# Miroslav Stoch

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Miroslav Stoch

Gio alınmayacak.Bonservisi pahalı çünkü.

Kewell ile yollar ayrıldı zaten.

Arda kalıyor bizde.

M. Şenol'un Stoch'tan bahsettiğini nerden biliyorsunuz ya? :D

Yalnız boyu 1.68 kısa diyoruz ama bazı hücumcular böyle kısa boylu oldukları için bu kadar iyiler,bu yüzden avantajlılar.Messi de 1.69 boyunda ona göre düşünmek gerek

Tabi benim kafamda hala bu elemanın Türkiye'deki fizik futboluna ayak uydurabileceğine dair soru işaretleri var...

Marco Marin'de o tip bir oyuncu ama çok etkili oluyor.

Stoch iyi gider.Ama Gio'da alınsa güzel olur.

A message from Chelsea Fan Page:

"Hey guys.. I have been watching a Galatasaray forum page for a while, An i saw that "Miroslav Stoch Page" achieved approximately 500 messages, Wouvv!! "

Türkçesi: Chelsea taraftar forumundan bir mesaj:

Beyler bi süredir galatasaray formunda geziyordum.. Ve Miroslav Stoch sayfasının yaklaşık 500 mesaja ulaştığını gördüm.. Wauvv :D

(Tabi yok böyle bişe :) )

Stoch gelirse deli olur. :D

miroslavstoch.png

yoksaaaa???? :D

A message from Chelsea Fan Page:

"Hey guys.. I have been watching a Galatasaray forum page for a while, An i saw that "Miroslav Stoch Page" achieved approximately 500 messages, Wouvv!! "

Türkçesi: Chelsea taraftar forumundan bir mesaj:

Beyler bi süredir galatasaray formunda geziyordum.. Ve Miroslav Stoch sayfasının yaklaşık 500 mesaja ulaştığını gördüm.. Wauvv :D

(Tabi yok böyle bişe :) )

Niye seninki 505. mesaj:)

Forumu takip eden Chelsea'liler de varmış. Vay be :)

grella'yı kapıp gelecek haldun başkan bence, boşuna heyecanlanıyoruz stoch için..

Simdi arkadaslar youtube videolarini bosverin. BEn bu adami hic izlemedigim icin hakkinda hic yorum yapmadim. Izleyenler gercekci sekilde bi anlatsinlar bakalim, nasil bir adam bu Stoch? Kazma Türkiye Liginde ne kadar basarili olabilir, kendini kabul ettirir?

Simdi arkadaslar youtube videolarini bosverin. BEn bu adami hic izlemedigim icin hakkinda hic yorum yapmadim. Izleyenler gercekci sekilde bi anlatsinlar bakalim, nasil bir adam bu Stoch? Kazma Türkiye Liginde ne kadar basarili olabilir, kendini kabul ettirir?

Gio ile aynı özelliklere sahip bir oyuncu. Yetenek olarak Gio daha ağır basıyor bana göre.

Bir arkadaş diyor ki bu herif Twente-fb maçında fb nin sağ kanadını çökertmiş. Ben onun yalancısıyım.:)

EN AZ Arda kadar fizikli, Keita'dan daha iyi bir ŞUTÖR, direk kaleye gidebilen, Baros'dan DAHA HIZLI bir oyuncu diyebilirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt