# Miroslav Stoch

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Miroslav Stoch

daha düne kadar adını bile duymadığınız adamlar hakkında yok gelmez yok böyle falan gibi iddialı laflar kullanmayı seven arkadaşlar niye gelmesin ya akıl var mantık var yani niye?

daha düne kadar adını bile duymadığınız adamlar hakkında yok gelmez yok böyle falan gibi iddialı laflar kullanmayı seven arkadaşlar niye gelmesin ya akıl var mantık var yani niye?

Onlara bakma Elano gelmez dediler Keita gelmez dediler Baros gelmez dediler.Bildikleri kelime gelmez daha hangi takımı tuttuklarının farkında değiller

Eminim en fazla 3 kişi biliyordur bu adam nasıl diye.

Diğerleri Alkmar-Fenerbahçe maçındaki oyununa göre konuşuyor.

Stoch gelir bence.

Gio'dan ucuza alabiliyorsak kesin gelir.

şu adamın gelmesi haldun üstünel döneminde yapılan en mantıklı ve en önemli transfer hamlesi olur bence.yetenekse yetenek,gençlikse gençlik,..

Eminim en fazla 3 kişi biliyordur bu adam nasıl diye.

Diğerleri Alkmar-Fenerbahçe maçındaki oyununa göre konuşuyor.

Hocam öncelikle Alkmaar değil Twente'de oynadı. Ayrıca bu forumun geneli sürekli böyle yorumlar yapıyor. Çok fazla bilinmeyen bir oyuncunun videosunu koyarsın, bilgiler verirsin bir nevi scoutluk yaparsın ama alacağın cevap hep şuna buna video yapsak da aynısı olur tarzı cevaplar. Stoch'u koyarsın M.Sarp'a video yapsak daha iyi, Ochoa'yı koyarsın Onur'a video yapsak daha iyi. Yav genç ve yetenekli futbolcular istiyorsunuz sonra burun kıvırıyorsunuz. Siz ne istiyorsunuz anlamadım gitti. ( Abi kişisel algılama lütfen )

ben de onu söylüyorum... akıl var mantık var... ya adam süper oynadı bu sene... 10 gol attı... ruiz'e kaç gol attırdı... herkes peşinde...

22 yaşındaki arda avrupada oynamak istiyorum derken, 21 yaşındaki stoch nie gelsin....Ayrıca TUTTUĞUM TAKIMIN FARKINDAYIM...

Gelsin, zaten Gio büyük ihtimalle alınmayacak.

Kanatlarda Arda-Keita-Stoch-Serdar oynar.

Serdar az oynar.

Bazen Arda forvet arkası oynar.

Stoch sola geçer.

Stoch forvet arkası oynar.

Değişmeli oynarlar.

Hocam öncelikle Alkmaar değil Twente'de oynadı. Ayrıca bu forumun geneli sürekli böyle yorumlar yapıyor. Çok fazla bilinmeyen bir oyuncunun videosunu koyarsın, bilgiler verirsin bir nevi scoutluk yaparsın ama alacağın cevap hep şuna buna video yapsak da aynısı olur tarzı cevaplar. Stoch'u koyarsın M.Sarp'a video yapsak daha iyi, Ochoa'yı koyarsın Onur'a video yapsak daha iyi. Yav genç ve yetenekli futbolcular istiyorsunuz sonra burun kıvırıyorsunuz. Siz ne istiyorsunuz anlamadım gitti. ( Abi kişisel algılama lütfen )

Ben sadece 1 maçını izleyenler boş boş konuşup kafa karıştırmamasını istiyorum.Böylelikle adamı izleyenlerin oyuncu hakkındaki yorumları havada kalmaz.

Birçok kişi Neill'ı da istemiyordu ama ne kadar yanıldıklarını gördük.Madem adamı tanımıyorsun o zaman sus be kardeşim.

(Buda senin için değil,geneldi.=) )

Ben sadece 1 maçını izleyenler boş boş konuşup kafa karıştırmamasını istiyorum.Böylelikle adamı izleyenlerin oyuncu hakkındaki yorumları havada kalmaz.

Birçok kişi Neill'ı da istemiyordu ama ne kadar yanıldıklarını gördük.Madem adamı tanımıyorsun o zaman sus be kardeşim.

(Buda senin için değil,geneldi.=) )

Kesinlikle katılıyorum hocam.

ben de onu söylüyorum... akıl var mantık var... ya adam süper oynadı bu sene... 10 gol attı... ruiz'e kaç gol attırdı... herkes peşinde...

22 yaşındaki arda avrupada oynamak istiyorum derken, 21 yaşındaki stoch nie gelsin....Ayrıca TUTTUĞUM TAKIMIN FARKINDAYIM...

Türkiye Futbol Federasyonu da UEFA ya bağlı,Türk takımları da Avrupada maç yapıyo.

hollanda mı daha göz önünde türkiyemi... adamların en az üç takımı ya uefada yada şamp. liginde başarılı... biz gruptan çıksak şükür dioruz.. fark o ...

Ben en son barcelona roma liverpool lu 2.gruptan tek mağlubiyetle elendik diye sövenleri hatırlıyorum,ya da uefada finale çıkamıyoruz diye sövenleri

Ki herhangi bi turda herhangi bi hollanda takımıyla eşleşsek burdaki herkes sevinir,bizden abartı bi halleri yok ajax efsaneleri dışında

Her sene şanssızlıklardan dolayı elenmeyi gücümüz yetmediği için elendik zannediyorsan arkadaşım yazık.

Ben en son barcelona roma liverpool lu 2.gruptan tek mağlubiyetle elendik diye sövenleri hatırlıyorum,ya da uefada finale çıkamıyoruz diye sövenleri

Ki herhangi bi turda herhangi bi hollanda takımıyla eşleşsek burdaki herkes sevinir,bizden abartı bi halleri yok ajax efsaneleri dışında

son 5 yılda hollandadan 5 büyük lige giden futbolcularla bizden gidenleri çıkar... farkı göreceksin...

hollanda mı daha göz önünde türkiyemi... adamların en az üç takımı ya uefada yada şamp. liginde başarılı... biz gruptan çıksak şükür dioruz.. fark o ...

Hollandalılar nerede başarılı olmuşlar bu yıl? Hollanda futbolu gözden düşüyor günden güne. Bireysel yetenekler dışında kötü bir lig ama izlemesi zevkli.

Bu herifi niye alalim bu bir ikincisi de gelirse kimin yerine oynayacak, Arda mi Keita mi

iddaa oynarken her maçlarına üst verdiğim bi ligi o kadar üstün görmem,saplantı işte

farklı şeylerden bahsediyoruz... benim demek istediğim... genç bir futbolcu eğer gelecekte iyibir takımda oynamak istiyor ise merdiven olarak türkiye değilde hollandayı kullanır... çünkü o lig daha göz önünde..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt