# Miroslav Stoch

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Miroslav Stoch

cok iyi hatirliyorum bu adam gökhan gönülü resmen maymuna cevirmisdi

bence giodan daha yetenekli en azindan son vuruslari daha iyi

Gio ile aynı özelliklere sahip bir oyuncu. Yetenek olarak Gio daha ağır basıyor bana göre.

Ilk izlenim öyle gibi bencede. Yani izledigim videolardan. Yani hakkinda yorum yapabilmem icin en az bi 10-15 macini izlemis olmam lazim. 20 yasinda olmasi da sevindirici. Böyle transferlere yöneliyor olmamiz en azindan. Rijkaard artik ligimizi tanidigi icin basarisiz olacak oyuncuyu istemez diye düsünüyorum veya düsünmek istiyorum.

Bir arkadaş diyor ki bu herif Twente-fb maçında fb nin sağ kanadını çökertmiş. Ben onun yalancısıyım.:)

Fener´i cökerten o kadar cok oyuncu varki:D Bazilari 3. lig topcusu bile degil benim gözümde:D Stoch hayranligi sadece Fenerbahce maci ile alakaliysa birdaha düsünün derim:)

Fener´i cökerten o kadar cok oyuncu varki:D Bazilari 3. lig topcusu bile degil benim gözümde:D Stoch hayranligi sadece Fenerbahce maci ile alakaliysa birdaha düsünün derim:)

Ben tanımıyorum kendisini ama forumun genel eğilimi alınması yönünde. Bu da ister istemez dikkatimi çekmiyor değil?:)

1 aydır forumu izliyordum ancak üye olmak zor geliyordu.Yanlış görmediysem kimsenin yazmadığı bir haber vereyim dedim.15.30'da lig tvde GS muhabirine bağlanıldı.Londra'da Haldun Üstünel ile birlikteymiş.Şunları söyledi:

''Haldun Üstünel ile görüşme fırsatı bulduk.Bize Stoch'la henüz anlaşılmadığını ancak bonservis ücretini görüşmelerinin bitmek üzere olduğunu söyledi.Sadece Stoch için değil, birkaç oyuncu ile de görüşme yapacak.''

Ayrıca Adnan Polat Medical Park anlaşmasından sonra Galatasaray tarihinde ilk kez 01.06.2010 ile 31.05.2011 tarihleri arasında 300 milyon avro bütçeye sahip olacak dedi çok mutlu bir şekilde.Saat başı haberlerinde geçiyor.Stoch'u sadece işte 15.30 daki Futbol Gündemi adlı programda söylediler sanırım gelişmeleri 19.00'daki Transfer Dosyası'nda söyleyecekler.

Stoch iki macta da Fenerbahce Cumhuriyeti'ne cocugu kondurmustu, ordan biliyor cogumuz. Balta, keko, agir Turk savunma oyuncularina karsi etkili olabilir Miroslav gardas.

1 aydır forumu izliyordum ancak üye olmak zor geliyordu.Yanlış görmediysem kimsenin yazmadığı bir haber vereyim dedim.15.30'da lig tvde GS muhabirine bağlanıldı.Londra'da Haldun Üstünel ile birlikteymiş.Şunları söyledi:

''Haldun Üstünel ile görüşme fırsatı bulduk.Bize Stoch'la henüz anlaşılmadığını ancak bonservis ücretini görüşmelerinin bitmek üzere olduğunu söyledi.Sadece Stoch için değil, birkaç oyuncu ile de görüşme yapacak.''

Ayrıca Adnan Polat Medical Park anlaşmasından sonra Galatasaray tarihinde ilk kez 01.06.2010 ile 31.05.2011 tarihleri arasında 300 milyon avro bütçeye sahip olacak dedi çok mutlu bir şekilde.Saat başı haberlerinde geçiyor.Stoch'u sadece işte 15.30 daki Futbol Gündemi adlı programda söylediler sanırım gelişmeleri 19.00'daki Transfer Dosyası'nda söyleyecekler.

300 milyon avromu:eek:

Hangi forum bu Yusuf özel mesajtan link atsana merak ettim.

İlahi Ahmet.. Mesajın altına yazdım ya böyle bişey yok diye.. Adamların başka işimi yok bizim forumları takip edecek kiraya giden futbolcuları için :) Hani bizim forumda öyle bi hava oluşuyor ya bizim futbolcular biyere gidecek olduğunda; ona müteakiben makara olsun diye yazdım :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt