konuştum az önce. Detayları akşama bloga yazarım. :D reklam yapalım değğmi. :cool:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt