Yusuf Köse
Tecrübeli Üye
- 17 Aralık 2008
- 7.024
- 6
- 313
Cevap: # Miroslav Stoch
Yaklaşık 500 demişler zaten renktaş
Niye seninki 505. mesaj![]()
Yaklaşık 500 demişler zaten renktaş

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Niye seninki 505. mesaj![]()
Bu adam sadece Kanatlardamı görev yapabiliyor?
Yaklaşık 500 demişler zaten renktaş![]()
Bir arkadaş diyor ki bu herif Twente-fb maçında fb nin sağ kanadını çökertmiş. Ben onun yalancısıyım.![]()
aynen öyle, Keita'nın sol versiyonu; Keita nası solda da oynayabiliyorsa Stoch'da o kadar sağ da da oynayabilir
Gio ile aynı özelliklere sahip bir oyuncu. Yetenek olarak Gio daha ağır basıyor bana göre.
Bir arkadaş diyor ki bu herif Twente-fb maçında fb nin sağ kanadını çökertmiş. Ben onun yalancısıyım.![]()
Fener´i cökerten o kadar cok oyuncu varkiBazilari 3. lig topcusu bile degil benim gözümde
Stoch hayranligi sadece Fenerbahce maci ile alakaliysa birdaha düsünün derim
![]()
1 aydır forumu izliyordum ancak üye olmak zor geliyordu.Yanlış görmediysem kimsenin yazmadığı bir haber vereyim dedim.15.30'da lig tvde GS muhabirine bağlanıldı.Londra'da Haldun Üstünel ile birlikteymiş.Şunları söyledi:
''Haldun Üstünel ile görüşme fırsatı bulduk.Bize Stoch'la henüz anlaşılmadığını ancak bonservis ücretini görüşmelerinin bitmek üzere olduğunu söyledi.Sadece Stoch için değil, birkaç oyuncu ile de görüşme yapacak.''
Ayrıca Adnan Polat Medical Park anlaşmasından sonra Galatasaray tarihinde ilk kez 01.06.2010 ile 31.05.2011 tarihleri arasında 300 milyon avro bütçeye sahip olacak dedi çok mutlu bir şekilde.Saat başı haberlerinde geçiyor.Stoch'u sadece işte 15.30 daki Futbol Gündemi adlı programda söylediler sanırım gelişmeleri 19.00'daki Transfer Dosyası'nda söyleyecekler.
Hangi forum bu Yusuf özel mesajtan link atsana merak ettim.